Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταSuperheater και Reheater

Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB

Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB

  • Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB
  • Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB
  • Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB
  • Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB
Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HDB BOILER
Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , ASME , EN , TUV
Αριθμό μοντέλου: Superheater και Reheater
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 τόνοι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 30 ΗΜΕΡΕΣ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Superheater και Reheater Υλικό σωλήνων: χάλυβας άνθρακα
Τομέας εφαρμογής: Ανταλλάκτης θερμότητας και σκάφη του συστήματος λεβήτων Συσκευασία: Συσκευασία πλαισίων σιδήρου
Πρότυπα: ASME, ΤΟ EN, ΜΒ Keword: Superheater λεβήτων σωλήνας
Υψηλό φως:

superheater και reheater χάλυβα άνθρακα

,

superheater χάλυβα άνθρακα reheater

,

reheater χάλυβα άνθρακα superheater

 

Superheater και Reheater χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα σπείρες σωλήνων για τον ανταλλάκτη θερμότητας και τα σκάφη του συστήματος λεβήτων

 

Χαρακτηριστικά εργασίας superheaters και reheaters:

 

Για να βελτιώσει τη θερμική αποδοτικότητα, η πίεση του superheated ατμού έχει αυξηθεί από τη superhigh πίεση στη subcritical και εξαιρετικά κρίσιμη πίεση. Αλλά περιορισμένος από την απόδοση μετάλλων, η θερμοκρασία ατμού superheaters και reheates κρατιέται μέσα σε 540-555 βαθμούς.

 

Επειδή ποια ροή μέσω των σωλήνων superheaters και reheaters είναι υψηλής θερμοκρασίας ατμός, ο συντελεστής μεταφοράς απελευθέρωσης εκ μεταφοράς θερμότητας του τοίχου σωλήνων στον ατμό είναι αρκετά μικρός, και η απόδοση μεταφοράς θερμότητας είναι κακή, η ικανότητα ψύξης του ατμού στον τοίχο σωλήνων είναι χαμηλή. Εν τω μεταξύ, για να σιγουρευτούν τη λογική διαφορά θερμοκρασίας της μεταφοράς θερμότητας, συνήθως superheaters και reheaters τοποθετούνται στις περιοχές όπου οι θερμοκρασίες καπνού είναι υψηλές, και η θερμοκρασία εργασίας τους τοίχου σωλήνων είναι μάλλον υψηλή, κατά συνέπεια το εργασιακό περιβάλλον των superhearters και reheaters είναι αρκετά κακά. Ειδικά reheaters, για τη θερμαμένη εκ νέου πίεση ατμού είναι χαμηλά, και η ικανότητά τους να δροσίσουν τους σωλήνες είναι χειρότερη, κατά συνέπεια που πώς να σιγουρευτούν το μέταλλο σωλήνων μπορούν να είναι ασφαλής εργασία στο μακροπρόθεσμο είναι ένα σημαντικό ζήτημα όταν έρχεται να σχεδιάσει και λειτουργία superheaters και reheaters. Το διάγραμμα 4-1 απαριθμεί το ανώτερο όριο των επιτρεπόμενων θερμοκρασιών για το κοινό μέταλλο που χρησιμοποιείται στους λέβητες. Για να αποφύγει τη χρήση υψηλότερου επιπέδου του χάλυβα κραμάτων, όταν έρχεται να σχεδιάσει superheaters και reheaters, το χρησιμοποιημένο τη μέταλλο σωλήνων πρόκειται σχεδόν κοντά στα όρια θερμοκρασίας κατά λειτουργία. Αυτή τη φορά, εάν υπάρχει άνοδος της θερμοκρασίας 10-20 βαθμών, η οποία μειώνει επίσης την επιτρεπόμενη πίεση πολλή. Επομένως, η προσοχή πρέπει να δοθεί για το σχέδιο και το τρέξιμο superheaters και reheaters στις πτυχές κατωτέρω:

 

1.to σιγουρεύονται το σταύλο θερμοκρασίας ατμού κατά την τρέξιμο. Η παραλλαγή της θερμοκρασίας ατμού είναι υποτιθέμενη για να είναι όχι over+5- -10 βαθμούς

 

2.There χρειάζεται την αξιόπιστη μέθοδο για να ρυθμίσει τις θερμοκρασίες για superheaters και reheaters όταν επεκτείνονται να διατηρήσουν οι αλλαγές όρων λειτουργίας σε μερικές τις εκτιμημένες θερμοκρασίες ατμού.

 

3. για να ελαχιστοποιήσουν τη θερμική απόκλιση μεταξύ των παράλληλων σωλήνων.

Superheater λεβήτων χαμηλής θερμοκρασίας χάλυβα άνθρακα στα πρότυπα ASME/GB 0

 

 

Ο ατμός κολπίσκων reheaters είναι ο ατμός εξόδου του υψηλού κυλίνδρου στροβίλων ατμού, η πίεσή της είναι για 20% αυτός του κύριου ατμού, ο οποίος temperatre είναι ελαφρώς υψηλότερος από η θερμοκρασία, και αυξάνει έτσι και τον ατμό και την κατανάλωση θερμότητας. Παραδείγματος χάριν, η αντίσταση της θέρμανσης εκ νέου του συστήματος αυξάνεται από 1kg/cm2, η κατανάλωση ατμού στροβίλου ατμού αυξάνεται κατά 0,3%. Για να μειώσουν την αντίσταση ροής του ατμού reheaters και να βελτιώσουν τη θερμική αποδοτικότητα συστημάτων, reheaters εφαρμόζουν συνήθως το μικρό ποσοστό μαζικής ροής, αλλά εν τω μεταξύ κάνει χειρότερα για τους όρους ψύξης του τοίχου σωλήνων reheaters. Επομένως, το σχέδιο της θέρμανσης εκ νέου του συστήματος απαιτεί απλό να μειώσει την αντίσταση ροής.

 

Η θερμαμένη εκ νέου πίεση ατμού είναι χαμηλό, και της υψηλό και συγκεκριμένο volumn θερμοκρασίας μεγάλο. Το ποσοστό μαζικής ροής του είναι μικρότερο έναντι του superheated ατμού, ενώ το ποσοστό ροής όγκου του είναι πολύ μεγαλύτερο από τον υπερθερμαμένο ατμό (περίπου 4-5 φορές). Επομένως, για να μην σιγουρευτεί το ποσοστό ροής ατμού πάρα πολύ γρήγορα και την αντίσταση ροής πάρα πολύ μεγάλη, είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο τομέας διατομής της μετάβασης ροής για τον ατμό. Επομένως, στο μέσο θερμαίνοντας εκ νέου λέβητα, η περιοχή μεταβάσεων ροής reheaters είναι πάντα μεγαλύτερη από αυτή superheaters. Για εκ μεταφοράς reheaters, συνήθως οι δομές τους εφαρμόζουν τους σωλήνες με τη μεγαλύτερη δέσμη διαμέτρων και σωλήνων surpentine με περισσότερους σωλήνες παράλληλα.

 

Για το θερμαμένο εκ νέου ατμό η πίεση είναι χαμηλή, cofficient θερμότητα μικρή, είναι πολύ ευαίσθητη στη θερμική απόκλιση. Σε μια άλλη λέξη, στους ίδιους θερμικούς όρους απόκλισης, η διαφορά θερμοκρασίας εξόδου του θερμαμένου εκ νέου ατμού είναι μεγαλύτερη από αυτή του superheated ατμού.

 

Η θερμοκρασία ατμού εξόδου του θερμαμένου εκ νέου ατμού επηρεάζεται από τη θερμοκρασία ατμού κολπίσκων. Στη γεννήτρια μονάδων, υπό τον όρο της σταθερής λειτουργίας πίεσης, η θερμοκρασία εξάτμισης του υψηλού κυλίνδρου στροβίλων ατμού μειώνεται με μείωση του φορτίου. Αυτή τη στιγμή λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας ατμού κολπίσκων reheaters, κατά συνέπεια κάνει τη θερμοκρασία ατμού εξόδου μειώνεται αντίστοιχα. Για εκ μεταφοράς reheaters, τα χαρακτηριστικά τους εκ μεταφοράς θερμοκρασίας ατμού είναι πιό significiant, και οι φόροι τους ρύθμισης θερμοκρασίας ατμού είναι μεγαλύτεροι από αυτή superheaters.

 

Όταν ο λέβητας αρχίζει, ή το φούρνο σταματούν, ή η πόρτα ασφάλειας είναι, δεν υπάρχει καμία ροή ατμού ή μικρή ροή reheaters, τα οποία καίνε ενδεχομένως έξω reheaters. Κατά συνέπεια, απαιτείται να εγκατασταθεί ένα σύστημα παράκαμψης υψηλής και χαμηλής πίεσης μεταξύ reheaters και superheaters, κατόπιν όταν κατεβαίνουν από οι λέβητες επάνω ή, ή ο στρόβιλος ατμού ρίχνει το φορτίο του, reheaters μπορούν να πάρουν αρκετό δροσίζοντας ατμό από τη συσκευή παράκαμψης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sandy Chen

Φαξ: 86- 512-58774453

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα