Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπή τοίχων νερού

Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων

Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων

  • Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων
  • Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων
  • Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων
  • Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων
Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HD Boiler
Πιστοποίηση: ISO9001,ASME,Grade A,SGS,EN
Αριθμό μοντέλου: Τοίχος νερού μεμβρανών
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 τόνοι
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 30 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, D/P, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500 τόνοι/μήνας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όρος: Νέος Δομή: Σωλήνας πυρκαγιάς/νερού
Καύσιμα: Άνθρακας/αέριο/με κάρβουνο/θερμότητα νερού Πίεση: Χαμηλός/υψηλή πίεση
Σειρά των εφαρμογών: Βιομηχανικός/σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος NDE: 100% PT, 100 RT, 100% UT
Υλικό: Χάλυβας άνθρακα/ανοξείδωτο κ.λπ. Συσκευασία: Συσκευασία πλαισίων σιδήρου
Υψηλό φως:

Επιτροπές τοίχων νερού λεβήτων

,

Σωλήνες τοίχων νερού λεβήτων

 

Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων

 

 

Περιγραφή


Οι επιτροπές τοίχων νερού χρησιμοποιούνται στους λέβητες αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων. Κατασκευάζουμε τις επιτροπές τοίχων νερού. Αυτοί κατασκευάζονται από τους σωλήνες χάλυβα άνθρακα στα σχέδια και τις προδιαγραφές των πελατών. Η ειδική προσοχή λαμβάνεται για το ovality και την εκλέπτυνση στην καμμμένη μερίδα, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Κατασκευάζουμε και παρέχουμε μια περιεκτική σειρά των επιτροπών Waterwall. Οι σωλήνες που προσφέρονται από μας είναι γνωστοί για να αντιστέκονται μια μεγάλη εσωτερική πίεση καθώς μια συνεχής λουρίδα του υλικού πτερυγίων τυλίγεται σπειρωειδώς στο σωλήνα. Αυτοί οι σωλήνες είναι γνωστοί για να παρέχουν τη θερμότητα που ομοιόμορφα οδηγούν σε μια αυξανόμενη παραγωγή θερμότητας.

Η κύρια λειτουργία των επιτροπών τοίχων νερού στο λέβητα είναι να απορροφήσουν τη θερμότητα που παράγεται από την υψηλής θερμοκρασίας φλόγα ή το σωλήνα και να παραγάγουν τον ατμό ή το ζεστό νερό στους σωλήνες, ως εκ τούτου να μειώσουν τη θερμοκρασία στην αίθουσα.

 

 

Εισαγωγή προϊόντων

 

Ο τοίχος υδρόψυξης μεμβρανών αναφέρεται στον τοίχο υδρόψυξης που αποτελείται από την αεροστεγή οθόνη σωλήνων που ενώνεται στενά από τον επίπεδους χάλυβα και το σωλήνα. Ο τοίχος υδρόψυξης μεμβρανών μπορεί να εγγυηθεί την καλή συμπίεση της αίθουσας φούρνων, να μειώσει σημαντικά το συντελεστή διαρροής αέρα της αίθουσας φούρνων για το λέβητα αρνητικής πίεσης, και να βελτιώσει τον όρο καύσης στο φούρνο. Μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματική περιοχή θέρμανσης ακτινοβολίας και να σώσει την κατανάλωση χάλυβα.

 

Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων 0

 

 

Λεπτομέρειες κατασκευής


Τα χαρακτηριστικά συνδυασμού του τοίχου υδρόψυξης μεμβρανών είναι τα ακόλουθα:
1. Ο έλεγχος και ρυθμίζει το πλάτος, το μήκος, τη λειότητα και τη διαγώνιος της σειράς σωλήνων όταν ανυψώνεται η τετμημένη σειρά σωλήνων επάνω στο πλαίσιο συνδυασμού. Εάν το πλάτος της σειράς σωλήνων είναι μεγαλύτερο από ή λιγότερο από το διευκρινισμένο μέγεθος, το πτερύγιο μπορεί να κοπεί σε ένα κατάλληλο μήκος, να προσαρμοστεί στο διευκρινισμένο μέγεθος και να επαν-ενωθεί στενά έπειτα. Όταν η διαγώνια διαφορά της σειράς σωλήνων υπερβαίνει lOmm, τα πτερύγια μεταξύ μερικών σωλήνων με το μεγαλύτερο μέγεθος μπορούν να κοπούν για να μειώσουν την απόσταση μεταξύ των σωλήνων για να εξαλείψουν τη διαγώνια διαφορά, και έπειτα τα πτερύγια μπορούν να ενωθούν στενά. Όταν unevenness της σειράς σωλήνων υπερβαίνει την επιτρεπόμενη σειρά, το πλαίσιο ατσάλινων σκελετών μπορεί να χρησιμοποιηθεί διορθώστε τη τοπ πίεση του γρύλου.
2. Η ένωση άκρης της σειράς σωλήνων είναι διαφορετική από αυτήν ενός ενιαίου σωλήνα. Η ένωση συγκόλλησης ενός ενιαίου σωλήνα συρρικνώνεται κατά περίπου 12mm μετά από τη συγκόλληση, η οποία δεν έχει καμία επίδραση σε άλλους σωλήνες. Αλλά η σειρά σωλήνων δεν είναι η ίδια, δύο τμήματα της συγκόλλησης άκρης σειρών σωλήνων, εάν από μια πλευρά στην άλλη πλευρά της ακολουθίας συγκόλλησης, η συγκόλληση στο τέλος του σωλήνα που προκαλείται από την παραμόρφωση είναι πολύ μεγάλη. Επομένως, πριν από τη συγκόλληση άκρης, η εκκαθάριση άκρης αυτής της ένωσης συγκόλλησης πρέπει να μετρηθεί περιεκτικά, και σύμφωνα με την άκρη η εκκαθάριση είναι πάρα πολύ μικρή, μέτρια, πάρα πολύ μεγάλη ταξινόμηση, εάν η άκρη η εκκαθάριση είναι πάρα πολύ μεγάλη ή πάρα πολύ μικρός, πρέπει να πάρει τη μέθοδο το σωλήνα, που αντικαθίσταται με έναν μέτριο κοντό σωλήνα. Αυτή τη στιγμή, λόγω της διακένωσης της συγκόλλησης, ο σωλήνας με ένα μεγαλύτερο χάσμα θα γίνει solderable. Προκειμένου να μειωθεί η παραμόρφωση διακένωσης της συγκόλλησης σωλήνων, η μέθοδος συμμετρίας και η διαγώνια συγκόλληση πρέπει να υιοθετηθούν.
3. Το χαμηλότερο μέρος του μπροστινό και πίσω μέρος τοίχου υδρόψυξης έχει το κατώτατο σημείο φούρνων (κρύος κάδος τέφρας), και το ανώτερο μέρος του οπίσθιου τοίχου υδρόψυξης έχει τη γωνία φλογών, έτσι το μέγεθος του συστατικού είναι μεγαλύτερο και η μορφή είναι ειδικότερη, έτσι είναι δύσκολο να συνδυάσει.
4. Η σφαίρα ενιαίων περασμάτων του οπίσθιου σωλήνα τοίχων νερού είναι διαφορετική από άλλους σωλήνες επιφάνειας θέρμανσης. Επειδή ο οπίσθιος τοίχος νερού στο ανώτερο παράθυρο επιγραφών έχει μια πυρίμαχη γωνία, ο αριθμός πυρίμαχου κάμπτοντας σωλήνα γωνίας είναι ο ίδιος όπως αυτός του οπίσθιου τοίχου νερού, προκειμένου να αυξηθεί η ακαμψία της πυρίμαχης γωνίας, υπάρχει επίσης ένας σημαντικός αριθμός διαστήματος του ευθύ σωλήνα (ο περισσότερος τύπος φούρνων). Στη διατομή της γωνίας φλογών και του ευθύ σωλήνα, ειδικός-διαμορφωμένο το equidiameter γράμμα Τ χυτοχάλυβα (σωλήνας τρεις-κλάδων) εγκαθίσταται. Στον ευθύ σωλήνα και τη σύνδεση μεταξύ της κορυφή συνδεμένης δεξαμενής είναι εξοπλισμένος με το στόμιο Φ 5 restrictor χιλ. ή Φ 10 χιλ. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο μεγαλύτερος μέρος του λειτουργώντας μέσου καμμμένου σωλήνα είναι συμβάλλων στην ψύξη της γωνίας φλογών, και ένα μικρό μέρος του λειτουργώντας μέσου καμμμένου σωλήνα εξασφαλίζει ότι ο ευθύς σωλήνας και ο κυρτός σωλήνας έχουν το αντίστοιχο ποσό επέκτασης, ώστε να μειωθεί η εσωτερική πίεση, έτσι η δυσκολία μέσω της σφαίρας αυξάνεται.

 

 

Πλεονεκτήματα του τοίχου νερού μεμβρανών


1.To εγγυηθείτε το leakproofness του τοίχου φούρνων και μειώστε τη διαρροή αέρα της αίθουσας καύσης.

2. Να επιτύχει την πλήρη υδρόψυξη της αίθουσας καύσης, και τον τοίχο νερού μεμβρανών εξαρτημάτων λεβήτων είναι όφελος για να αποτρέψει να μετατρέψει σε κωκ υπό τον όρο της συμπληρωματικής πυρκαγιάς.

3. Η θερμική μεγάλη χωρητικότητα είναι μικρή, η θέρμανση της αίθουσας καύσης είναι γρήγορη και η ψύξη είναι επίσης γρήγορη, το οποίο θα μπορούσε να κοντύνει το χρόνο ψύξης της έναρξης του λέβητα και του κλεισίματος φούρνων.

4. Είναι καλό να υιοθετηθεί υποστηριγμένος ο κορυφή δροσισμένος νερό τοίχος και θα μπορούσε να μειώσει το φορτίο του πλαισίου λεβήτων, το οποίο είναι όφελος στην προεξοχή.

5. Έναντι των γυμνών σωλήνων, ο τοίχος νερού μεμβρανών βελτιώνει την ικανότητα απορρόφησης θερμότητας των σωλήνων.

6. Ο άμεσος τοίχος νερού μεμβρανών λεβήτων εργοστασίων θα μπορούσε να βελτιώσει τον προκαταρκτικό βαθμό συνδυασμού μερών λεβήτων και να μειώσει το φόρτο εργασίας εγκαταστάσεων.

 

Ένωση των άνευ ραφής τοίχων νερού σωλήνων στη EN πιστοποίηση υψηλής αποδοτικότητας λεβήτων 1

 

Πρόσθετος


1 Οι επιτροπές τοίχων νερού χρησιμοποιούνται στους λέβητες αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων.
2 Κατασκευάζουμε τις επιτροπές τοίχων νερού, αυτές κατασκευάζονται από τους σωλήνες χάλυβα άνθρακα στα σχέδια και τις προδιαγραφές των πελατών.
3 Η ειδική προσοχή λαμβάνεται για το ovality και την εκλέπτυνση στην καμμμένη μερίδα, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.
4 Κατασκευάζουμε και παρέχουμε μια περιεκτική σειρά των επιτροπών Waterwall.
5 Οι σωλήνες που προσφέρονται από μας είναι γνωστοί για να αντιστέκονται μια μεγάλη εσωτερική πίεση καθώς μια συνεχής λουρίδα του υλικού πτερυγίων τυλίγεται σπειρωειδώς στο σωλήνα.
6 Αυτοί οι σωλήνες είναι γνωστοί για να παρέχουν τη θερμότητα που ομοιόμορφα οδηγούν σε μια αυξανόμενη παραγωγή θερμότητας.
7 Η κύρια λειτουργία των επιτροπών τοίχων νερού στο λέβητα είναι να απορροφήσουν τη θερμότητα που παράγεται από την υψηλής θερμοκρασίας φλόγα ή το σωλήνα και να παραγάγουν τον ατμό ή το ζεστό νερό στους σωλήνες, ως εκ τούτου να μειώσουν τη θερμοκρασία στην αίθουσα.
 

 

 

Εφαρμογή


1 Ενέργεια - ο τοίχος νερού μεμβρανών προμηθευτών της Κίνας προστασίας του περιβάλλοντος αποταμίευσης για το λέβητα CFB είναι τοίχοι μεμβρανών που αποτελούνται από τους σωλήνες που ενώνονται στενά μαζί με ή χωρίς μια λουρίδα του μετάλλου μέσα - μεταξύ.
2 Αυτοί οι τοίχοι διαμορφώνουν την περίφραξη της αίθουσας καύσης άνθρακα.
3 Οι σωλήνες τοίχων νερού αναφέρονται επίσης ως τμήμα εξατμιστήρων περιέχουν το νερό συνήθως με υγρή μορφή που εξατμίζει βαθμιαία καθώς αυξάνεται στο λέβητα.

 

 

Σημείωση


1 Έλεγχος της διείσδυσης συγκόλλησης για να ικανοποιήσει τον έλεγχο απαιτήσεων μηχανικής και μεταφοράς θερμότητας της παραμόρφωσης στις αποδεκτές ανοχές.
2 Οι επιτροπές απαιτούν συνήθως στο εργαστήριο μετά από να ενώσουν στενά και η θερμική επεξεργασία, η ερώτηση που απαντιέται είναι μπορεί το κατάστημα κατόπιν να συναντήσει τις απαραίτητες διαστατικές ανοχές για την επιτυχή εγκατάσταση περιοχών;
3 Μπορέστε υπάρχων να ψωνίσει διαχειριζόμενες διαδικασίες χρησιμοποιείται πραγματικός χωρίς προσθήκη των υπερβολικών ελέγχων που θα προσθέσουν το κόστος και το πρόγραμμα.
4 Η σημασία της προθέρμανσης και η συντήρησή της μέσω της διαδικασίας συγκόλλησης θα μπορούσαν να προκαλέσουν διάφορα ζητήματα χειρισμού και επεξεργασίας καταστημάτων που θα αυξήσουν αισθητά το κόστος.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sandy Chen

Φαξ: 86- 512-58774453

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα