Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές τοίχων νερού

Ανθεκτική επιτροπή φούρνων σωλήνων τοίχων μεμβρανών λεβήτων πιστοποίησης του ISO με την καρφίτσα

Ανθεκτική επιτροπή φούρνων σωλήνων τοίχων μεμβρανών λεβήτων πιστοποίησης του ISO με την καρφίτσα

  • Durable ISO Certification Boiler Membrane Wall Tube Furnace Panel With Pin
  • Durable ISO Certification Boiler Membrane Wall Tube Furnace Panel With Pin
  • Durable ISO Certification Boiler Membrane Wall Tube Furnace Panel With Pin
  • Durable ISO Certification Boiler Membrane Wall Tube Furnace Panel With Pin
 • Durable ISO Certification Boiler Membrane Wall Tube Furnace Panel With Pin

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ASME,EN,ISO,SGS
  Αριθμό μοντέλου: Επιτροπή τοίχων νερού

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμων ημερών
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 τόνοι/μήνας
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Χρώμα: Προσαρμοσμένη εφαρμογή: ΛΈΒΗΤΑ
  Μέγεθος: έθιμο Επιφάνεια: να στρώσει με άμμο/αποτύπωση σε ανάγλυφο
  Πιστοποίηση: ISO900/CE/SGS,ASTM Θύρα: Σαγκάη
  Κατάσταση: Νέα

   

   

  Επιτροπή φούρνων σωλήνων τοίχων μεμβρανών λεβήτων πιστοποίησης του ISO με την καρφίτσα

   

   

   

  Πληροφορίες προϊόντων

   

  Ο τοίχος νερού όταν δεν θερμαίνεται το αρχικό σχέδιο, ο σκοπός, αλλά στη δροσίζοντας αίθουσα μιας σόμπας ή ενός φούρνου δεν επηρεάζεται από την υψηλής θερμοκρασίας ζημία αργότερα, λόγω της καλής λειτουργίας ανταλλαγής θερμότητάς του, αντικαταστήστε βαθμιαία το τύμπανο γίνεται κύρια μέρη λεβήτων θέρμανσης βάζοντας στον εσωτερικό τοίχο του φούρνου αποτελείται από πολλά τον παράλληλο σωλήνα ο ρόλος του εξατμιστικού που θέρμανσης επιφάνειας τοίχου νερού είναι να απορροφήσει ή ακτινοβολία θερμότητας αερίου σωλήνων, υψηλής θερμοκρασίας φλόγα στο φούρνο στο σωλήνα για να παραγάγει τον ατμό ή το ζεστό νερό, και να μειώσει τη θερμοκρασία του τοίχου φούρνων, ο τοίχος φούρνων στη θερμοκρασία φλογών φούρνων λεβήτων μεγάλης περιεκτικότητας είναι πολύ υψηλός, η ένταση της ακτινοβολίας θερμότητας σε μεγάλο λέβητας 40 ~ 50% ή περισσότεροι της θερμότητας που απορροφάται από το νερό wallWith την εξαίρεση μερικών μικρών λεβήτων ικανότητας, σύγχρονος υδραυλωτός λέβητας όλος ο τοίχος νερού χρήσης ως κύρια εξατμιστική επιφάνεια θέρμανσης

   

  Ταξινομημένος

   

  Γυμνός τοίχος νερού τύπων σωλήνων

  Ο γυμνός τοίχος νερού σωλήνων αποτελείται από το γενικό σωλήνα χάλυβα λεβήτων. Ευρέως χρησιμοποιημένος στους μικρούς και μέσους λέβητες ικανότητας. Η συμπίεση του τοίχου νερού μετριέται από την αναλογία του σωλήνα που χωρίζει κατά διαστήματα το s στην εξωτερική διάμετρο δ σωλήνων (s/d). Η ικανότητα λεβήτων είναι μικρή, s/d είναι μεγάλο (1,5 ~ 2), το ποσοστό χρησιμοποίησης μετάλλων είναι υψηλό, η απόδοση προστασίας του τοίχου φούρνων είναι κακή, συχνά τοίχος φούρνων χρήσης firebrick βαρύς. Με την αύξηση της ικανότητας λεβήτων, μειώσεις s/d (1,1 ~ 1,2), η χρησιμοποίηση μετάλλων είναι χαμηλή, ο ελαφρύς τοίχος φούρνων μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όταν s/d<1>

   

  Ανθεκτική επιτροπή φούρνων σωλήνων τοίχων μεμβρανών λεβήτων πιστοποίησης του ISO με την καρφίτσα

   

  Τοίχος νερού τύπων μεμβρανών

  Ταινία - τοίχος νερού τύπων είναι ένας αέρας - σφιχτή δομή φιαγμένη από ενωμένους στενά σωλήνες και πτερύγια. Πλεονεκτήματα της λιγότερης διαρροής αέρα στο φούρνο Ο τοίχος σωλήνων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει το φορτίο της δομής χάλυβα και να μειώσει το κόστος του λέβητα. Είναι κατάλληλο να υιοθετηθεί η δομή αναστολής και να βελτιωθεί το σύστημα θερμικής επέκτασης. Κατάλληλος για τη μεγάλης κλίμακας μηχανοποιημένη παραγωγή, υψηλό ποσοστό συνελεύσεων Η μικρή μεγάλη χωρητικότητα θερμότητας, κονταίνει το χρόνο έναρξης και στάσεων. Το μειονέκτημα είναι ότι η διαδικασία παραγωγής είναι πιό σύνθετη. Η μεγάλη περιεκτικότητα, ο υψηλής θερμοκρασίας και υψηλός λέβητας υιοθετούν τον τοίχο νερού μεμβρανών.

  Σύμφωνα με τη διαφορετική διαδικασία παραγωγής, ο τοίχος νερού μεμβρανών διαιρείται σε τρεις τύπους (δείτε το σχήμα 1): (1) με το κυλημένο πτερύγιο η σειρά σωλήνων της συγκόλλησης, εργασία συγκόλλησης, αλλά ο σωλήνας πτερυγίων είναι expensive.(2) ελαφρύς σωλήνας συν το πτερύγιο (επίπεδος χάλυβας) σε μια σειρά της συγκόλλησης, χαμηλό υλικό κόστος, εύκολο να καλύψει τις απαιτήσεις ποικίλης πίσσας, αλλά τις επίπεδες απαιτήσεις ακρίβειας χάλυβα, ανάγκη που τελειώνει equipment.(3) την ελαφριά συγκόλληση τήξης σωλήνων, πτερύγιο σωλήνων με την ένωση του γεμίζοντας σχηματισμού τήξης καλωδίων, που χρησιμοποιείται περισσότερο για το σωλήνα με τη μικρή οθόνη πισσών. Η πίσσα intertube του τοίχου νερού μεμβρανών συσχετίζεται με την πίεση λεβήτων, φορτίο θερμότητας φούρνων και άλλοι παράγοντες, γενικά s/d είναι 1,2 ~ 1,5.

   

  Ανθεκτική επιτροπή φούρνων σωλήνων τοίχων μεμβρανών λεβήτων πιστοποίησης του ISO με την καρφίτσα

   

  Πλεονεκτήματα του τοίχου νερού μεμβρανών

   

  (1) εξασφαλίστε τη συμπίεση του τοίχου φούρνων και μειώστε τη διαρροή αέρα στην αίθουσα καύσης.

  (2) πραγματοποιήστε την πλήρη υδρόψυξη στην αίθουσα καύσης, η οποία είναι συμβάλλουσα στην παρεμπόδιση να μετατρέψει σε κωκ κάτω από την περίσταση της ενισχυμένης καύσης.

  (3) η μικρή μεγάλη χωρητικότητα θερμότητας, γρήγορα να θερμάνει της αίθουσας καύσης, γρήγορα που δροσίζει, μπορεί να κοντύνει την έναρξη λεβήτων και να σταματήσει το χρόνο ψύξης.

  (4) κατάλληλος για τη χρήση του τοίχου φούρνων επιστρώματος σωλήνων, κατά συνέπεια μειώνοντας πολύ το φορτίο του πλαισίου λεβήτων, εύκολο να κρεμάσει.

  (5) έναντι του ελαφριού σωλήνα, η ικανότητα απορρόφησης θερμότητας του σωλήνα βελτιώνεται.

  (6) βελτιώστε το βαθμό προ-συνδυασμού μερών λεβήτων, κατάλληλου και μειώστε την εργασία εγκαταστάσεων.

   

   

  Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

   

  Η Co. λεβήτων ήχων καμπάνας της Hua, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην κατασκευή των λεβήτων. Το καθιερωμένο στις αρχές του 1985 s, έχει δύο βάσεις κατασκευής, αυτή η επιχείρηση καλύπτει 400.000 ㎡ με τα πάγια ενεργητικά που ανέρχονται σε 110.000.000 Δολ ΗΠΑ. Υπάρχουν 1100 υπάλληλοι συμπεριλαμβανομένων 150 τεχνικών και 600 κωδικοποιημένων οξυγονοκολλητών. Ο ήχος καμπάνας της Hua κρατά τις άδειες κατασκευής για τους λέβητες βαθμού Α και το βαθμό δοχεία πίεσης A1&A2 που εκδίδονται από την κινεζική γενική κυβέρνηση της ποιοτικών επίβλεψης, της επιθεώρησης και της καραντίνας επίσης κρατά τα γραμματόσημα του «S» και του «U» «NB» που εκδίδονται από την αμερικανική κοινωνία των μηχανικών μηχανικών εν τω μεταξύ, αυτή η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9001, SO3834, ποιοτικό σύστημα διαχείρισης EN12952.

   

  Ανθεκτική επιτροπή φούρνων σωλήνων τοίχων μεμβρανών λεβήτων πιστοποίησης του ISO με την καρφίτσα

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 申磊

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα