Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταSuperheater και Reheater

Superheater και Reheater χάλυβα άνθρακα με τη ζωγραφική για τους λέβητες κονιοποιημένου άνθρακα

Superheater και Reheater χάλυβα άνθρακα με τη ζωγραφική για τους λέβητες κονιοποιημένου άνθρακα

  • Carbon Steel Superheater And Reheater With Painting For Pulverized Coal Boilers
  • Carbon Steel Superheater And Reheater With Painting For Pulverized Coal Boilers
  • Carbon Steel Superheater And Reheater With Painting For Pulverized Coal Boilers
  • Carbon Steel Superheater And Reheater With Painting For Pulverized Coal Boilers
 • Carbon Steel Superheater And Reheater With Painting For Pulverized Coal Boilers

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ASME, SGS, ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: Superheater και Reheater

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Αντάξια συσκευασία θάλασσας για την εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: 40 ημέρες
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Type: Natural Circulation εφαρμογή: maintaince λεβήτων, σωλήνας λεβήτων, στοιχείο θέρμανσης
  Material: Carbon Steel Color: Customer's Requirement
  Fuel: Pulverized Coal Product Name: Superheater and reheater in boiler

   

   

  Superheater και Reheater χάλυβα άνθρακα με τη ζωγραφική για τους λέβητες κονιοποιημένου άνθρακα

   

   

   

  Περιγραφή

   

  Για το λέβητα εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, είναι ένας crutial τρόπος να αυξηθεί η θερμική οικονομία του θερμικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με τη βελτίωση της παραμέτρου του superheated ατμού. Η αύξηση των superheated παραμέτρων ατμού περιορίζεται από τα υλικά μετάλλων. Το σχέδιο superheaters πρέπει να σιγουρευτεί ότι η θερμοκρασία του εξωτερικού τοίχου της θέρμανσης των σωλήνων επιφάνειας είναι χαμηλότερη από την επιτρεπόμενη θερμοκρασία της αντίστασης οξείδωσης του χάλυβα, και σιγουρεύεται εν τω μεταξύ τη μηχανική δύναμή του. με την ανάπτυξη του υλικού μετάλλων που χρησιμοποιείται στους λέβητες, λέβητας σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα μας ήδη γενικά εφαρμόζουν τις υψηλές, υψηλής θερμοκρασίας (9.8MPa, 540 βαθμοί) και superhigh πίεσης παραμέτρους (13,7 540 και 555 βαθμοί MPA,), και έχουν αναπτύξει τις subcritical παραμέτρους πίεσης (16.7MPa, 540 και 555 βαθμοί). Τώρα τα μέρη των λεβήτων εφαρμόζουν τις εξαιρετικά κρίσιμες παραμέτρους πίεσης (24.5MPa, 540-570 βαθμοί), και ακόμη και πολύ λίγες μονάδες εφαρμόζουν τις υψηλότερες παραμέτρους πίεσης και θερμοκρασίας.

   

  Με την αύξηση της πίεσης ατμού, προκειμένου να μειωθεί η υγρασία ατμού της ουράς στροβίλων ατμού καθώς επίσης και να βελτιωθεί περαιτέρω η θερμική οικονομία του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, το μέσο θερμαίνοντας εκ νέου σύστημα χρησιμοποιείται ευρέως στον υψηλό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος παραμέτρων, π.χ. η αποστολή της εξάτμισης του υψηλού κυλίνδρου στο στρόβιλο ατμού πάλι πίσω θερμαίνεται εκ νέου στο λέβητα σε υψηλής θερμοκρασίας, και έπειτα να στείλει εκ νέου τις πίσω στη μέσος-πίεση και χαμηλής πιέσεως κύλινδρος του στροβίλου ατμού, να επεκταθεί και της εργασίας. Το στοιχείο για τη θέρμανση εκ νέου καλείται reheater.

  Superheater και Reheater χάλυβα άνθρακα με τη ζωγραφική για τους λέβητες κονιοποιημένου άνθρακα

   

  Γενικά, ο ατμός που θερμαίνεται υψηλό superheater ονομάζεται το superheated ατμό, ο ατμός θερμαίνω από reheater καλείται θερμαμένο εκ νέου ατμό. Η παράμετρος του θερμαμένου εκ νέου ατμού αφορά με την οικονομία της θερμικής κυκλοφορίας. Γενικά, η πίεση του θερμαμένου εκ νέου ατμού είναι για το ένα πέμπτο αυτός του superheated ατμού, και η θερμοκρασία των πρώτων είναι σχεδόν η ίδια με αυτό των τελευταίων. Παραδείγματος χάριν, στο έθνος μας για το λέβητα με 125MW, 400t/h, το parmameter για το superheated ατμό είναι 133.7Mpa και 555 βαθμοί η πίεση κολπίσκων και εξόδου του θερμαμένου εκ νέου ατμού είναι 2.5/2.35MPa, η θερμοκρασία τους είναι 555 βαθμοί, επίσης. Για τους λέβητες με 200MW, 670t/h, η παράμετρος του superheated ατμού είναι 13.7MPa, 540 βαθμοί οι πιέσεις κολπίσκων και εξόδου είναι 2.7/2.5Mpa, και η θερμοκρασία είναι επίσης 540 βαθμοί. Για τους subcritical λέβητες κυκλοφορίας ελέγχου πίεσης με 300MW, 600MW, η superheated παράμετρος ατμού είναι 18.27Mpa, 540 βαθμοί οι πιέσεις κολπίσκων και εξόδου είναι 3.83/3.63MPa, η θερμοκρασία είναι επίσης 540 dgrees. Η εφαρμογή του ατμού που θερμαίνει εκ νέου το σύστημα μπορεί να αυξήσει τη θερμική οικονομία για τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος κατά 4-5%. Στη χώρα μας, οι μονάδες με την ικανότητα άνω των 125MW όλες εφαρμόζουν το μέσο θερμαίνοντας εκ νέου σύστημα ενός χρόνου, και στο εξωτερικό, δύο φορές η μέση που θερμαίνει εκ νέου τα συστήματα εφαρμόζεται για μερικές μονάδες με τις υψηλότερες παραμέτρους.

   

  Στους σύγχρονους λέβητες, η κατανάλωση απορρόφησης θερμότητας superheaters και reheaters είναι πάνω από τη μισή από τη συνολική απορρόφηση θερμότητας για το λειτουργώντας ρευστό, κατά συνέπεια οι επιφάνειες θέρμανσης superheaters και reheaters αποτελούν μια μεγάλη αναλογία στις συνολικές επιφάνειες θέρμανσης των λεβήτων, και πρέπει να τοποθετηθούν στις περιοχές όπου η θερμοκρασία καπνού είναι υψηλότερη, οι συνθήκες εργασίας είναι οι χειρότερες μεταξύ όλων των επιφανειών θέρμανσης. Η θερμοκρασία τοίχων σωλήνων των επιφανειών θέρμανσης είναι στενή στη μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία του χάλυβα, έτσι η λογική ρύθμιση ένα σχέδιο dnd superheaters και reheaters πειράζουν τόσο πολύ για την οικονομία και την αξιοπιστία στο λέβητα στιγμής. Όταν το σχέδιό τους, βάσει της διαβεβαίωσης της ασφάλειας και της αξιοπιστίας superheater και reheater, είναι πολύ απαραίτητο να σωθεί η κατανάλωση μετάλλων στο καλύτερο, για να σώσει ειδικά τη χρήση του χάλυβα κραμάτων.

   

  Για τους λέβητες στους μεγάλους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, superheaters και reheaters είναι απαραίτητα μέρη, σε έναν μεγάλο επεκταθείτε, έχουν η ασφάλεια και η οικονομία των λεβήτων. Superheaters είναι οι επιφάνειες θέρμανσης που θερμαίνουν τον κύριο ατμό από η θερμοκρασία στην εκτιμημένη superheated θερμοκρασία, και reheaters είναι οι επιφάνειες θέρμανσης που θερμαίνω το exaust από τον υψηλό κύλινδρο στροβίλων ατμού σε μια ορισμένη θερμοκρασία. Όταν οι τρέχοντας όροι όπως τα φορτία λεβήτων, τύποι άνθρακα αλλάζουν, πρόκειται να τους ρυθμίσει για να σιγουρευτεί τη θερμοκρασία εξόδου στο εκτιμημένο επίπεδο -10-+5 βαθμών.

   

  Για τους μεγάλους λέβητες στους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, superheaters και reheaters αποτελούν μια μεγάλη αναλογία στις συνολικές επιφάνειες θέρμανσης, πρόκειται να τακτοποιηθούν στις περιοχές όπου ο καπνός είναι με την υψηλότερη θερμοκρασία. Για να βελτιώσει την αποδοτικότητα της θερμικής κυκλοφορίας στους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, απαιτείται να βελτιωθεί ο αρχικός ατμός παραμέτρων φ βαθμιαία, η αύξηση της πίεσης ατμού απαιτεί την αντίστοιχη αύξηση της θερμοκρασίας για το superheated ατμό, ή η υγρασία της μεγάλης σκηνικής εξάτμισης του στροβίλου ατμού θα είναι πάρα πολύ υψηλή, το οποίο θα επηρεάσει την ασφάλειά του. Κατά συνέπεια, ο ατμός που διατρέχουν superheaters και reheaters είναι υψηλής θερμοκρασίας ατμός, η απόδοση μεταφοράς θερμότητάς τους είναι αρκετά κακή, το οποίο καθορίζει ότι οι θερμοκρασίες τοίχων σωλήνων superheaters και reheaters είναι υψηλές.

   

   

  Λειτουργίες και χαρακτηριστικά superheaters και reheaters

   

  λειτουργίες superheaters και reheaters:

   

  Superheaters και reheaters είναι σημαντικά μέρη για τις επιφάνειες θέρμανσης, που χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν τη θερμοκρασία ατμού, στοχεύοντας να βελτιώσουν την ενθαλπία ατμού και περαιτέρω να αυξήσουν τη θερμική αποδοτικότητα κυκλοφορίας για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

   

  Superheaters η εργασία στη θερμότητα ο ατμός στο superheated ατμό με ένα ορισμένο tempetature. Όταν τα φορτία λεβήτων ή άλλες συνθήκες εργασίας αλλάζουν, είναι απαραίτητο να σιγουρευτεί η superheated θερμοκρασία ατμού για να είναι κανονικό, και μέσα στην επιτρεπόμενη σειρά της παραλλαγής θερμοκρασίας.

   

  Από τη θερμική κυκλοφορία στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, οι αρχικές παράμετροι της πίεσης και της θερμοκρασίας είναι υψηλότερες, η θερμική αποδοτικότητα της κυκλοφορίας είναι καλύτερη, ή η υγρασία ατμού του οπίσθιου τμήματος στροβίλων ατμού είναι πάρα πολύ υψηλή, επηρεάζοντας την ασφάλειά της. Ενώ η θερμοκρασία ατμού superheaer περιορίζεται από τα υλικά μετάλλων, αυτή τη στιγμή, λόγω του περιορισμού των υλικών μετάλλων, η υπερθερμαμένη θερμοκρασία για τους περισσότερους λέβητες σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος είναι ακόμα μέσα στη σειρά 540-555 dgrees, και για να αποφύγει την υγρασία ατμού της λεπίδας του οπίσθιου τμήματος στροβίλων ατμού πάρα πολύ μεγάλου, κατά συνέπεια το μέσο θερμαίνοντας εκ νέου σύστημα εφαρμόζεται.

   

  Οι λειτουργίες reheaters είναι να θερμαθεί η εξάτμιση του υψηλού κυλίνδρου στροβίλων ατμού στη θερμαμένη εκ νέου θερμοκρασία που είναι στενή ή ίση με τη superheated θερμοκρασία, και τους στέλνουν έπειτα στο μέσο κύλινδρο πίεσης και τη χαμηλή πίεση να επεκταθεί και να εργαστούν για να αυξήσουν η ξηρότητα blace του οπίσθιου τμήματος στροβίλων ατμού. Συνήθως, η πίεση του θερμαμένου εκ νέου ατμού είναι ένα πέμπτο αυτός του superheated ατμού. Η εφαρμογή της θέρμανσης εκ νέου του συστήματος μπορεί να αυξήσει τη θερμική αποδοτικότητα για τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος κατά 4-5%.

   

  Μέχρι στιγμής στη χώρα μας, οι μονάδες με την ικανότητα άνω των 125mw όλες εφαρμόζουν το μέσο θερμαίνοντας εκ νέου σύστημα ενός χρόνου. Η διπλή θέρμανση εκ νέου μπορεί να αυξήσει πάλι τη θερμική αποδοτικότητα της κυκλοφορίας από 2%, αλλά το σύστημα είναι πολύ περίπλοκο, δεν υποβάλλεται αίτηση για τις εθνικές μονάδες, αλλά είναι κοινό για τους μεγάλους λέβητες στο εξωτερικό.

   

   

  Superheater και Reheater χάλυβα άνθρακα με τη ζωγραφική για τους λέβητες κονιοποιημένου άνθρακα

   

  Αρχή

   

  • Η αρχή superheater είναι παρόμοια με τον ατμό που παράγει τους σωλήνες του λέβητα.

  • Τα καυτά αέρια στο υψηλής θερμοκρασίας σκούπισμα πέρα από superheater τους σωλήνες και αυξάνουν τη θερμοκρασία του ατμού που το μέγεθος εξαρτάται από τη θερμοκρασία αερίου εξόδων αφήνοντας τη superheater και αερίου ταχύτητα.

  Superheater και Reheater χάλυβα άνθρακα με τη ζωγραφική για τους λέβητες κονιοποιημένου άνθρακα

  Εφαρμογή

   

  η χρήση για τη θέρμανση του διαποτισμένου ατμού, θερμοκρασία ατμού θα μπορούσε να είναι μέχρι 900 βαθμός Γ.

  Superheater βελτιώσεις ικανότητας για να αυξήσει την ηλεκτρική παραγωγή

   

  Μας στείλετε απαίτησε τα τεχνικά στοιχεία, όπως η ικανότητα ατμού, το presure, η απαραίτητη θερμοκρασία κ.λπ. Θα σχεδιάσουμε αναλόγως.

   

  Διαφορές

   

  Τύπος Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Ενισχυτική μέθοδος
  Κόσμημα-τύπος 1.Firm δομική υποστήριξη 1. Παρεμπόδιση ροής από το συμπυκνωμένο ατμό 2. Χρειάζεται το αργό καινούριο ξεκίνημα για να εξαγνίσει το νερό που συσσωρεύει στο κατώτατο σημείο. υποστηριγμένος άνωθεν
  Ανα:στρέφω-τύπος 1.Proper αποξήρανση του συμπυκνωμένου ατμού 1. Στερηθείτε τη δομική ακαμψία, ειδικά στη ροή αερίου υψηλής ταχύτητας Υποστηριγμένος από κάτω από
  Οριζόντιος - τύπος

  1. Κατάλληλη αποξήρανση

  2. Καλή δομική ακαμψία.

  1. Δεν βλέπουν το flam άμεσα έτσι είναι κυρίως από τον εκ μεταφοράς τύπο Συνήθως υποστηριγμένος στους κάθετους αγωγούς αερίου παράλληλους στον κύριο φούρνο.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wendy

  Τηλ.:: +8618351692506

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα