Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοικονομητής λεβήτων

Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

  • Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  • Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  • Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  • Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HD BOILER
Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
Αριθμό μοντέλου: Εξοικονομητής
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο/σύνολα 10tons
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 30 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 τόνοι το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χάλυβας άνθρακα/ανοξείδωτο κ.λπ. Σειρά των εφαρμογών: Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, ζωή, βιομηχανική
Τύπος: Φυσική κυκλοφορία/μιά φορά κατευθείαν Πιστοποιητικό: ISO, ASME
Καύσιμα: Άνθρακας/αέριο/πετρελαιοκίνητος, θερμότητα νερού Προδιαγραφή: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

Εξοικονομητής εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας

,

Εξοικονομητής για το λέβητα

 

Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

 
 

Το προϊόν εισάγει


 

Ο εξοικονομητής είναι μια συσκευή που εγκαθίσταται στο τέλος του σωλήνα ουρών λεβήτων για την ανάκτηση της θερμότητας των αποβλήτων από τον καπνό εξάτμισης. Όποιο είναι το νερό τροφών νερού θερμότητας επιφάνειας στο διαποτισμένο νερό κάτω από το preasure τυμπάνων ατμού.

 

Μπορεί να απορροφήσει τη θερμότητα από το υψηλής θερμοκρασίας αέριο και να μειώσει τη θερμοκρασία αερίου εξάτμισης, κατά συνέπεια ενέργεια αποταμίευσης και να βελτιώσει αποδοτικό, έτσι το καλέσαμε ως εξοικονομητή.
 
Ο εξοικονομητής κατασκευής HDB με τα πτερύγια Χ συγκρίνει με τον παραδοσιακό γυμνό εξοικονομητή σωλήνων είναι υψηλός αποδοτικός δεδομένου ότι η επιφάνεια θερμότητας είναι αύξηση και βελτιώνει την επίδραση μεταφοράς θερμότητας.
Ο εξοικονομητής τώρα χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία, ζωή και ούτω καθεξής.
 
 
Ενέργεια - αρχή αποταμίευσης

Προσθέστε μια διαδικασία διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας στον κύκλο. Αυξήστε τη μέση θερμοκρασία απορρόφησης θερμότητας. Αυξανόμενη κατά συνέπεια αποδοτικότητα κύκλων.

Στο στάδιο της έναρξης του λέβητα (λέβητας τυμπάνων), επειδή ο κύκλος του σωλήνα ατμού του δεν καθιερώνεται, δηλ., το νερό τροφών λεβήτων είναι σε ένα στάσιμο κράτος, αυτή τη στιγμή το νερό στον εξοικονομητή είναι σε μια κατάσταση non-flow. Με την ενίσχυση της καύσης λεβήτων και την αύξηση της θερμοκρασίας αερίου σωλήνων, το νερό στον εξοικονομητή είναι επιρρεπής σε εξάτμιση, που κάνει το μέρος του εξοικονομητή σε ένα κράτος overtemperature. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, συνδέστε έναν σωλήνα από τη συγκεντρωμένη υδρορροή του τυμπάνου ατμού με τον κολπίσκο του εξοικονομητή ως σωλήνα επανακυκλοφορίας, έτσι ώστε το νερό στον εξοικονομητή είναι σε ένα ρέοντας κράτος για να αποφύγει το του εξάτμιση.

 

Προδιαγραφές


Περιγραφή Εξοικονομητής λεβήτων
Υλικό Χάλυβας κραμάτων, χάλυβας άνθρακα, SA210C, SA213T22, κ.λπ.
Υλικά πρότυπα ASTM, το EN ή ISO κ.λπ.
Διάσταση Προσαρμογή
Βάρος

Λ.: 10 τόνος

Μέγιστο: 1000 τόνος

Διαδικασία οσμηρών: EF+IF + VD
Διαδικασία Material→Ingot → καυτό/θερμική επεξεργασία →2nd επιθεώρησης → θερμικής επεξεργασίας κρύος-Rolling→ (Normalizing+ που μετριάζει) →rough machining→UT που επεξεργαμένος το →Inspection στη μηχανή
UT πρότυπα ASTM A388 ή EN10228, κ.λπ.

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές


1.Construction δομή
Αποτελείται από έναν σοβαρό των?????????? σωλήνων τύπων Χ, οι επιγραφές του κολπίσκου και της εξόδου, της κάμψης, του πλαισίου και άλλων βοηθών.


2.Structure ρύθμιση
Στη γραμμή/την τρικλισμένη ρύθμιση.

 

 

Λειτουργίες


1.absorb η θερμότητα από το υψηλής θερμοκρασίας αέριο, μειώνει τη θερμοκρασία αερίου εξάτμισης, μειώνει την κατανάλωση αερίου, εκτός από τα καύσιμα.

το νερό 2.feed θερμαίνεται στο econimizer πριν από εισάγει στο τύμπανο ατμού, έτσι μειώνει την απορρόφηση θερμότητας του νερού τροφών στη θέρμανση της επιφάνειας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξοικονομητή αντί της υψηλής επιφάνειας θέρμανσης εξάτμισης δαπανών και εξοικονόμηση του κόστους.

η θερμοκρασία ύδατος τροφών αύξησης 3.Economizer, όταν εισάγεται το νερό τροφών στο τύμπανο ατμού, η απόκλιση θερμοκρασίας τοίχων μειώνεται, η θερμική μείωση πίεσης accodingly και επεκτείνει την οικονομικά ενεργή ζωή του τυμπάνου.

 

Υψηλός αποδοτικός εξοικονομητής λεβήτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας με τα πτερύγια Χ για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 0

 

 

Ποικιλία


 

Εξοικονομητής λεβήτων χρησιμότητας

1 HDB παράγει τους εξοικονομητές για τους λέβητες χρησιμότητας, το οποίο περιλαμβάνει τους λέβητες που τροφοδοτούνται με καύσιμα από τον άνθρακα, το ξύλο, το πετρέλαιο, ή άλλα στερεά καύσιμα για να παραγάγουν ενέργεια από τον υψηλό ατμό του λέβητα.
2 Αυτοί οι εξοικονομητές βρίσκονται συνήθως στο πίσω πέρασμα του λέβητα και προσανατολίζονται με τους σωλήνες που τρέχουν οριζόντια. Feedwater λεβήτων τρέχει μέσω των κυκλωμάτων εξοικονομητών στην αντίθετη κατεύθυνση της ροής αερίου (αποκαλούμενης counterflow).
3 Οι γυμνοί σωλήνες χρησιμοποιούνται χαρακτηριστικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν η τέφρα που λερώνει, αλλά το σχέδιο κάποιου cOem λεβήτων οι εξοικονομητές τους με τους?????????? σωλήνες, είτε σπειροειδείς είτε μακρυπτέρυγους.
4 HDB μπορεί να παραγάγει τα στοιχεία εξοικονομητών με είτε γυμνό, τη σπείρα??????????, είτε τους μακρυπτέρυγους σωλήνες, και εάν προτιμάτε, ξανασχεδιάζει τη μονάδα σας σε ένας από τους άλλους σωλήνας-τύπους. HDB μπορεί επίσης να κατασκευάσει τις επιγραφές αντικατάστασης για όλους τους εξοικονομητές λεβήτων χρησιμότητας.

 

Εξοικονομητής λεβήτων συσκευασίας

1 HDB έχει τις μοναδικές ικανότητες κατασκευής ότι οι το μηχανικοί Optimus εκμεταλλεύονται πλήρως κατά σχεδιασμό των εξοικονομητών και superheaters εγκαταστάσεων θειικού οξέος.
2 Συχνά αυτό επιτρέπει στις μονάδες Optimus για να διαμορφωθεί για τις υψηλότερες αποδοτικότητες μεταφοράς θερμότητας που οδηγεί σε μια μειωμένη απαίτηση επιφάνειας και, συνεπώς, ένα σε χαμηλότερη τιμή προϊόν.
3 HDB χρησιμοποιεί τις επιτόπιες ικανότητές του στο πτερύγιο και κάμπτει τους σωλήνες, μηχανή και κατασκευάζει τις επιγραφές, τρυπά τα tubesheets, την περικοπή και τη προετοιμασία με τρυπάνι όλα τα υλικά περιβλημάτων, και εκτελεί όλες τις συγκολλήσεις μερών και περιβλημάτων πίεσης.
4 Αυτό δίνει σε HDB περισσότερο έλεγχο της ακολουθίας και του προγράμματος κατασκευής που μας έχει βοηθήσει να επιτύχουμε ένα αξιοπρόσεκτο αρχείο της έγκαιρης απόδοσης παράδοσης.

 

Εξοικονομητής HRSG

1 Οι εξοικονομητές για τις σημερινές ενότητες HRSG διαμορφώνονται με τα fintubes που κρεμούν κάθετα. HDB έχει κατασκευάσει τις σπείρες εξοικονομητών για ουσιαστικά όλες τις επιχειρήσεις cOem HRSG και καταλαβαίνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε ένα.
2 Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρησιμότητες επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους εξοικονομητές τους από το σαφή χάλυβα άνθρακα σε ένα υλικό κραμάτων για να βοηθήσουν να αντισταθούν επιταχυνόμενη στη ροή διάβρωση (FAC) μέσα στις επιγραφές και τις κάμψεις σωλήνων.
3 HDB είναι ένα μιας στάσης κατάστημα για την επεξεργασία εξοικονομητών επειδή εμείς προετοιμασία όλα τα υλικά και εκτελεί όλη την συγκόλληση μερών και σύνδεσης πίεσης, από τα fintubes, την κατασκευή των επιγραφών, και τη συγκέντρωση της δέσμης σπειρών.

*Note: HD ο ΛΕΒΗΤΑΣ μπορεί επί παραγγελία ειδικός τύπος εξοικονομητή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

 

Δοκιμή

1 Ο πιό πρόσφατος τύπος κάμπτοντας μηχανής του “U” χρησιμοποιείται για την κρύα κάμψη ακρίβειας των σωλήνων.
2 Η κάμψη γίνεται για όλο το είδος ανταλλάκτη θερμότητας, συμπυκνωτής, εξοικονομητής, σωλήνες λεβήτων στο ανοξείδωτο άνευ ραφής καθώς επίσης και ενώνεται στενά.
3 Μετά από “το U” οι κάμπτοντας σωλήνες είναι υδρο δοκιμασμένη & η πίεση ανακούφισε εάν ρωτημένος ξέν.
4 Επίσης τα κομμάτια προτύπων προετοιμάζονται για τον καθορισμό της μείωσης πάχους στη μερίδα κάμψεων.
5 Η penetrant δοκιμή χρωστικών ουσιών στη μερίδα κάμψεων γίνεται ro ανιχνεύει τις ρωγμές, τις ρωγμές ή οποιοδήποτε τύπο ατέλειας.
6 Η ειδική συσκευασία παρέχεται για να αποτρέψει οποιεσδήποτε ζημίες κατά τη διάρκεια της διέλευσης.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sandy Chen

Φαξ: 86- 512-58774453

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα