Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοικονομητής λεβήτων

Εξοικονομητής λεβήτων μερών CFB πίεσης λεβήτων του χάλυβα άνθρακα στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

Εξοικονομητής λεβήτων μερών CFB πίεσης λεβήτων του χάλυβα άνθρακα στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

  • Boiler Pressure Part CFB Boiler Economizer Of Carbon Steel To Power Station
  • Boiler Pressure Part CFB Boiler Economizer Of Carbon Steel To Power Station
  • Boiler Pressure Part CFB Boiler Economizer Of Carbon Steel To Power Station
  • Boiler Pressure Part CFB Boiler Economizer Of Carbon Steel To Power Station
 • Boiler Pressure Part CFB Boiler Economizer Of Carbon Steel To Power Station

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ASME, EN, SGS, ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: Εξοικονομητής λεβήτων

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  εφαρμογή: λέβητας εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, σύστημα Bolier Υλικό: χάλυβας άνθρακα ή ανοξείδωτο, χάλυβας λεβήτων, σωλήνας χάλυβα
  καύσιμα: Με κάρβουνο Επεξεργασία επιφάνειας: ζωγραφισμένα
  Δομή: Οριζόντια Θύρα: Σαγκάη

   

  Εξοικονομητής λεβήτων χάλυβα με την υψηλή θερμική αποδοτικότητα για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και τη βιομηχανία

   

   

  Περίληψη
   

  Υπάρχουν τρία στάδια από το νερό τροφών στο λέβητα που θερμαίνεται στο superheated ατμό: προθέρμανση, εξάτμιση, και υπερθέρμανση νερού τροφών. Τα τρία στάδια είναι τελειωμένα σε τρεις διαφορετικές επιφάνειες θέρμανσης. Το κύκλωμα ατμού και νερού λεβήτων αποτελείται από τις τρεις διαφορετικές επιφάνειες θέρμανσης καθώς επίσης και τους συνδέοντας σωλήνες τους. Οι εξοικονομητές λεβήτων είναι ένας από τους, και είναι σωστό ο εξοπλισμός να προθερμανθεί το νερό τροφών. Κατά συνέπεια, είναι η επιφάνεια θέρμανσης με τη χαμηλότερη θερμοκρασία για το λειτουργώντας ρευστό λεβήτων στο κύκλωμα ατμού και νερού λεβήτων. Το λειτουργώντας ρευστό που περνά μέσω αυτού του εξοπλισμού είναι μονοφασικό νερό (μη-βράζοντας εξοικονομητής).


  Αρχή εργασίας


  Ο εξοικονομητής λεβήτων είναι καλός του ανταλλάκτη θερμότητας να θερμάνει το νερό τροφών που χρησιμοποιεί τη θερμότητα αερίου σωλήνων. Το αέριο σωλήνων που προέρχεται από το εξωτερικό σωλήνων είναι πάνω-κάτω τη διασταύρωση τρίβοντας τη δέσμη σωλήνων, που περνά τη θερμότητα στον τοίχο σωλήνων. Το νερό ρέει από από κατω έως επάνω, και absorts τη θερμότητα από τον τοίχο σωλήνων, και η θερμοκρασία της παίρνει υψηλή. Αυτός ο τρόπος όχι μόνο μπορεί μεταφορά αντίρροπης θερμότητας να σώσει την κατανάλωση μετάλλων, αλλά και είναι καλός για το νερό/τον ατμό να ρεύσουν και να εξαντλήσουν καθώς επίσης και το μειωμένος corrusion. Το ένα περισσότερο, αυτός ο τρόπος λειτουργεί καλά για τον καθαρισμό σκόνης.

   

  Εξοικονομητής λεβήτων μερών CFB πίεσης λεβήτων του χάλυβα άνθρακα στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  Λειτουργίες


  Η προέλευση για να χρησιμοποιήσει τους εξοικονομητές είναι να θερμαθεί το νερό τροφών που χρησιμοποιεί τη θερμότητα αερίου σωλήνων waster ώστε να μειωθεί η θερμοκρασία εξάτμισης και να αυξηθεί η αποδοτικότητα λεβήτων, εκτός από την κατανάλωση καυσίμων, η οποία είναι πώς ο εξοικονομητής ονομάζεται. Εάν οι εξοικονομητές λεβήτων χρήσης, το νερό τροφών θερμαίνονται ήδη εδώ πρίν έρχονται στην επιφάνεια θέρμανσης εξάτμισης, κατά συνέπεια η θερμότητα στην επιφάνεια θέρμανσης εξάτμισης καθώς επίσης και η περιοχή θέρμανσης μειώνεται σίγουρα. Οι εξοικονομητές λεβήτων είναι που τοποθετείται αντίρροπο ρεύμα. Η μέση θερμοκρασία ρευστού εργασίας είναι χαμηλότερη από αυτή το νερό, και ισχύει την υποχρεωτική ροή για να δημιουργήσει τους όρους για την εφαρμογή των σωλήνων λεπτών τοίχων και μικρών διαμέτρων. Ολόκληρη η δομή είναι επίσης πολύ σφιχτή. Κατά συνέπεια, η διαφορά θερμοκρασίας μεταφοράς θερμότητας και ο συντελεστής μεταφοράς θερμότητας είναι υψηλότεροι από αυτός της δέσμης σωλήνων εξάτμισης μεταφοράς που έχει την ίδια σειρά θερμοκρασίας καπνού. Οι εξοικονομητές εκείνων των λεβήτων για να αντικαταστήσουν τις δέσμες σωλήνων εξάτμισης μεταφοράς μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση μετάλλων από έναν μεγάλο επεκτείνονται. Περαιτέρω περισσότερος, το θερμαμένο νερό τροφών έρχεται στο τύμπανο ατμού, αυτός ο τρόπος μπορεί να μειώσει τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του νερού και του τοίχου τυμπάνων ατμού, και να μειώσει τελικά τη θερμική πίεση του τυμπάνου ατμού. Λόγω των λόγων ανωτέρω, τώρα ο εξοικονομητής είναι τα crutial μέρη των λεβήτων. Έτσι μπορούμε οι λειτουργίες των εξοικονομητών όπως κατωτέρω:


  1. αποταμίευση καυσίμων: οι εξοικονομητές τοποθετούνται στο οπίσθιο μέρος των λεβήτων. Αυτός ο τρόπος μπορεί να μειώσει τον καπνό και να δηλητηριάσει με αέρια τις θερμοκρασίες, κατά συνέπεια για να σώσει τα καύσιμα.


  2.improve οι συνθήκες εργασίας του ατμού παίζουν τύμπανο: λόγω τον των εξοικονομητών, η θερμοκρασία ύδατος τροφών αυξάνεται κατά είσοδο του τυμπάνου ατμού. Μειώνει τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του νερού τροφών και της θερμικής πίεσης τυμπάνων τοίχων καθώς επίσης και ατμού τυμπάνων ατμού, έτσι ώστε βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας των τυμπάνων ατμού και αυξάνει τη ζωή υπηρεσιών.


  3.reduce το κόστος παραγωγής λεβήτων: για την τροφή το νερό θερμαίνεται στους εξοικονομητές λεβήτων. Η χρήση των ανταλλακτικών χαμηλής θερμοκρασίας ως εξοικονομητές λεβήτων για να αντικαταστήσει μερικών από τις ακριβές υψηλής θερμοκρασίας επιτροπές τοίχων νερού μειώνει το κόστος για να κατασκευάσει τους λέβητες.

  Εξοικονομητής λεβήτων μερών CFB πίεσης λεβήτων του χάλυβα άνθρακα στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
   

  Τύποι


  Εάν σύμφωνα με τα υλικά, οι εξοικονομητές μπορούν να διαιρεθούν σε εξοικονομητές σωλήνων χάλυβα και εξοικονομητές σιδήρου. Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι μεγάλοι και μέσοι λέβητες όγκου χρησιμοποιούν ευρέως τους γίνονταυς σωλήνας εξοικονομητές χάλυβα, επειδή έχουν την υψηλής αντοχής και αξιόπιστη δυνατότητα εργασίας, και είναι σε θέση να αντισταθούν τις επιδράσεις, εν τω μεταξύ έχουν τη καλή απόδοση της μεταφοράς θερμότητας, της μικρής δομής και του χαμηλότερου κόστους. Ένα αδύνατο σημείο είναι κακή αντίσταση corrusion, αλλά τώρα το σύγχρονο νερό τροφών λεβήτων αντιμετωπίζεται αυστηρά, έτσι το πρόβλημα λύνεται σχεδόν.


  Εάν σύμφωνα με τη θέρμανση της επέκτασης του λειτουργώντας ρευστού, οι εξοικονομητές μπορούν να διαιρεθούν σε μη-βράζοντας και βράζοντας τύπους.


  1. Βράζοντας εξοικονομητές: η θερμοκρασία ύδατος εξόδου όχι μόνο μπορεί να φθάσει η θερμοκρασία, αλλά και μπορεί να κάνει λίγο νερό, η αναλογία είναι περίπου 10-15% του συνολικού νερού τροφών, όχι περισσότερο από 20% σε περίπτωση πολλής αντίστασης ροής που προκαλείται στο λειτουργώντας ρευστό.


  2. Μη-βράζοντας εξοικονομητές: η θερμοκρασία εξόδου είναι 20-25 βαθμοί χαμηλότερη από το σημείο βρασμού που δίνεται υπό πίεση.


  Οι περισσότεροι από τους λέβητες μέσος-presssure χρησιμοποιούν τους βράζοντας εξοικονομητές τύπων. Αυτό είναι επειδή η λανθάνουσα θερμότητα της εξάτμισης του νερού στους λέβητες μέσος-πίεσης είναι υψηλή, και η θερμότητα του θερμαμένου νερού είναι smal. Κατά συνέπεια είναι απαραίτητο να στείλει λίγο νερό για να ατμοποιηθεί στον εξοικονομητή λεβήτων ώστε να αποτραπεί το ασταθές combusion στα funaces και να αποτραπεί η αυξανόμενη κατανάλωση μετάλλου στις επιφάνειες θέρμανσης ως superheaters που προκαλούνται από την πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία αερίου σωλήνων εξόδου. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει να διαδραματίσει το ρόλο των εξοικονομητών.


  Οι Superhigh λέβητες πίεσης χρησιμοποιούν συνήθως τους μη-βράζοντας εξοικονομητές τύπων. Αυτό είναι επειδή όταν η πίεση είναι υψηλότερη, η λανθάνουσα θερμότητα της εξάτμισης μειώνεται, ενώ η θερμότητα του θερμαμένου νερού παίρνει περισσότερων, έτσι είναι απαραίτητο να στείλει λίγο νερό για να θερμαθεί στις επιτροπές τοίχων νερού ώστε να αποτραπεί ο αποχωρισμός σκουριάς στις επιφάνειες θέρμανσης των εξόδων φούρνων και του εσωτερικού φούρνων που προκαλούνται από τις πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες στους φούρνους και του αερίου σωλήνων εξόδου. Τόσο συνήθως οι superhigh λέβητες πίεσης χρησιμοποιούν τους μη-βράζοντας εξοικονομητές τύπων.


  Ο κύριος παράγοντας για να εξετάσει ποιος τύπος εξοικονομητών είναι παράμετροι του λέβητα. Όταν οι παράμετροι λεβήτων διαφέρουν, η αναλογία της απορρόφησης θερμότητας που απαιτείται σε τρία στάδια για να θερμάνει το λειτουργώντας ρευστό κάνει τις διαφορές. Έτσι οι αντίστοιχες ρυθμίσεις τριών επιφανειών θέρμανσης πρέπει να αλλάξουν, επίσης. Στις μεγάλες μονάδες με τις υψηλές παραμέτρους, η εξατμιστική απορρόφηση θερμότητάς τους είναι λιγότερος, ενώ η απορρόφηση θερμότητας του νερού με τη θέρμανση, η απορρόφηση θερμότητας του ατμού με την υπερθέρμανση, η απορρόφηση θερμότητας με τη θέρμανση εκ νέου είναι αρκετά μεγάλη. Κατά συνέπεια, οι μη-βράζοντας εξοικονομητές τύπων είναι ο κύριος τύπος για τους superhigh λέβητες μονάδων πίεσης.

   

  Προδιαγραφές

   
  Περιγραφή Εξοικονομητής λεβήτων
  Υλικό Χάλυβας κραμάτων, χάλυβας άνθρακα, SA210C, SA213T22, κ.λπ.
  Υλικά πρότυπα ASTM, το EN ή ISO κ.λπ.
  Διάσταση Προσαρμογή
  Βάρος

  Λ.: 10 τόνος

  Μέγιστο: 1000 τόνος

  Διαδικασία οσμηρών: EF+LF + VD
  Διαδικασία Material→Ingot → καυτό/θερμική επεξεργασία →2nd επιθεώρησης → θερμικής επεξεργασίας κρύος-Rolling→ (Normalizing+ που μετριάζει) →rough machining→UT που επεξεργαμένος το →Inspection στη μηχανή
  UT πρότυπα ASTM A388 ή EN10228, κ.λπ.

   

  Ποιοτικός έλεγχος

   

  1. Δοκιμή αντίκτυπου και έκθεση υπολογισμού δύναμης με τις εφαρμοσμένες πληροφορίες υλικών.

  2. 100%NDT (μη καταστρεπτική επιθεώρηση) έκθεση του πιάτου, του σωλήνα και του ηλεκτροδίου χάλυβα

  3. Ακτίνα X, γ-ακτίνα και υγρή penetrant έκθεση επιθεώρησης δοκιμής (ραφή συγκόλλησης): για να εξασφαλίσει την ποιότητα του ολόκληρου λέβητα

  4. Υδραυλική έκθεση δοκιμής: εξασφαλίστε την τυποποιημένες πίεση εργασίας και την ασφάλεια

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Felix

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα