Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταSuperheater και Reheater

Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%

Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%

  • Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%
  • Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%
  • Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%
  • Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%
Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HD BOILER
Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
Αριθμό μοντέλου: Superheater και Reheater
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο/10tons
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 50 ~ 100 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1500 τόνοι/μήνας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Καίσιο, χάλυβας κραμάτων, SS Τύπος: Κρεμαστό κόσμημα
Ovality: Λιγότερο από 15% Το πάχος μειώνει: Λιγότερο από 15%
Ζωγραφική: αντιδιαβρωτικός Λιμένας: ΣΑΓΚΆΗ
Όρος: Νέος Προδιαγραφή: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

superheater στο λέβητα

,

reheater στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

 

Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15%

 

Περιγραφή

 


 

Η θερμοκρασία του ατμού σε έναν λέβητα εξαρτάται από την πίεση, αλλά όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, δεν υπερβαίνει ποτέ το σημείο βρασμού.

· αυτό καλείται θερμοκρασία «διαποτισμένου ατμού». Εφ' όσον η πίεση και η θερμοκρασία παραμένουν σταθερές, ο ατμός δεν περιέχει το νερό, γνωστό ως «ξηρός διαποτισμένος ατμός.»

· όταν οι ροές ατμού από το λέβητα στη μηχανή, αυτό θα δοκιμάσουν μια πτώση στη θερμοκρασία και θα πήξουν αμέσως, αν και υπάρχει μόνωση στο σωλήνα και ούτω καθεξής.

Η συμπύκνωση εμφανίζεται επίσης όταν εισάγει ο ατμός τον ατμό.

 

Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15% 0

 

Λειτουργία


Superheater είναι αρμόδιο για τη θέρμανση του ατμού που ατμοποιείται πρώτα στο λέβητα υψηλό - υπερθερμαμένος ποιότητα ατμός. Αφότου έχει κάνει ο superheated ατμός την εργασία στον υψηλό κύλινδρο του στροβίλου ατμού, ο χαμηλής πιέσεως και χαμηλής θερμοκρασίας ατμός (αποκαλούμενος κρύα θέρμανση εκ νέου) επανεις:άγω reheater. Reheater είναι αρμόδιο για τη θέρμανση εκ νέου αυτού του μέρους του ατμού στον υψηλής θερμοκρασίας ατμό. Ο θερμαμένος εκ νέου ατμός (αποκαλούμενος θερμάνετε εκ νέου) εισάγει το στρόβιλο ατμού και το χαμηλής πιέσεως κύλινδρο, και εισάγει τελικά το συμπυκνωτή που συμπυκνώνει στο νερό.

Μπορεί να δει από την ανωτέρω διαδικασία ότι και reheater και superheater χρησιμοποιούνται στον ατμό θερμότητας, αλλά οι παράμετροι του ατμού είναι διαφορετικές. Ο ατμός superheater ανήκει σε υψηλής θερμοκρασίας και την υψηλή πίεση, και το υλικό πρέπει για να είναι υψηλότερο από reheater, ενώ ο ατμός reheater ανήκω στην υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλή πίεση, και το υλικό πρέπει για να είναι χαμηλότερο από superheater.

Η ρύθμιση της βαλβίδας ασφάλειας είναι επειδή οποιοδήποτε υλικό έχει το όριο εργασίας του, δεδομένου ότι superheater ή reheater, το υλικό του έχει επίσης ορισμένο όριο εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας και της πίεσης. Η ρύθμιση της βαλβίδας ασφάλειας πρόκειται να κάνει superheater ή reheater να απαλλάξει την πίεση μέσω της δράσης της βαλβίδας ασφάλειας όταν υπερβαίνει η πίεση ατμού την καθορισμένη αξία, ώστε να αποφευχθεί το ατύχημα της έκρηξης σωλήνων ή ακόμα και της έκρηξης φούρνων λόγω του υλικού που υπερβαίνει το όριο.

 

Ιστορική αναθεώρηση


·Οι ατμός-στεγνωτήρες και οι ατμός-παγίδες μπορούν να αφαιρέσουν το συμπυκνωμένο νερό από τους σωλήνες, και ατμός-μπορεί να μειώσει τη συμπύκνωση κυλίνδρων που δεν αποβάλλουν το πρόβλημα.

·Πραγματοποιήθηκε στο 19ο αιώνα ότι μόλις αφαιρέθηκε ο ατμός από την εγγύτητα με το νερό στο λέβητα θα μπορούσε να λάβει την πρόσθετη θερμότητα και η θερμοκρασία της θα μπορούσε να είναι αύξηση επάνω από το σημείο βρασμού.

·Αυτό αναφέρεται ως «υπερθερμαίνοντας».

·Με την ικανοποιητική πρόσθετη θερμότητα, η άνοδος στη θερμοκρασία του ατμού θα αντιστάθμιζε περισσότερο από την πτώση στη θερμοκρασία καθώς πέρασε μέσω των σωληνώσεων και η μηχανή και η συμπύκνωση μπόρεσαν να αποβληθούν.

 

·Η αποτυχία σωλήνων είναι μια από τις κύριες αιτίες των αναγκασμένων διακοπών λειτουργίας στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Ένας από τους βασικούς τρόπους την αποτυχία είναι να προβλεφθεί η υπόλοιπη χρήσιμη ζωή των σωλήνων.

·Με το κέρδος μιας ακριβούς αξιολόγησης της προβλεφθείσας διάρκειας ζωής του σωλήνα, οι χειριστές εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να λάβουν τις αποφάσεις σχετικά με να δώσουν προτεραιότητα στις μελλοντικές επιθεωρήσεις, και είτε για να τρέξουν, να επισκευάσουν είτε να αντικαταστήσουν τους σωλήνες.

·Πώς αναλύουμε την υπόλοιπη χρήσιμη ζωή των σωλήνων:

·Η διάρκεια ζωής ενός superheater ή reheater σωλήνα επηρεάζεται από το χρόνο, τη θερμοκρασία και την πίεση.

·Για να μετρήσουν την υπόλοιπη χρήσιμη ζωή του σωλήνα, οι πληροφορίες για την πίεση ατμού, τα αρχικά και παρόντα πάχη τοίχων και η εξωτερική διάμετρος του σωλήνα (OD) χρησιμοποιούνται για να υπολογίσουν την ιστορία πίεσης του σωλήνα. ·Το πάχος κλίμακας steamside χρησιμοποιείται για να μετρήσει την ιστορία αποτελεσματικής θερμοκρασίας του σωλήνα.

·Η ιστορία πίεσης και η ιστορία αποτελεσματικής θερμοκρασίας συγκρίνονται με το υλικό ρήξης ερπυσμού του διευκρινισμένου υλικού σωλήνων. Από αυτές τις πληροφορίες, η υπόλοιπη χρήσιμη ζωή του σωλήνα μπορεί να υπολογιστεί – καθώς επίσης και τα θερμοκρασίας σχεδιαγράμματα πέρα από το λέβητα.

·Τα καυτά σημεία και τα σχέδια απώλειας μπορούν επίσης να προσδιοριστούν.

Superheater και Reheater λεβήτων σπειρών πάχος Ovality χειροκροτημάτων και τα δύο λιγότερο από 15% 1

 

Τεχνολογία προόδου


·HDB έχει την εκτενή εμπειρία που χρησιμοποιεί το υπόλοιπο χρήσιμο σύστημα ανάλυσης ζωής τους για να προβλέψει τη διάρκεια ζωής των σωλήνων.

·Το σύστημα μετρά το πάχος οξειδίων και τοίχων του σωλήνα κατά τη διάρκεια μιας επιτόπιας μη καταστρεπτικής δοκιμής και αυτό χρησιμοποιείται για να υπολογίσει την υπόλοιπη χρήσιμη ζωή.

·HDB ανέπτυξε το οξείδιο που μετρά την τεχνολογία το 1991 και χρησιμοποιείται τώρα ως πρότυπα σε όλο τον κόσμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sandy Chen

Φαξ: 86- 512-58774453

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα