Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοικονομητής λεβήτων

Ο εξοικονομητής λεβήτων με τις επιγραφές κινείται σπειροειδώς?????????? σωλήνας για το λέβητα ASME βιομαζών

Ο εξοικονομητής λεβήτων με τις επιγραφές κινείται σπειροειδώς?????????? σωλήνας για το λέβητα ASME βιομαζών

  • Boiler Economizer With Headers Spiral Finned Tube For Biomass Boiler ASME
  • Boiler Economizer With Headers Spiral Finned Tube For Biomass Boiler ASME
  • Boiler Economizer With Headers Spiral Finned Tube For Biomass Boiler ASME
  • Boiler Economizer With Headers Spiral Finned Tube For Biomass Boiler ASME
 • Boiler Economizer With Headers Spiral Finned Tube For Biomass Boiler ASME

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Zhangjiagang
  Μάρκα: HD BOILER
  Πιστοποίηση: ISO9001 , ASME ,
  Αριθμό μοντέλου: Εξοικονομητής βιομαζών

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο/σύνολα 10tons
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: Carbon Steel Χρήση: Λέβητας βιομαζών
  Τύπος: Φυσική κυκλοφορία Δομή: Καυτός/σωλήνας νερού
  εξόδου: Ζεστό νερό/ατμός Καύσιμα: Άνθρακας/αέριο/πετρελαιοκίνητος λέβητας

  Ο εξοικονομητής λεβήτων με τις επιγραφές κινείται σπειροειδώς?????????? σωλήνας για το λέβητα ASME βιομαζών

   

   

  Περιγραφή προϊόντων

   

  ·Οι εξοικονομητές λεβήτων επαναχρησιμοποιούν το εξαντλημένο αέριο σωλήνων για να προθερμάνουν feedwater που εισάγει το λέβητα.

  ·Ουσιαστικά ένας ανταλλάκτης μίνι-θερμότητας, εξοικονομητές βελτιώνει την απόδοση λεβήτων αυξάνοντας τη αποδοτικότητα καυσίμου.

  ·Με γρήγορα να αυξήσουν feedwater τη θερμοκρασία μέσω του συλλήφθείτυ αερίου σωλήνων, οι εξοικονομητές παρέχουν επίσης μια σημαντική βελτίωση στην παραγωγή ατμού και το χρόνο απόκρισης.

   

   

  Λειτουργία

   

  (1) ο εξοικονομητής είναι ένα σύστημα παραγωγής ατμού όπως όπως έναν λέβητα. όταν η εξάτμιση εκφόρτισης αερίου από τον κύλινδρο μηχανών μέσω της βαλβίδας εξάτμισης αυτό πηγαίνει στο λέβητα για παράγει τον ατμό με τη θέρμανση του νερού.

   

  (2) μετά από εκείνο το αέριο περνά από τον εξοικονομητή που η υπόλοιπη θερμοκρασία αερίου εξάτμισης θερμαίνεται το νερό στον εξοικονομητή. βοηθά να παραγάγει τον ατμό, και βελτιώνει την αποδοτικότητα και σώζει την κατανάλωση καυσίμων

   

  (3) ένας εξοικονομητής χρησιμοποιεί τη θερμότητα των αποβλήτων από την εξάτμιση λεβήτων, η οποία ειδάλλως θα χανόταν στην ατμόσφαιρα (στις περισσότερες περιπτώσεις) προθερμαίνει το νερό τροφών στο λέβητα. Αυτό βελτιώνει την αποδοτικότητα λεβήτων και μειώνει τα κόστη καυσίμων.

   

  Ποικιλία

   

  Εξοικονομητής λεβήτων χρησιμότητας

  1 HDB παράγει τους εξοικονομητές για τους λέβητες χρησιμότητας, το οποίο περιλαμβάνει τους λέβητες που τροφοδοτούνται με καύσιμα από τον άνθρακα, το ξύλο, το πετρέλαιο, ή άλλα στερεά καύσιμα για να παραγάγουν ενέργεια από τον υψηλό ατμό του λέβητα.
  2 Αυτοί οι εξοικονομητές βρίσκονται συνήθως στο πίσω πέρασμα του λέβητα και προσανατολίζονται με τους σωλήνες που τρέχουν οριζόντια. Feedwater λεβήτων τρέχει μέσω των κυκλωμάτων εξοικονομητών στην αντίθετη κατεύθυνση της ροής αερίου (αποκαλούμενης counterflow).
  3 Οι γυμνοί σωλήνες χρησιμοποιούνται χαρακτηριστικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν η τέφρα που λερώνει, αλλά το σχέδιο κάποιου cOem λεβήτων οι εξοικονομητές τους με τους?????????? σωλήνες, είτε σπειροειδείς είτε μακρυπτέρυγους.
  4 HDB μπορεί να παραγάγει τα στοιχεία εξοικονομητών με είτε γυμνό, τη σπείρα??????????, είτε τους μακρυπτέρυγους σωλήνες, και εάν προτιμάτε, ξανασχεδιάζει τη μονάδα σας σε ένας από τους άλλους σωλήνας-τύπους. HDB μπορεί επίσης να κατασκευάσει τις επιγραφές αντικατάστασης για όλους τους εξοικονομητές λεβήτων χρησιμότητας.

   

  Εξοικονομητής λεβήτων συσκευασίας

  1 HDB έχει τις μοναδικές ικανότητες κατασκευής ότι οι το μηχανικοί Optimus εκμεταλλεύονται πλήρως κατά σχεδιασμό των εξοικονομητών και superheaters εγκαταστάσεων θειικού οξέος.
  2 Συχνά αυτό επιτρέπει στις μονάδες Optimus για να διαμορφωθεί για τις υψηλότερες αποδοτικότητες μεταφοράς θερμότητας που οδηγεί σε μια μειωμένη απαίτηση επιφάνειας και, συνεπώς, ένα σε χαμηλότερη τιμή προϊόν.
  3 HDB χρησιμοποιεί τις επιτόπιες ικανότητές του στο πτερύγιο και κάμπτει τους σωλήνες, μηχανή και κατασκευάζει τις επιγραφές, τρυπά τα tubesheets, την περικοπή και τη προετοιμασία με τρυπάνι όλα τα υλικά περιβλημάτων, και εκτελεί όλες τις συγκολλήσεις μερών και περιβλημάτων πίεσης.
  4 Αυτό δίνει σε HDB περισσότερο έλεγχο της ακολουθίας και του προγράμματος κατασκευής που μας έχει βοηθήσει να επιτύχουμε ένα αξιοπρόσεκτο αρχείο της έγκαιρης απόδοσης παράδοσης.

   

  Εξοικονομητής HRSG

  1 Οι εξοικονομητές για τις σημερινές ενότητες HRSG διαμορφώνονται με τα fintubes που κρεμούν κάθετα. HDB έχει κατασκευάσει τις σπείρες εξοικονομητών για ουσιαστικά όλες τις επιχειρήσεις cOem HRSG και καταλαβαίνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε ένα.
  2 Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρησιμότητες επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους εξοικονομητές τους από το σαφή χάλυβα άνθρακα σε ένα υλικό κραμάτων για να βοηθήσουν να αντισταθούν επιταχυνόμενη στη ροή διάβρωση το (FAC) μέσα στις επιγραφές και τις κάμψεις σωλήνων.
  3 HDB είναι ένα μιας στάσης κατάστημα για την επεξεργασία εξοικονομητών επειδή εμείς προετοιμασία όλα τα υλικά και εκτελεί όλη την συγκόλληση μερών και σύνδεσης πίεσης, από τα fintubes, την κατασκευή των επιγραφών, και τη συγκέντρωση της δέσμης σπειρών.

   

  Πλεονεκτήματα

  • Αποταμίευση καυσίμων: Αφότου μεταφέρει το υψηλής θερμοκρασίας αέριο καυσίμων που απελευθερώνεται από την καύση καυσίμων στη σωλήνωση, superheater, και reheater τοίχων νερού λεβήτων, η θερμοκρασία είναι εξαιρετικά υψηλή, ο εξοικονομητής το καθιστά ιδανικό για την παρεμπόδιση της απώλειας θερμότητας. Ο εξοικονομητής που βρίσκεται στο σωλήνα του λέβητα μειώνει τη θερμοκρασία αερίου σωλήνων, και μεγιστοποιεί τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στα χαμηλότερα κόστη καυσίμων πελατών.
  • Βελτίωση των συνθηκών εργασίας τυμπάνων ατμού λεβήτων: Κατά είσοδο του τυμπάνου ατμού, τη θερμοκρασία του νερού τροφών αυξάνεται αφότου έχει θερμαθεί χρησιμοποιώντας τον εξοικονομητή. Η θερμική πίεση που προκαλείται από τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του τοίχου τυμπάνων ατμού και του νερού τροφών μειώνεται, η μείωση κατά συνέπεια συρρικνώνεται και πρήζεται του τυμπάνου ατμού, και επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών.
  • Μείωση του κόστους των με κάρβουνο λεβήτων: Το νερό θερμαίνεται στον εξοικονομητή λεβήτων που γίνεται χρησιμοποιώντας το υλικό χαμηλής θερμοκρασίας. Αυτό κάνει τον εξοικονομητή μια λιγότερο δαπανηρή αντικατάσταση για την υψηλής θερμοκρασίας σωλήνωση τοίχων νερού λεβήτων, και μειώνει το γενικό κόστος παραγωγής λεβήτων.

  Παράμετροι

  Όνομα Εξοικονομητής
  προδιαγραφές του?????????? σωλήνα μονάδα (χιλ.)
  Γυμνός σωλήνας (OD) 25-165
  γυμνός σωλήνας (πυκνά) 2-8
  ?????????? thicks 0.6-3.0
  ?????????? ύψος 5-30
  ?????????? πίσσα νημάτων σωλήνων 5-30
  ?????????? μήκος σωλήνων ≤12000

  *Note: HD ο ΛΕΒΗΤΑΣ μπορεί επί παραγγελία ειδικός τύπος εξοικονομητή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

   

  Εσωτερικοί ανταλλάκτες θερμότητας

   

  1.Subcooling μπορεί επίσης να παραχθεί με την υπερθέρμανση του αερίου αφήνοντας τον εξατμιστήρα και τον τίτλο στο συμπιεστή αερίου.

  2.These τα συστήματα αποσύρουν τη θερμότητα από την υγρή γραμμή αλλά τη θερμότητα επάνω η αναρρόφηση συμπιεστών αερίου.

  3.This είναι μια πολύ κοινή λύση για να ασφαλίσει ότι το αέριο φθάνει στο συμπιεστή και το υγρό φθάνει στη βαλβίδα.

  4.It επίσης επιτρέπει τη μέγιστη χρήση ανταλλακτών θερμότητας όπως ελαχιστοποιεί η μερίδα των ανταλλακτών θερμότητας που χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν τη θερμοκρασία του ρευστού, και maximizeds τον όγκο στους οποίους η ψυκτική ουσία αλλάζει τη φάση της.

   

  Ο εξοικονομητής λεβήτων με τις επιγραφές κινείται σπειροειδώς?????????? σωλήνας για το λέβητα ASME βιομαζών


   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Yolanda

  Τηλ.:: +8615851633162

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα