Αρχική Σελίδα Προϊόντασωλήνας πτερυγίων λεβήτων

Μέρη εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων λεβήτων εγκαταστάσεων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για τη χρησιμότητα, μακρά ζωή

Μέρη εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων λεβήτων εγκαταστάσεων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για τη χρησιμότητα, μακρά ζωή

  • Power Station Plant Boiler Fin Tube Economizer Parts For Utility , Long Life
  • Power Station Plant Boiler Fin Tube Economizer Parts For Utility , Long Life
  • Power Station Plant Boiler Fin Tube Economizer Parts For Utility , Long Life
  • Power Station Plant Boiler Fin Tube Economizer Parts For Utility , Long Life
 • Power Station Plant Boiler Fin Tube Economizer Parts For Utility , Long Life

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ISO9001,ASME,Grade A,SGS,EN
  Αριθμό μοντέλου: ?????????? σωλήνας λεβήτων

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία πλαισίων σιδήρου
  Χρόνος παράδοσης: 30 - 60 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Κατάσταση: Νέα Δομή: Σωλήνας νερού
  Καύσιμα: Βιομάζα, άνθρακας-πυρκαγιά Πίεση: Χαμηλός/υψηλή πίεση
  Σειρά των εφαρμογών: Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, βιομηχανικός Προδιαγραφή: Προσαρμοσμένη
  Επίπεδο κατασκευής: Α Επεξεργασία επιφάνειας: ζωγραφισμένα

   

  ?????????? μέρη εξοικονομητών σωλήνων λεβήτων εγκαταστάσεων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για τη χρησιμότητα

   

  Περιγραφή προϊόντων
  Τα?????????? στοιχεία ανταλλακτών θερμότητας σωλήνων διατηρούν μια υψηλή ικανότητα για τη μεταφορά θερμότητας, κατέχουν τις ανώτερες αυτοκαθαριζόμενες ιδιότητες και διατηρούν τη δυνατότητα να επηρεαστεί η αποκατάσταση θερμότητας των αποβλήτων αερίου σωλήνων στις ανακαινίσεις λεβήτων. Ο συντελεστής μεταφοράς εκ μεταφοράς θερμότητας είναι ανάλογος προς την πίσσα πτερυγίων, αλλά αντιστρόφως ανάλογος προς το ύψος πτερυγίων και το πλάτος πτερυγίων. Η ενσωματωμένη ικανότητα μεταφοράς θερμότητας συσχετίζεται με την αποδοτικότητα πτερυγίων, το συντελεστή μεταφοράς εκ μεταφοράς θερμότητας και τη?????????? αναλογία. Η πτώση πίεσης αυξάνεται με την αύξηση του ύψους πτερυγίων και του πλάτους πτερυγίων.

   

  Προκειμένου να βελτιωθεί η αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας και να επεκταθεί η μεταφορά θερμότητας επιφάνειας, οι?????????? σωλήνες χ-τύπων έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στους λέβητες και την αποκατάσταση θερμότητας των αποβλήτων τα τελευταία χρόνια. Οι?????????? σωλήνες χ-τύπων προέρχονται κατά ένα μεγάλο μέρος από τους?????????? σωλήνες ορθογωνίων. Λόγω της μοναδικής δομής αυλακιού τους στην επιφάνεια πτερυγίων, οι?????????? σωλήνες χ-τύπων έχουν την άριστη ενάντια στη φθορά και αντιρρυπαντική απόδοση.

   

  Μέρη εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων λεβήτων εγκαταστάσεων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για τη χρησιμότητα, μακρά ζωή

   

   

  Δομή


  Τα προϊόντα μας μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και ο ασφαλής, αξιόπιστος και αποδοτικός ΛΈΒΗΤΑΣ χ-πτερυγίων tubes.HD σχεδίου και κατασκευής situation.we έχει ολοκληρώσει επίσης τα αυτόνομα συστήματα διαβεβαίωσης ποιότητας των προϊόντων. Η παραγωγή των σωλήνων χ-πτερυγίων είναι με την υψηλή αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας, έχουν την αντίσταση αερίου σωλήνων και σχεδιάζονται για ένα μικρό διάστημα.

   

   

  Πλεονεκτήματα


  1. Άριστη αντοχή

  Η ένδυση οφείλεται κυρίως στον αντίκτυπο και την τέμνουσα επίδραση των γκρίζων μορίων στο σωλήνα. Η ένδυση είναι η αυστηρότερη γύρω από το σωλήνα σε επίπεδο 30 βαθμών. Όταν S1/d=S2/d=2, το ποσό ένδυσης είναι εδώ 3 φορές της μέσης τιμής.

  Λόγω της αλλαγής της κατεύθυνσης ροής αέρα, η δεύτερη σειρά έχει την αυστηρότερη ένδυση. Όταν S1/d=S2/d=2, η δεύτερη σειρά είναι δύο φορές περισσότερο απ' ό, τι η πρώτη ένδυση σειρών, και η επόμενη ένδυση σειρών είναι γενικά 30% σε 40% υψηλότερο από την πρώτη σειρά.

  Η ρύθμιση της πρώτης σειράς είναι η ίδια με τη ρύθμιση της πρώτης σειράς στην ακολουθία. Υπό τους ίδιους όρους, η μέγιστη ένδυση της διαμήκους δέσμης σωλήνων είναι 3-4 φορές λιγότερο από αυτή της τρικλισμένης δέσμης σωλήνων.

  Η ταχύτητα γδαρσίματος του σωλήνα είναι άμεσα ανάλογη προς το συντελεστή μη-ομοιομορφίας της ταχύτητας KV3.33 αερίου σωλήνων, και είναι άμεσα ανάλογη προς το συντελεστή μη-ομοιομορφίας της συγκέντρωσης Ku τέφρας μυγών.

  Ο?????????? εξοικονομητής σωλήνων χ-μορφής τακτοποιείται στη σειρά. Το χ-διαμορφωμένο πτερύγιο διαιρεί το διάστημα σε διάφορες μικρές περιοχές και έχει μια ομοιόμορφη επίδραση ροής στη ροή αέρος. Έναντι του οπτικού εξοικονομητή σωλήνων, του σπειροειδούς εξοικονομητή πτερυγίων και του διαμήκους εξοικονομητή πτερυγίων με την τρικλισμένη ρύθμιση, η ζωή ένδυσης είναι 3-4 φορές υψηλότερη υπό άλλους όρους.

  Η δευτερεύουσα διάταξη απόσβεσης αερίου σωλήνων προστατεύει το μέρος κάμψεων.

  2. Μειωμένη συσσώρευση σκόνης

  Ο σχηματισμός τέφρας εμφανίζεται από τις πίσω και προσήνεμες πλευρές του σωλήνα. Είναι εύκολο να καθαριστεί ο σωλήνας από το disarrangement, και η λιγότερη σκόνη συσσωρεύει στην πλάτη. Όσον αφορά στη ρύθμιση σωλήνων στη σειρά, εξαιτίας του γεγονότος ότι η ροή αέρα δεν είναι εύκολο να ξεπλυθεί το πίσω μέρος του σωλήνα, υπάρχει περισσότερη συσσώρευση τέφρας στη ρύθμιση σωλήνων στη σειρά απ'ό, τι στη λανθασμένη στήλη.

  Το πτερύγιο χ-τύπων είναι ενωμένο στενά και στις δύο πλευρές του σωλήνα, ο οποίος δεν συσσωρεύει την τέφρα, ενώ η ροή αέρα ρέει κατ' ευθείαν, η κατεύθυνση ροής αέρα δεν αλλάζει, και το πτερύγιο δεν συσσωρεύει την τέφρα.

  Ένα χάσμα 4-10 αφήνεται στη μέση του πτερυγίου χ-τύπων, το οποίο μπορεί να καθοδηγήσει τη ροή αέρα για να σκουπίσει το πτερύγιο σωλήνων για να συσσωρεύσει τη σκόνη.

  Δεδομένου ότι η σπειροειδής γωνία του πτερυγίου καθοδηγεί την κατεύθυνση ροής, η συσσώρευση τέφρας του σωλήνα πτερυγίων είναι σοβαρότερη, και ο εξοικονομητής που δεν διαμορφώνει το χαλαρό τεφροδόχο να μην χρησιμοποιηθεί. Η λειτουργία τομέων δείχνει ότι ο χ-διαμορφωμένος σωλήνας πτερυγίων δεν συσσωρεύει την τέφρα, ενώ το σπειροειδές πτερύγιο είναι σοβαρά.

  Ο διαμήκης σωλήνας πτερυγίων διαμορφώνεται από τη ροή του αέρα κατά μήκος του πτερυγίου δεδομένου ότι το πτερύγιο είναι ενωμένο στενά στην επιφάνεια και το πίσω μέρος της συσσωρευμένης τέφρας. Μερικές περιοχές είναι επιρρεπής σε συσσώρευση σκόνης.

  Το χ-διαμορφωμένο πτερύγιο, που διαμορφώνει ένα ευθύ κανάλι και στις δύο πλευρές, έχει την καλύτερη επίδραση φυσήγματος.

  3. Συμπαγές διαστημικό και χαμηλότερο κόστος

  Το σύνολο σωλήνων είναι πολύ συμπαγές και μειώνει το ύψος του καπνού ουρών καλά.

  Το συνολικό βάρος μειώνεται πολύ και το φορτίο του συστήματος αναστολής μειώνεται.

  Μειώστε το κόστος του εξοικονομητή και του ακέραιου λέβητα.

  4. Μειώστε την πλευρική αντίσταση καπνού

  Μειώστε το κόστος λειτουργίας και επένδυσης του προκληθε'ντος ανεμιστήρα.

  5. Μειώστε την ένωση συγκόλλησης και βελτιώστε την αξιοπιστία.

   

  Μέρη εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων λεβήτων εγκαταστάσεων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για τη χρησιμότητα, μακρά ζωή

   

  Τεχνικές παράμετροι


  Στοιχείο Σωλήνας O.D βάσεων
  (χιλ.)
  Πάχος σωλήνων βάσεων (χιλ.) Ύψος πτερυγίων (χιλ.) Πάχος πτερυγίων (χιλ.) Πίσσα πτερυγίων (χιλ.)
  Σειρά 25,4 χιλ. ~1600mm 2,5 χιλ. ~40 χιλ. 0,5 χιλ. ~20,0 χιλ. 0,5 χιλ. ~3,0 χιλ. 5 χιλ. ~ 25,4 χιλ.
  Υλικό Χάλυβας άνθρακα, χάλυβας κραμάτων, ανοξείδωτο
  Μήκος 0

   

  Προϊόν Σωλήνας χ-πτερυγίων
  Σωλήνας βάσεων Ενωμένος στενά ή άνευ ραφής
  Υλικό χάλυβας άνθρακα, χάλυβας κραμάτων, ανοξείδωτο, μη σιδηρούχα κράματα και κράματα νικελίου.
  Εφαρμογή Εξοικονομητής Χ, εξατμιστήρας Χ, superheater Χ, αεροθερμαντήρας Χ και κ.λπ.

   

   

  Εισαγωγή επιχείρησης


  Καθιερωμένη το 1985, η Co. λεβήτων ήχων καμπάνας Zhangjiagang Hua, ΕΠΕ (που κάνει εμπόριο ως λέβητας HD), παράγει τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας βιομηχανικός θερμότητα των αποβλήτων αποτέφρωση αποβλήτων βιομάζα οργανικός μεταφορέας θερμότητας και ηλεκτρικοί λέβητες ατμού. Συνδεμένος με μια περιεκτική σειρά της θέρμανσης των επιφανειών, ο λέβητας HD φέρνει στην αγορά μια μοναδική υπηρεσία συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της επεξεργασίας, της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αντικατάστασης λεβήτων των μερών πίεσης λεβήτων.

   

  1. Τομέας επεξεργασίας 200.000 τετραγωνικών μέτρων

  2. 150 μηχανικοί

  3. 600 κωδικοποιημένοι οξυγονοκολλητές

  4. 60 εξουσιοδοτημένοι επιθεωρητές (εκπαιδευτικοί NDT ισόπεδος-ΙΙΙ)

  5. Κατηγορία-άδειες για το λέβητα σχεδίου και κατασκευής

  6. Ποιοτικό σύστημα του ISO 9001:2008

  7. Πιστοποιητικό ASME των λεβήτων δύναμης

  8. ASME έγκριση γραμματοσήμων του “S”, του “U” και NB

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 申磊

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα