Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταSuperheater και Reheater

Superheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα και Reheater διαφορετική διαμέτρων ένωση άκρης

Superheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα και Reheater διαφορετική διαμέτρων ένωση άκρης

Superheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα και Reheater διαφορετική διαμέτρων ένωση άκρης
Carbon Steel Boiler Superheater And Reheater Different Diameter Butt Joint
Superheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα και Reheater διαφορετική διαμέτρων ένωση άκρης
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HD Boiler
Πιστοποίηση: ASME, ISO9001, EN
Αριθμό μοντέλου: Superheater
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 PC
Τιμή: 2,000 - 5,000 USD per pc
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αντάξια συσκευασία θάλασσας για την εξαγωγή με το πλαίσιο σιδήρου
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 90 ημέρες μετά από να πάρει τον κάτω - πληρωμή ή L/C
Όροι πληρωμής: T/T, L/C άμεσα
Δυνατότητα προσφοράς: Περίπου 1.000 τόνοι το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: Φυσική κυκλοφορία Εφαρμογή: maintaince λεβήτων, σωλήνας λεβήτων, στοιχείο θέρμανσης
Υλικό: Ανοξείδωτο, χάλυβας άνθρακα, χάλυβας κραμάτων Χρήση: Βιομηχανικός, σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, εγκαταστάσεις θερμικής παραγωγής ενέργειας/λέβη
Χρώμα: Προσαρμοσμένος Καύσιμα: Βιομάζα, απόβλητα
Όρος: νέος Ύφος: Οριζόντιος και κάθετος
Υψηλό φως:

Superheater και Reheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα

,

Φυσικά Superheater και Reheater λεβήτων κυκλοφορίας

,

Superheater και Reheater λεβήτων χάλυβα κραμάτων

Superheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα και Reheater διαφορετική διαμέτρων ένωση άκρης

 

Superheater και Reheater


Superheaters είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη λεβήτων sapre που βελτιώνει τη θερμική αποδοτικότητα.

Superheater λεβήτων πρόκειται να ανακτήσει την ενέργεια του αερίου σωλήνων λεβήτων έτσι ώστε ο ατμός από το λέβητα μπορεί να θερμαθεί στον ξηρό ατμό, ο οποίος είναι συμβάλλων σε τη βελτίωση της θερμικής αποδοτικότητας του λέβητα, αλλά και συμβάλλων στο στρόβιλο ατμού για να αποφύγει το σφυρί νερού.

 

Υψηλής θερμοκρασίας ακτινοβόλο superheater λεβήτων ατμού συνήθως εφαρμόζω στο λέβητα εγκαταστάσεων υψηλής παραγωγής ενέργειας. Οι έξοχες σπείρες θερμαστρών χρησιμοποιούνται σε έναν λέβητα για να παραγάγουν το διαποτισμένο ατμό. Οι έξοχες σπείρες θερμαστρών χρησιμοποιούνται ειδικά στους λέβητες των εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας. Κατασκευάζουμε τις έξοχες σπείρες θερμαστρών στους διάφορους βαθμούς χάλυβα κραμάτων και στο λεκέ λιγότεροι σωλήνες χάλυβα με ή χωρίς την υποστήριξη & επιγραφή σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη.

 

Οι αλλαγές στους λειτουργούντες όρους λεβήτων, όπως το επίπεδο φορτίων, η αλλαγή καυσίμων, η αλλαγή όρου καύσης, κ.λπ., όλα ασκούν επίδραση superheater στη θερμοκρασία ατμού εξόδου, έτσι στους λέβητες σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχουν μέσα να ρυθμιστεί η θερμοκρασία ατμού εξόδου λεβήτων για να την καταστήσουν σταθερή στη διευκρινισμένη αξία. Τα συνήθως χρησιμοποιημένα μέσα είναι:

(1) με την προβολή ύδατος ή την επιφάνεια ο μειωτής θερμοκρασίας τύπων ρυθμίζει άμεσα τη θερμοκρασία ατμού

(2) με τον καυστήρα ταλάντευσης για να αλλάξει τη θερμοκρασία του καπνού εξόδου φούρνων

(3) με superheater ρύθμισης επανακυκλοφορίας καπνού την απορρόφηση θερμότητας. Όταν το φορτίο λεβήτων αυξάνεται, η αξία ανόδου θερμοκρασίας του ατμού κολπίσκων και εξόδου των superheater ροής αυξήσεων, ενώ η αξία ανόδου θερμοκρασίας ακτινοβόλο superheater μειώνεται.

Superheater ο τοίχος σωλήνων στα μέρη πίεσης λεβήτων κάτω από την υψηλότερη θερμοκρασία, πρέπει έτσι να χρησιμοποιήσει υψηλό - ο χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα και ο διάφορος χάλυβας κραμάτων μολυβδαίνιου χρωμίου, στο μέρος υψηλότερης θερμοκρασίας μερικές φορές επίσης χρησιμοποιούν το ωστενιτικό ανοξείδωτο νικελίου χρωμίου. Σε λειτουργία λεβήτων, εάν η θερμοκρασία της σωλήνωσης υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο θερμοκρασίας της ανθεκτικής δύναμης του υλικού, της δύναμης κούρασης ή της οξείδωσης επιφάνειας, η έκρηξη σωληνώσεων θα εμφανιστεί.

 

Η εξωτερική διάμετρος του σωλήνα είναι γενικά 30 ~ 60 χιλ. Ο πιό κοινός τύπος superheater είναι ο ελικοειδής σωλήνας. Θέτει έναν σχετικά πυκνό σωλήνα, τακτοποιημένος στη θερμοκρασία αερίου σωλήνων 450 ~ 1000℃, από την εγκάρσια και διαμήκη διάβρωση του αερίου σωλήνων. Το αέριο σωλήνων μεταφέρει κυρίως τη θερμότητα στο σωλήνα από τη μεταφορά, και κάποια ακτινοβολία απορροφά τη θερμότητα. Superheater τύπων οθόνης αποτελείται από μια πολλαπλότητα της οθόνης σωλήνων, που τακτοποιείται στο ανώτερο μέρος του φούρνου ή η έξοδος, ανήκει superheater ακτινοβολίας ή ημι-ακτινοβολίας. Το πρώτο απορροφά την ακτινοβόλο θερμότητα της φλόγας φούρνων, ενώ το τελευταίο απορροφά μέρος εκ μεταφοράς θερμότητα. Στο λέβητα σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος επάνω από το MPA 10, γενικά και ο τύπος οθόνης και ελικοειδές superheater τύπων σωλήνων χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν την απορρόφηση θερμότητας. Superheater τοίχων που εφαρμόζεται στον εσωτερικό τοίχο του φούρνου είναι ακτινοβόλο superheater, το οποίο χρησιμοποιείται σπάνια. Superheater τύπων τοίχων χρησιμοποιείται στο λέβητα σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος μεγάλης περιεκτικότητας για να διαμορφώσει τον τοίχο της στέγης φούρνων και του σωλήνα μεταφοράς, και το υλικό μόνωσης εφαρμόζεται έξω για να διαμορφώσει τον ελαφρύ τοίχο φούρνων.

 

Διαφορές

 

Τύπος Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Ενισχυτική μέθοδος
Κόσμημα-τύπος 1.Firm δομική υποστήριξη 1. Παρεμπόδιση ροής από το συμπυκνωμένο ατμό 2. Χρειάζεται ένα αργό καινούριο ξεκίνημα για να εξαγνίσει το νερό που συσσωρεύει στο κατώτατο σημείο. υποστηριγμένος άνωθεν
Ανα:στρέφω-τύπος 1.Proper αποξήρανση του συμπυκνωμένου ατμού 1. Στερηθείτε τη δομική ακαμψία, ειδικά στη ροή αερίου υψηλής ταχύτητας Υποστηριγμένος από κάτω από
Οριζόντιος - τύπος

1. Κατάλληλη αποξήρανση

2. Καλή δομική ακαμψία.

1. Δεν βλέπουν το flam άμεσα έτσι είναι κυρίως από τον εκ μεταφοράς τύπο Συνήθως υποστηριγμένος στους κάθετους αγωγούς αερίου παράλληλους στον κύριο φούρνο.

Superheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα και Reheater διαφορετική διαμέτρων ένωση άκρης 0

 

 

Αρχή

 

• Η αρχή superheater είναι παρόμοια με τον ατμό που παράγει τους σωλήνες του λέβητα.

Τα καυτά αέρια στο υψηλής θερμοκρασίας σκούπισμα πέρα από superheater τους σωλήνες και αυξάνουν τη θερμοκρασία του ατμού που το μέγεθος εξαρτάται από τη θερμοκρασία αερίου εξόδων αφήνοντας τη superheater και αερίου ταχύτητα.

 

Εφαρμογή

 

Η χρήση για τη θέρμανση του διαποτισμένου ατμού, θερμοκρασία ατμού θα μπορούσε να είναι μέχρι 900 βαθμός Γ.

Superheater βελτιώσεις ικανότητας για να αυξήσει την ηλεκτρική παραγωγή

 

Μας στείλετε απαίτησε τα τεχνικά στοιχεία, όπως η ικανότητα ατμού, το presure, η απαραίτητη θερμοκρασία κ.λπ. Θα σχεδιάσουμε αναλόγως.

Superheater λεβήτων χάλυβα άνθρακα και Reheater διαφορετική διαμέτρων ένωση άκρης 1
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sandy Chen

Φαξ: 86- 512-58774453

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα