Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοικονομητής λεβήτων

Ελικοειδής εξοικονομητής λεβήτων σωλήνων SA210A1 με την επιγραφή πολλαπλών υψηλή - χαμηλή θερμοκρασία

Ελικοειδής εξοικονομητής λεβήτων σωλήνων SA210A1 με την επιγραφή πολλαπλών υψηλή - χαμηλή θερμοκρασία

Ελικοειδής εξοικονομητής λεβήτων σωλήνων SA210A1 με την επιγραφή πολλαπλών υψηλή - χαμηλή θερμοκρασία
Serpentine Tube SA210A1 Boiler Economizer With Manifolds Header High/Low Temperature
Ελικοειδής εξοικονομητής λεβήτων σωλήνων SA210A1 με την επιγραφή πολλαπλών υψηλή - χαμηλή θερμοκρασία
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HDB
Πιστοποίηση: ASME, EN, ISO9001, SGS
Αριθμό μοντέλου: Εξοικονομητής λεβήτων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 60~150 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500 τόνοι το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Porduct: Τράπεζες εξοικονομητών λεβήτων Εφαρμογή: Με κάρβουνο λέβητες και αποτεφρωτήρας Waster
Υλικό: SA210A1 Λέξη κλειδί: Εξοικονομητής λεβήτων
Τεχνική παραγωγής: Καυτή κάμψη, εξώθηση Λιμένας φόρτωσης: Σαγκάη, Κίνα

 

Ελικοειδής εξοικονομητής λεβήτων σωλήνων SA210A1 με την επιγραφή πολλαπλών υψηλή - χαμηλή θερμοκρασία

 

Ποικιλία

 

Εξοικονομητής λεβήτων χρησιμότητας

1 HDB παράγει τους εξοικονομητές για τους λέβητες χρησιμότητας, το οποίο περιλαμβάνει τους λέβητες που τροφοδοτούνται με καύσιμα από τον άνθρακα, το ξύλο, το πετρέλαιο, ή άλλα στερεά καύσιμα για να παραγάγουν ενέργεια από τον υψηλό ατμό του λέβητα.
2 Αυτοί οι εξοικονομητές βρίσκονται συνήθως στο πίσω πέρασμα του λέβητα και προσανατολίζονται με τους σωλήνες που τρέχουν οριζόντια. Feedwater λεβήτων τρέχει μέσω των κυκλωμάτων εξοικονομητών στην αντίθετη κατεύθυνση της ροής αερίου (αποκαλούμενης counterflow).
3 Οι γυμνοί σωλήνες χρησιμοποιούνται χαρακτηριστικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν η τέφρα που λερώνει, αλλά το σχέδιο κάποιου cOem λεβήτων οι εξοικονομητές τους με τους?????????? σωλήνες, είτε σπειροειδείς είτε μακρυπτέρυγους.
4 HDB μπορεί να παραγάγει τα στοιχεία εξοικονομητών με είτε γυμνό, τη σπείρα??????????, είτε τους μακρυπτέρυγους σωλήνες, και εάν προτιμάτε, ξανασχεδιάζει τη μονάδα σας σε ένας από τους άλλους σωλήνας-τύπους. HDB μπορεί επίσης να κατασκευάσει τις επιγραφές αντικατάστασης για όλους τους εξοικονομητές λεβήτων χρησιμότητας.

 

Εξοικονομητής λεβήτων συσκευασίας

1 HDB έχει τις μοναδικές ικανότητες κατασκευής ότι οι το μηχανικοί Optimus εκμεταλλεύονται πλήρως κατά σχεδιασμό των εξοικονομητών και superheaters εγκαταστάσεων θειικού οξέος.
2 Συχνά αυτό επιτρέπει στις μονάδες Optimus για να διαμορφωθεί για τις υψηλότερες αποδοτικότητες μεταφοράς θερμότητας που οδηγεί σε μια μειωμένη απαίτηση επιφάνειας και, συνεπώς, ένα σε χαμηλότερη τιμή προϊόν.
3 HDB χρησιμοποιεί τις επιτόπιες ικανότητές του στο πτερύγιο και κάμπτει τους σωλήνες, μηχανή και κατασκευάζει τις επιγραφές, τρυπά τα tubesheets, την περικοπή και τη προετοιμασία με τρυπάνι όλα τα υλικά περιβλημάτων, και εκτελεί όλες τις συγκολλήσεις μερών και περιβλημάτων πίεσης.
4 Αυτό δίνει σε HDB περισσότερο έλεγχο της ακολουθίας και του προγράμματος κατασκευής που μας έχει βοηθήσει να επιτύχουμε ένα αξιοπρόσεκτο αρχείο της έγκαιρης απόδοσης παράδοσης.

 

Εξοικονομητής HRSG

1 Οι εξοικονομητές για τις σημερινές ενότητες HRSG διαμορφώνονται με τα fintubes που κρεμούν κάθετα. HDB έχει κατασκευάσει τις σπείρες εξοικονομητών για ουσιαστικά όλες τις επιχειρήσεις cOem HRSG και καταλαβαίνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε ένα.
2 Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρησιμότητες επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους εξοικονομητές τους από το σαφή χάλυβα άνθρακα σε ένα υλικό κραμάτων για να βοηθήσουν να αντισταθούν επιταχυνόμενη στη ροή διάβρωση (FAC) μέσα στις επιγραφές και τις κάμψεις σωλήνων.
3 HDB είναι ένα μιας στάσης κατάστημα για την επεξεργασία εξοικονομητών επειδή εμείς προετοιμασία όλα τα υλικά και εκτελεί όλη την συγκόλληση μερών και σύνδεσης πίεσης, από τα fintubes, την κατασκευή των επιγραφών, και τη συγκέντρωση της δέσμης σπειρών.

 

Κριτήρια κατασκευής και αποδοχής

 

· JB/T6512 «λέβητας με μια υψηλής συχνότητας αντίσταση που ενώνει στενά τους σπειροειδείς όρους τεχνολογίας κατασκευής σωλήνων πτερυγίων»
· HG/T3181 «υψηλής συχνότητας αντίσταση που ενώνει στενά το σπειροειδή σωλήνα πτερυγίων»
· JB/T6511 «σπειροειδείς?????????? τεχνικοί όροι δοκιμής σωλήνων.»
· JB1611 «όροι συνελεύσεων κιβωτίων Μάιν σωλήνων λεβήτων»
· JB/T1612 «pressurufacturing όροι λεβήτων.»
· JB16I3 «μέρη πίεσης λεβήτων που ενώνουν στενά τους όρους.»


*Note: HD ο ΛΕΒΗΤΑΣ μπορεί επί παραγγελία ειδικός τύπος εξοικονομητή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

 

Εσωτερικοί ανταλλάκτες θερμότητας

 

1.Subcooling μπορεί επίσης να παραχθεί με την υπερθέρμανση του αερίου αφήνοντας τον εξατμιστήρα και τον τίτλο στο συμπιεστή αερίου.

2.These τα συστήματα αποσύρουν τη θερμότητα από την υγρή γραμμή αλλά τη θερμότητα επάνω η αναρρόφηση συμπιεστών αερίου.

3.This είναι μια πολύ κοινή λύση για να ασφαλίσει ότι το αέριο φθάνει στο συμπιεστή και το υγρό φθάνει στη βαλβίδα.

4.It επίσης επιτρέπει τη μέγιστη χρήση ανταλλακτών θερμότητας όπως ελαχιστοποιεί η μερίδα των ανταλλακτών θερμότητας που χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν τη θερμοκρασία του ρευστού, και maximizeds τον όγκο στους οποίους η ψυκτική ουσία αλλάζει τη φάση της.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

 

1.Fuel αποταμίευση: Αφότου μεταφέρει το υψηλής θερμοκρασίας αέριο καυσίμων που απελευθερώνεται από την καύση καυσίμων στη σωλήνωση, superheater, και reheater τοίχων νερού λεβήτων, η θερμοκρασία είναι εξαιρετικά υψηλή, ο εξοικονομητής το καθιστά ιδανικό για την παρεμπόδιση της απώλειας θερμότητας. Ο εξοικονομητής που βρίσκεται στο σωλήνα του λέβητα μειώνει τη θερμοκρασία αερίου σωλήνων, και μεγιστοποιεί τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στα χαμηλότερα κόστη καυσίμων πελατών.

 

2.Improvement του ατμού λεβήτων παίξτε τύμπανο τις συνθήκες εργασίας: Κατά είσοδο του τυμπάνου ατμού, τη θερμοκρασία του νερού τροφών αυξάνεται αφότου έχει θερμαθεί χρησιμοποιώντας τον εξοικονομητή. Η θερμική πίεση που προκαλείται από τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του τοίχου τυμπάνων ατμού και του νερού τροφών μειώνεται, η μείωση κατά συνέπεια συρρικνώνεται και πρήζεται του τυμπάνου ατμού, και επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών.

 

3.Cost μείωση των με κάρβουνο λεβήτων: Το νερό θερμαίνεται στον εξοικονομητή λεβήτων που γίνεται χρησιμοποιώντας το υλικό χαμηλής θερμοκρασίας. Αυτό κάνει τον εξοικονομητή μια λιγότερο δαπανηρή αντικατάσταση για την υψηλής θερμοκρασίας σωλήνωση τοίχων νερού λεβήτων, και μειώνει το γενικό κόστος παραγωγής λεβήτων.

 

Παράμετροι του εξοικονομητή λεβήτων

 

Περιγραφή Εξοικονομητής λεβήτων
Υλικό SA210A1 και SA240-309S
Υλικά πρότυπα ASTM, το EN ή ISO κ.λπ.
Διάσταση Προσαρμογή
Βάρος

Λ.: 10 τόνος

Μέγιστο: 1000 τόνος

   
Διαδικασία Material→Tube που κάμπτει και που λοξεύει την ασπίδα Welding→ άκρης → που κατασκευάζει → τη συνέλευση 1 →RT→Handcuffs και ασπίδες που ενώνουν στενά →Assembly τη δοκιμή →Hydro 2 που και που ζωγραφικής στα πλαίσια
   

 

 

Ελικοειδής εξοικονομητής λεβήτων σωλήνων SA210A1 με την επιγραφή πολλαπλών υψηλή - χαμηλή θερμοκρασία 0

 

 

Διαδικασία εργασίας του εξοικονομητή λεβήτων

 

Υπάρχουν τρία στάδια από το νερό τροφών στο λέβητα που θερμαίνεται στο superheated ατμό: προθέρμανση, εξάτμιση, και υπερθέρμανση νερού τροφών. Τα τρία στάδια είναι τελειωμένα σε τρεις διαφορετικές επιφάνειες θέρμανσης. Το κύκλωμα ατμού και νερού λεβήτων αποτελείται από τις τρεις διαφορετικές επιφάνειες θέρμανσης καθώς επίσης και τους συνδέοντας σωλήνες τους. Οι εξοικονομητές λεβήτων είναι ένας από τους, και είναι σωστό ο εξοπλισμός να προθερμανθεί το νερό τροφών. Κατά συνέπεια, είναι η επιφάνεια θέρμανσης με τη χαμηλότερη θερμοκρασία για το λειτουργώντας ρευστό λεβήτων στο κύκλωμα ατμού και νερού λεβήτων. Το λειτουργώντας ρευστό που περνά μέσω αυτού του εξοπλισμού είναι μονοφασικό νερό (μη-βράζοντας εξοικονομητής).

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sandy Chen

Φαξ: 86- 512-58774453

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα