Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροθερμαστής αέρα λεβήτων

Με λεπτούς τοίχους προθερμαστής αέρα χάλυβα σωληνοειδής για τους με κάρβουνο λέβητες CFB στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

Με λεπτούς τοίχους προθερμαστής αέρα χάλυβα σωληνοειδής για τους με κάρβουνο λέβητες CFB στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

  • Thin Walled Steel Tubular Air Preheater For CFB Coal - Fired Boilers In Power Station
  • Thin Walled Steel Tubular Air Preheater For CFB Coal - Fired Boilers In Power Station
  • Thin Walled Steel Tubular Air Preheater For CFB Coal - Fired Boilers In Power Station
  • Thin Walled Steel Tubular Air Preheater For CFB Coal - Fired Boilers In Power Station
 • Thin Walled Steel Tubular Air Preheater For CFB Coal - Fired Boilers In Power Station

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ASME, SGS, ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: Προθερμαστής αέρα λεβήτων

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Αντάξια συσκευασία θάλασσας για την εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: 120 ημέρες
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Τύπος: Σωληνοειδής όνομα: Προ θερμάστρα αέρα λεβήτων
  εφαρμογή: Θερμικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και βιομηχανικοί λέβητες Υλικό: με λεπτούς τοίχους σωλήνας χάλυβα
  καύσιμα: άνθρακα Εγγύηση: δύο χρόνια

  Με λεπτούς τοίχους προθερμαστής αέρα χάλυβα σωληνοειδής για τους με κάρβουνο λέβητες CFB στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και τη βιομηχανία

   
   
  Γενική εισαγωγή
   
  Ο προθερμαστής αέρα είναι ένα είδος εξοπλισμού που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ανταλλαγής θερμότητας του λέβητα και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία του προθερμαστή αέρα είναι να θερμαθεί το αέριο σωλήνων που απαλλάσσεται από το σωλήνα ουρών του λέβητα και να διαβιβαστεί στον αέρα πρίν εισάγει το λέβητα μέσω του θερμαντικού σώματος, ώστε να προθερμανθεί ο αέρας σε μια ορισμένη θερμοκρασία.
   
  Ο προθερμαστής αέρα χρησιμοποιείται γενικά για τους με κάρβουνο λέβητες στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Μπορεί να διαιρεθεί σε σωληνοειδή τύπο και περιστροφικό τύπο. Ο περιστροφικός τύπος μπορεί να διαιρεθεί περαιτέρω σε περιστροφικό τύπο κουκουλών αέρα και περιστροφικό τύπο επιφάνειας θέρμανσης. Οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιούν συνήθως τον περιστροφικό προθερμαστή αέρα επιφάνειας θέρμανσης. Γενικά, η εφαρμογή στους λέβητες είναι δύο-διαμέρισμα, τρεις-διαμέρισμα και τέσσερις-διαμέρισμα, μεταξύ των οποίων το τέσσερις-διαμέρισμα χρησιμοποιείται συχνότερα στους λέβητες CFB.
  Με λεπτούς τοίχους προθερμαστής αέρα χάλυβα σωληνοειδής για τους με κάρβουνο λέβητες CFB στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
   
  Αρχές εργασίας
   
  Πάρτε τον περιστροφικό τύπο για παράδειγμα για να επεξηγήσετε τις αρχές εργασίας των προθερμαστών αέρα, όταν κάτω από τη λειτουργία, θα περιστρεφόταν αργά, και το αέριο εξάτμισης θα εισαγάγει την πλευρά σωλήνων αερίου του προθερμαστή αέρα, και έπειτα να είναι. Η θερμότητα που φέρεται από το σωλήνα αερίου θα απορροφηθεί από τα δροσίζοντας πλευρά του προθερμαστή αέρα, κατόπιν ο προθερμαστής αέρα θα περιστρέφεται αργά, η δροσίζοντας εργασία πλευρών στην πλευρά του αέρα, που παραδίδει τη θερμότητα στον αέρα πριν από τον αέρα εισάγει το λέβητα.

   
  Οι προθερμαστές αέρα που εφαρμόζονται στους λέβητες είναι συνήθως τύπος τριών αποθηκών εμπορευμάτων με το σύστημα συναγερμών πυρκαγιάς, το εσωτερικά σύστημα ρύθμισης και το σύστημα ελέγχου μετατροπής συχνότητας. Είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθούν οι προθερμαστές αέρα με την εύκολη λειτουργία και το ασφαλές τρέξιμο, εν τω μεταξύ αυτό μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της μεταφοράς θερμότητας του συστήματος bouler, κατά συνέπεια είναι πολύ κοινό να εφαρμοστούν οι προθερμαστές αέρα στο σύστημα του σωλήνα αερίου λεβήτων.
   
   
  Λειτουργίες
   
  1. Βελτιώστε και ενισχύστε το combusion
  Ο αέρας μέσω του προθερμαστή αέρα εισάγει το λέβητα μέσα, και επιταχύνει τις διαδικασίες καυσίμων της ξήρανσης, της ανάφλεξης και του combusion, και σιγουρεύεται το σταθερό combusion μέσα στο bouler, και βελτιώνει το effieciency combusion.
  2.Enforce μεταφορά θερμότητας
  Λόγω της βελτίωσης και την της επιβολής του combusion στο λέβητα, καθώς επίσης και της αύξησης της καυτής θερμοκρασίας αέρα κατά είσοδο του λέβητα, το μέσο εσωτερικό θερμοκρασίας αυξάνεται, επίσης. Αυτό μπορεί να επιβάλει τη θερμότητα ακτινοβολίας που στο λέβητα.
  3.Reduce η απώλεια λεβήτων, μειώνει τη θερμοκρασία αερίου εξάτμισης και βελτιώνει τη θερμική αποδοτικότητα του λέβητα.
  Επειδή το εσωτερικό combusion είναι σταθερό, και η μεταφορά θερμότητας ακτινοβολίας ενισχύεται, μπορεί να μειώσει την απώλεια που προκαλείται από το χημικό ελλιπές combusion. Αφ' ετέρου, ο προθερμαστής αέρα αξιοποιεί της θερμότητας σωλήνων αερίου για να μειώσει περαιτέρω την απώλεια εξάτμισης, η οποία βελτιώνει έτσι τη θερμική αποδοτικότητα. Σύμφωνα με την εμπειρία, όταν αυξάνεται το tempeature αέρα μέσα στον προθερμαστή αέρα από 1,5 βαθμούς, η θερμοκρασία του σωλήνα αερίου μπορεί να μειωθεί από 1 βαθμό. Εάν εγκαθίσταται, ο προθερμαστής αέρα μπορεί να προθερμάνει τον αέρα από 150-160 βαθμούς, κατόπιν μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του σωλήνα αερίου από 110-120 βαθμούς, και να αυξήσει τη θερμική αποδοτικότητα κατά 7-7.5% καθώς επίσης και να σώσει τα καύσιμα από 11-12%.
  4.the ο αέρας θερμότητας μπορεί να είναι desiccant καυσίμων.
  Για το στρώμα-κάψιμο των λεβήτων, είναι εντάξει για να χρησιμοποιήσει τα καύσιμα η των οποίων περιεκτικότητα σε miosture και τέφρας είναι υψηλή όταν ο προθερμασμένος αέρας είναι διαθέσιμος. Για τους λέβητες σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, ο ζεστός αέρας είναι σημαντικό desiccant για το παχιά ηλεκτρικό σύστημα και το μέσο για να μεταβιβάσει τη σκόνη άνθρακα.
   

  Ταξινόμηση
   
  Σύμφωνα με τον τρόπο της μεταφοράς θερμότητας, ο προθερμαστής αέρα μπορεί να διαιρεθεί σε δύο τύπους: τύπος διεξαγωγής θερμότητας και τύπος αναγέννησης. Μεταξύ του τύπου διεξαγωγής θερμότητας, ο σωληνοειδής προθερμαστής αέρα ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται. Με την αύξηση των παραμέτρων και της ικανότητας λεβήτων, η επιφάνεια θέρμανσης του σωληνοειδούς προθερμαστή αέρα αυξάνεται, το οποίο φέρνει τις δυσκολίες στη ρύθμιση της επιφάνειας θέρμανσης ουρών. Επομένως, οι περισσότερες από τις μονάδες μεγάλης περιεκτικότητας υιοθετούν έναν συμπαγή, ελαφρύ περιστροφικό προθερμαστή αέρα. Ο προθερμαστής αέρα διαιρείται γενικά σε τρεις τύπους: τύπος πιάτων, περιστροφικός τύπος και σωληνοειδής τύπος.

  Το κύριο τμήμα μεταφοράς θερμότητας του σωληνοειδούς προθερμαστή αέρα είναι με λεπτούς τοίχους σωλήνας χάλυβα. Οι σωληνοειδείς προθερμαστές αέρα είναι συνήθως κυβικοί. Οι σωλήνες χάλυβα τακτοποιούνται κάθετα και τρικλίζονται ο ένας με τον άλλον. Και οι δύο άκρες είναι ενωμένες στενά στα ανώτερα και χαμηλότερα φύλλα σωλήνων. Ο σωληνοειδής προθερμαστής αέρα είναι εξοπλισμένος με ένα ενδιάμεσο φύλλο σωλήνων στο κιβώτιο σωλήνων. Το αέριο σωλήνων περνά μέσω του προθερμαστή πάνω-κάτω το σωλήνα, ενώ ο αέρας περνά μέσω του προθερμαστή οριζόντια στην πλήρη μεταφορά θερμότητας.
  Ο σωληνοειδής προθερμαστής αέρα χρησιμοποιείται ευρέως στους λέβητες σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και τους βιομηχανικούς λέβητες λόγω των πλεονεκτημάτων του καλής σφράγισης, υψηλής αποδοτικότητας μεταφοράς θερμότητας, εύκολων κατασκευής και επεξεργασίας. Οι ανεπάρκειες του σωληνοειδούς προθερμαστή αέρα είναι μεγάλος όγκος, εύκολη σύνδεση τέφρας του ικανοποιημένου, δύσκολου καθαρισμού σωλήνων χάλυβα και εύκολη ένδυση και
   
   
  Παράμετρος
   


  Στοιχείο σχεδιαγράμματος
  Οριζόντιο σχεδιάγραμμαΚάθετο σχεδιάγραμμα
  Ρύθμιση σωλήνων

  τρικλισμένη ρύθμιση/
  ευθύγραμμη ρύθμιση

  τρικλισμένη ρύθμιση/
  ευθύγραμμη ρύθμιση

  Σφράγιση του σωλήνα και του πιάτου

  Συσκευάζοντας ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό
  συγκόλληση

  συγκόλληση
  Αντι-φθορά

  το α, όταν καθαρίζει το αέριο τον εξωτερικό σωλήνα, χαιρετίζοντας τους σωλήνες καπνού έχει το προστατευτικό κεραμίδι
  β, όταν εγκαθίστανται scours αερίου μέσα στο σωλήνα, σωλήνες περιβλημάτων ένδυσης στον κολπίσκο αερίου.

   
  Τα προϊόντα προθερμαστών αέρα σμάλτων είναι ταξινομημένα όπως επόμενα από την εφαρμογή
   
  1.Enamel ανταλλάκτης θερμότητας που σχεδιάζεται για τα προγράμματα ανακαίνισης denitration
  2.Enamel ανταλλάκτης θερμότητας για την κυκλοφορία που ρευστοποιείται - θερμότητα λεβήτων λεβήτων κρεβατιών και κονιοποιημένου άνθρακα
  μέρη ανταλλακτών για τους αποτεφρωτήρες απορριμάτων και τους λέβητες βιομαζών
  3.Heat μέρη ανταλλακτών για τους φούρνους σχαρών, όπως τη σχάρα furnaces4 αλυσίδων. Μέρη ανταλλακτών θερμότητας για τους αέριο-τροφοδοτημένους με καύσιμα λέβητες, όπως οι λέβητες κηροζίνης, οι φούρνοι κωκ, κ.λπ.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wendy

  Τηλ.:: +8618351692506

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα