Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές τοίχων νερού

Επιτροπές τοίχων νερού χάλυβα τύπων καρφιτσών τύπων μεμβρανών για CFB με τη φυσική κυκλοφορία

Επιτροπές τοίχων νερού χάλυβα τύπων καρφιτσών τύπων μεμβρανών για CFB με τη φυσική κυκλοφορία

  • Membrane Type Pin Type Steel Water Wall Panels For CFB With Natural Circulation
  • Membrane Type Pin Type Steel Water Wall Panels For CFB With Natural Circulation
  • Membrane Type Pin Type Steel Water Wall Panels For CFB With Natural Circulation
  • Membrane Type Pin Type Steel Water Wall Panels For CFB With Natural Circulation
 • Membrane Type Pin Type Steel Water Wall Panels For CFB With Natural Circulation

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ASME, SGS, ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: Τοίχος νερού

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Αντάξια συσκευασία θάλασσας για την εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Τύπος: Τύπος μεμβρανών και τύπος καρφιτσών Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, κράμα, ανοξείδωτο
  Χρώμα: Προσαρμοσμένη Πλεονέκτημα: φιλικό προς το περιβάλλον, αλεξίπυρος, ένα καλύτερο υλικό για να αντικαταστήσει την ίνα εγκαταστάσεω

   

   

                       Τύπος καρφιτσών τύπων μεμβρανών επιτροπών τοίχων νερού χάλυβα για CFB με τη φυσική κυκλοφορία

   

   

   

  Γενική περιγραφή


  Το πλήρες όνομα είναι σωλήνας τοίχων νερού, το παλαιό όνομα είναι water-cooled τοίχος, αποκαλούμενος επίσης μετώπη. Συνήθως τοποθετημένοι κάθετα στον εσωτερικό τοίχο του φούρνου, χρησιμοποιούνται για να απορροφήσουν την ακτινοβόλο θερμότητα από τη φλόγα και το υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων. Είναι η κύρια μορφή θέρμανσης των επιφανειών για τους διάφορους σύγχρονους λέβητες, επίσης τα βασικά μέρη του κυκλώματος κυκλοφορίας νερού. Γιατί έχουν τις λειτουργίες της ψύξης και της προστασίας του τοίχου φούρνων, αποκαλούμενες επιτροπές τοίχων νερού.

   

  Όταν ο τοίχος νερού σχεδιάστηκε αρχικά, δεν προορίστηκε να θερμαθεί, αλλά να δροσιστεί ο φούρνος έτσι ώστε δεν θα βλαπτόταν από υψηλής θερμοκρασίας. Κατόπιν, λόγω της καλής λειτουργίας ανταλλαγής θερμότητάς του, βαθμιαία που αντικαθιστά το τύμπανο ατμού για να είναι τα κύρια μέρη θέρμανσης για τους λέβητες. Είναι η εξατμιστική επιφάνεια θέρμανσης που αποτελείται από πολλούς παράλληλους σωλήνες που τοποθετούνται στον εσωτερικό τοίχο του δαπέδου τζακιού λεβήτων. Οι λειτουργίες τους είναι να απορροφήσουν την ακτινοβόλο θερμότητα από την υψηλής θερμοκρασίας πυρκαγιά ή να δηλητηριάσουν με αέρια το σωλήνα στο φούρνο, και παράγουν τον ατμό ή το ζεστό νερό μέσα στους σωλήνες, και μειώνουν επίσης τη θερμοκρασία τοίχων φούρνων ώστε να το προστατεύσουν. Στους λέβητες μεγάλης περιεκτικότητας, η θερμοκρασία φλογών στο φούρνο είναι πολύ υψηλή και η ένταση της ακτινοβολίας θερμότητας είναι πολύ υψηλή. 40-50% ακόμα περισσότερος της θερμότητας απορροφάται από τον τοίχο νερού. Εκτός από τους μικρούς λέβητες ικανότητας, η κύρια εξατμιστική επιφάνεια θέρμανσης για τον παρόντα υδραυλωτό λέβητα είναι ο τοίχος νερού.

   

  Ταξινόμηση

  Εάν σύμφωνα με τον τύπο δομών, υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι: γυμνός τύπος σωλήνων, τύπος μεμβρανών, και τύπος σωλήνων τσιμπημάτων. Ο γυμνός τύπος σωλήνων αποτελείται από ολόκληρη τη σειρά των άνευ ραφής σωλήνων χάλυβα με την απλούστερη δομή. Ο τοίχος νερού μεμβρανών είναι ένα είδος κοινής συγκόλλησης πολλών κυλημένων?????????? σωλήνων του τοίχου νερού για να διαμορφώσει μια σφραγισμένη συνδυασμένη επιφάνεια θέρμανσης. Μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει τη συμπίεση αέρα του φούρνου, να μειώσει τη διαρροή αέρα, αλλά και να προστατεύσει τον τοίχο φούρνων, να μειώσει το βάρος του τοίχου φούρνων και να απλοποιήσει τη δομή. Ο τοίχος νερού του σωλήνα ξιφολογχών είναι ένα είδος καρφίτσας που είναι 2025mm μακριά και 612mm στη διάμετρο που ενώνεται στενά στο σωλήνα τοίχων νερού, και που ντύνεται έπειτα με το πυρίμαχο πλαστικό άμμου μεταλλεύματος χρωμίου για να μειώσει την απορρόφηση θερμότητας στο μέρος τοίχων νερού και να αυξήσει τη θερμοκρασία της ζώνης καύσης. Είναι κατάλληλο για την περίπτωση όπου η ανάφλεξη καυσίμων είναι ιδιαίτερα δύσκολοι ή μερικοί υγροί φούρνοι απαλλαγής σκουριάς. Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα, υπάρχουν δύο τύποι water-cooling τοίχων τοίχος-συνημμένος τύπος και τύπος χωρισμάτων (δηλ. πλαισιωμένη διπλάσιο θέρμανση). Το πρώτο ενσωματώνεται συνήθως στον εσωτερικό τοίχο του τοίχου φούρνων, ο οποίος απορροφά τη θερμότητα σε μια πλευρά ο πιό πρόσφατος εγκαθίσταται συνήθως στη μέση του μεγάλης κλίμακας δαπέδου τζακιού λεβήτων, το οποίο διαιρεί ολόκληρο το φούρνο σε δύο χωριστά μέρη και θερμαίνεται και στις δύο πλευρές.

  Επιτροπές τοίχων νερού χάλυβα τύπων καρφιτσών τύπων μεμβρανών για CFB με τη φυσική κυκλοφορία

   

  Τοίχος νερού μεμβρανών

   

  Ο τοίχος νερού μεμβρανών είναι μια αεροστεγής δομή που αποτελείται από τους σωλήνες και τα πτερύγια. Τα πλεονεκτήματα είναι λιγότερη διαρροή αέρα στο φούρνο μπορέστε να χρησιμοποιήσετε pipe-laying τον τοίχο, το λιγότερο φορτίο στη δομή χάλυβα και το χαμηλότερο κόστος του λέβητα η εύχρηστη δομή αναστολής και βελτιώνει το σύστημα θερμικής επέκτασης, κατάλληλο για τη μεγάλης κλίμακας μηχανοποιημένη παραγωγή, υψηλό ποσοστό συνελεύσεων, χαμηλή μεγάλη χωρητικότητα θερμότητας και κονταίνει αστέρι-επάνω και χρόνος κλεισίματος. Το μειονέκτημα είναι ότι η διαδικασία παραγωγής είναι σύνθετη. Ο τοίχος νερού μεμβρανών συχνά χρησιμοποιώ στη μεγάλη περιεκτικότητα, τους υψηλής θερμοκρασίας και υψηλούς λέβητες.

   

  Σύμφωνα με τη διαφορετική διαδικασία παραγωγής, ο τοίχος νερού μεμβρανών μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις τύπους (δείτε Σχ. 1): 1.rolled οι σωλήνες πτερυγίων είναι ενωμένοι στενά στις σειρές, με το λιγότερο φόρτο εργασίας συγκόλλησης, αλλά οι σωλήνες πτερυγίων είναι ακριβοί. 2.bare ο σωλήνας και το πτερύγιο (επίπεδος χάλυβας) είναι ενωμένοι στενά στις σειρές, το οποίο έχει το χαμηλό υλικό κόστος και μπορεί εύκολα να καλύψει τις απαιτήσεις των διάφορων πισσών, αλλά ο επίπεδος χάλυβας απαιτεί τη υψηλή ακρίβεια και τη λήξη equipment.3. Η γυμνή συγκόλληση τήξης σωλήνων, τα πτερύγια μεταξύ των σωλήνων διαμορφώνεται με την πλήρωση του καλωδίου συγκόλλησης, που χρησιμοποιείται συνήθως για τη μικρή πίσσα μεταξύ των σωλήνων. Η πίσσα μεταξύ των σωλήνων του τοίχου νερού μεμβρανών συσχετίζεται με τους παράγοντες όπως η πίεση λεβήτων και το φορτίο θερμότητας φούρνων, συνήθως s/d είναι 1.2-1.5.

   

  Η διάμετρος υλικού και σωλήνων για τους μέσους, υψηλούς και υπερβολιούς υψηλός λέβητες πίεσης, υπό τους κανονικούς όρους κυκλοφορίας νερού, τοίχος σωλήνων μπορεί να δροσιστεί καλά, ο σωλήνας χάλυβα άνθρακα μπορεί να επιλεχτεί. Για τους υπο- κρίσιμους και έξοχους κρίσιμους λέβητες πίεσης, την έλαφο στην επιδείνωση της μεταφοράς θερμότητας και την υψηλή μέση θερμοκρασία (ειδικά όταν επιτυγχάνονται οι έξοχες κρίσιμες παράμετροι), αυτό είναι συχνά απαραίτητος να χρησιμοποιήσει τους εσωτερικούς περασμένους κλωστή σωλήνες (πολυ-επικεφαλής σπειροειδή αυλάκια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα, η χαρακτηριστική δομή που παρουσιάζεται στο σύκο 2) ή τους σωλήνες χάλυβα κραμάτων χρώμιο-Mo. Για τον τοίχο νερού μεμβρανών, η μέγιστες θερμοκρασία και η πίεση των πτερυγίων πρέπει επίσης να ελεγχθούν. Η εξωτερική διάμετρος των σωλήνων τοίχων νερού του φυσικού λέβητα κυκλοφορίας είναι γενικά 4276mm, οι sub-critical ελεγχόμενοι πίεση λέβητες κυκλοφορίας είναι 4251mm, και οι μόλις-κατευθείαν λέβητες είναι 2242mm.

  Επιτροπές τοίχων νερού χάλυβα τύπων καρφιτσών τύπων μεμβρανών για CFB με τη φυσική κυκλοφορία

   

  Τοίχος νερού τύπων καρφιτσών

  Καλείται επίσης τοίχο νερού ξιφολογχών. Πρέπει να ενωθεί στενά ένα ορισμένο μήκος του στρογγυλού χάλυβα στην επιφάνεια του γυμνού σωλήνα, και οι καρφίτσες χρήσης για να βάλουν το πυρίμαχο επίστρωμα σταθερά στον τοίχο νερού για να διαμορφώσει μια ζώνη πυροπροστασίας, μια λίμνη σκουριάς και ένα λειώνοντας τμήμα σκουριάς της υγρής σκουριάς απαλλάσσοντας το φούρνο καθώς επίσης και ένα τύμπανο κυκλώνων του φούρνου κυκλώνων. Ο τοίχος νερού του εσωτερικού περασμένου κλωστή σωλήνα είναι ένας σωλήνας με τα ενιαία ή πολλαπλάσια σπειροειδή αυλάκια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα. Οι εσωτερικοί περασμένοι κλωστή σωλήνες χρησιμοποιούνται στην υψηλή ζώνη φορτίων θερμότητας μόλις-μέσω των λεβήτων, υπο- κρίσιμες παράμετροι και αναγκάζονται - λέβητες κυκλοφορίας ή στα τμήματα τοίχων νερού με το υψηλό ποσοστό εξάτμισης. Όταν το λειτουργώντας ρευστό ρέει στον εσωτερικό περασμένο κλωστή σωλήνα, η ισχυρή διαταραχή εμφανίζεται, το οποίο προκαλεί την πίεση νερού στο μίγμα νερού ατμού στον τοίχο σωλήνων και αναγκάζει τις φυσαλίδες μακρυά από τον τοίχο για να μεταφερθεί από το νερό, καταστρέφοντας κατά συνέπεια το σχηματισμό της ταινίας wapor, που αποτρέπει τη να βράσει μεταφορά θερμότητας από να επιδεινωθεί, και χαμήλωμα της θερμοκρασίας του τοίχου σωλήνων της επιτροπής τοίχων νερού.

   

  Πλαισιωμένος ο διπλάσιο τοίχος νερού έκθεσης αναφέρεται στον τοίχο νερού που τακτοποιείται κατά μήκος του ύψους φούρνων στο διάστημα φούρνων, το οποίο μπορεί να απορροφήσει τη θερμότητα ακτινοβολίας και στις δύο πλευρές. Χρησιμοποιείται συνήθως στους λέβητες μεγάλης περιεκτικότητας. Ο χάλυβας άνθρακα χρησιμοποιείται συνήθως για τα υλικά τοίχων νερού. Μερικοί από τους λέβητες αποτελούνται από το χάλυβα κραμάτων όταν η πίεση είναι υψηλότερη από το MPA 14. Εξωτερική διάμετρος σωλήνων: φυσική χρήση 5183mm λεβήτων κυκλοφορίας γενικά πολλαπλάσιος που αναγκάζεται - λέβητες κυκλοφορίας και μόλις-μέσω της χρήσης 2260mm λεβήτων συνήθως. Αντίθετα από τους φυσικούς λέβητες κυκλοφορίας, μόλις-μέσω του νερού του λέβητα ο τοίχος δεν είναι απαραιτήτως κάθετος, μπορούν επίσης να περιβληθούν οριζόντια ή άλλες μορφές. Όταν οι παράμετροι είναι υψηλές, ειδικά μόλις-μέσω των λεβήτων, προκειμένου να αποτραπεί η επιδείνωση μεταφοράς θερμότητας στην υψηλή ζώνη φορτίων θερμότητας του φούρνου, οι εσωτερικές περασμένες κλωστή σωλήνες ή οι αεροτομές εγκαθίστανται συχνά στους σωλήνες.

   

   

   

  Παράμετρος

   

   

  Όνομα προϊόντων
  Τοίχος νερού μεμβρανών
  Εφαρμοσμένη περιοχή
  Υδραυλωτός λέβητας
  Υλικό
  - Χάλυβας άνθρακα: 20#, 20G, A195, Α-1
  - Χάλυβας κραμάτων: 15CrMoG, T11
  Πρότυπα
  Κίνα ΜΒ, ASME
  Βαθμός κατασκευαστών
  Κίνα ένας βαθμός, ABS πιστοποιημένα, TUV πιστοποιημένο
  Θερμοκρασία εργασίας
  Θερμοκρασία κορεσμού
  Προδιαγραφή σωλήνων
  - Κοινής χρήσης: Φ42, Φ51, Φ57, Φ60 ΧΙΛ.
  - Άλλος
  Πάχος σωλήνων
  Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών
  Πίσσα σωλήνων (CC)
  95 χιλ., 100 χιλ., 105 χιλ., 110 χιλ.
  Πάχος επιπέδων χάλυβα
  Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών
  Κάμψη
  Κάμψη επιτροπής
  Συγκόλληση
  Αυτόματο GMAW, αυτόματο ΠΡΙΌΝΙ
  Συγκόλληση NDT
  100% RT στη συγκόλληση άκρης σωλήνων
  Συμπίεση αέρα
  Άριστος
  Εργασία τούβλου
  Μην απαιτημένος

   

  Εισαγωγή επιχείρησης


  Καθιερωμένη το 1985, η Co. λεβήτων ήχων καμπάνας Zhangjiagang Hua, ΕΠΕ (που κάνει εμπόριο ως λέβητας HD), παράγει τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας βιομηχανικός θερμότητα των αποβλήτων αποτέφρωση αποβλήτων βιομάζα οργανικός μεταφορέας θερμότητας και ηλεκτρικοί λέβητες ατμού. Συνδεμένος με μια περιεκτική σειρά της θέρμανσης των επιφανειών, ο λέβητας HD φέρνει στην αγορά μια μοναδική υπηρεσία συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της επεξεργασίας, της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αντικατάστασης λεβήτων των μερών πίεσης λεβήτων.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 申磊

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα