Αρχική Σελίδα Προϊόντασωλήνας πτερυγίων λεβήτων

Προσαρμοσμένος άνθρακα σωλήνας πτερυγίων ανταλλακτικών λεβήτων χάλυβα σπειροειδής για τη βιομηχανία

Προσαρμοσμένος άνθρακα σωλήνας πτερυγίων ανταλλακτικών λεβήτων χάλυβα σπειροειδής για τη βιομηχανία

  • Customized Carbon Steel Spiral Boiler Spare Parts Fin Tube For Industry
  • Customized Carbon Steel Spiral Boiler Spare Parts Fin Tube For Industry
  • Customized Carbon Steel Spiral Boiler Spare Parts Fin Tube For Industry
  • Customized Carbon Steel Spiral Boiler Spare Parts Fin Tube For Industry
 • Customized Carbon Steel Spiral Boiler Spare Parts Fin Tube For Industry

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HDB
  Πιστοποίηση: SGS, ASME, EN
  Αριθμό μοντέλου: σωλήνας πτερυγίων λεβήτων

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία πλαισίων σιδήρου
  Χρόνος παράδοσης: 30~50 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Τύπος: σωλήνας πτερυγίων Υλικό πτερυγίων: Carbon Steel
  Υλικό σωλήνων: Carbon Steel Ύψος πτερυγίων: 10mm/12mm/15mm
  Υλικό: Carbon Steel Χρώμα: Προσαρμοσμένη

   

  Προσαρμοσμένος άνθρακα σωλήνας πτερυγίων ανταλλακτικών λεβήτων χάλυβα σπειροειδής για τη βιομηχανία

  Εισαγωγή προϊόντων

   

  Ο σπειροειδής σωλήνας πτερυγίων είναι ένα είδος στοιχείου μεταφοράς θερμότητας υψηλής αποδοτικότητας με το σπειροειδές πτερύγιο.
  Η περιοχή μεταφοράς θερμότητάς της είναι αρκετές φορές δεκάδες φορές του ελαφριού σωλήνα, μπορεί να ενισχύσει τη μεταφορά θερμότητας, να μειώσει την αντίσταση ροής, να μειώσει την κατανάλωση μετάλλων, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την οικονομία του εξοπλισμού ανταλλαγής θερμότητας και λειτουργών την αξιοπιστία.
  Αυτή τη στιγμή, ο σπειροειδής σωλήνας πτερυγίων έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στους διάφορους λέβητες.
  Ο σπειροειδής?????????? σωλήνας μπορεί να κατασκευαστεί με τις διάφορες μεθόδους. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν κυρίως οι ακόλουθες μέθοδοι κατασκευής για το?????????? σωλήνα που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό ανταλλαγής θερμότητας όπως οι λέβητες και τα δοχεία πίεσης: υψηλής συχνότητας αντίσταση που ενώνει στενά το σπειροειδή?????????? σωλήνα, που συγκολλά σπειροειδή?????????? το σωλήνα και τον ακέραιο σπειροειδή?????????? σωλήνα.
  Η μέθοδος κατασκευής, ο δείκτης αξιολόγησης απόδοσης, η εφαρμογή και τα πλεονεκτήματα του ακέραιου σπειροειδούς σωλήνα πτερυγίων εισάγονται λεπτομερώς.

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

  1) Η περιοχή μεταφοράς θερμότητας αυξάνεται στο αποτελεσματικό διάστημα για να βελτιώσει την επίδραση μεταφοράς θερμότητας.
  2) Μειώστε τον κατειλημμένο χώρο της επιφάνειας μεταφοράς θερμότητας για να μειώσετε τον όγκο του, ιδιαίτερα κατάλληλο για τους γρήγορους λέβητες φόρτωσης.
  3) Μειώστε το κόστος εξοπλισμού και βελτιώστε την ασφάλεια εξοπλισμού.
  4) Το κόστος λειτουργίας μειώνεται λόγω της μείωσης της δευτερεύουσας πτώσης πίεσης νερού.
  5) Η αυξανόμενη ακαμψία σωλήνων πτερυγίων, βελτιώνει τη σεισμική αντίσταση του σωλήνα.

   

  Πλεονεκτήματα

  Οι σπειροειδείς?????????? σωλήνες χάλυβα χρησιμοποιούμενοι τώρα είναι συνήθως σπειροειδείς?????????? σωλήνες χάλυβα του τυλίγματος του τύπου, τύπος συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και της συγκόλλησης του τύπου.
  Ο ακέραιος σπειροειδής?????????? σωλήνας χάλυβα, με τη μακριά ζωή υπηρεσιών του, σταθερή απόδοση μεταφοράς θερμότητας και προφανής ενέργεια - η επίδραση αποταμίευσης, έχει γίνει το προϊόν αντικατάστασης των ανωτέρω τριών μορφών σπειροειδούς?????????? σωλήνα χάλυβα. Τα πλεονεκτήματά του παρουσιάζονται στις ακόλουθες πτυχές:
  1. Μακριά ζωή υπηρεσιών, η οποία είναι περισσότερες από 3 φορές της πληγής και του ενωμένου στενά?????????? σωλήνα χάλυβα.
  2. Η?????????? ρίζα και ο σωλήνας κόβονται, και η?????????? επιφάνεια είναι ομαλή, αποβάλλοντας πλήρως το φαινόμενο της συσσώρευσης τέφρας, την παρεμπόδιση, και το σχηματισμό σκουριάς που προκαλείται από την unfoldable?????????? ρίζα άλλων?????????? σωλήνων.
  3, η χρήση της διαδικασίας κυλίσματος καυτού κυλίσματος, βελτιώνουν τη δομή μετάλλων της πυκνότητας, της δύναμης παραγωγής, της εκτατής δύναμης και της αντοχής.
  4. Δεδομένου ότι το πτερύγιο και ο σωλήνας είναι ενσωματωμένοι και διανεμημένοι στις σπειροειδείς ζώνες, η γενική ικανότητα ρουλεμάν του σπειροειδούς?????????? σωλήνα χάλυβα είναι περισσότερες από 3 φορές αυτή του χωρίς συγκόλληση σωλήνα χάλυβα με το ίδιο πάχος τοίχων και την εσωτερική διάμετρο.
  5, αντοχή, για να λύσουν τη με κάρβουνο επιφάνεια θέρμανσης μεταφοράς λεβήτων λόγω της ταχύτητας ισχυρού ανέμου, σοβαρά προβλήματα ένδυσης συγκέντρωσης τέφρας.
  (ειδικά να κυκλοφορήσει που ρευστοποιείται - λέβητες κρεβατιών)
  6, το πτερύγιο και ο σωλήνας ως μια δομή, εξαλείφουν πλήρως τις άλλες μορφές πτερυγίου και σωλήνα σωλήνων χάλυβα πτερυγίων δεδομένου ότι μια δομή δύο-σωμάτων δεν μπορεί να υπερνικήσει τη θερμική αντίσταση επαφών, και το διαμήκες τμήμα πτερυγίων της τραπεζοειδούς δομής, ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας πτερυγίων.
  7. Η ακέραια σπειροειδής εκτεταμένη πτερύγιο μεταφορά θερμότητας επιφάνειας υιοθετείται. Υπό τις ίδιες συνθήκες εργασίας, ο συντελεστής μεταφοράς θερμότητας της δέσμης σωλήνων είναι 3.5-5.5 φορές του άνευ ραφής σωλήνα χάλυβα του ίδιου πάχους τοίχων και της εσωτερικής διαμέτρου, και 2 φορές του ενωμένου στενά σπειροειδούς σωλήνα χάλυβα πτερυγίων της ίδιας προδιαγραφής.
  8, το πτερύγιο και η δομή σωλήνων συνολικά, που χρησιμοποιούνται έτσι για το υψηλής θερμοκρασίας, κακό περιβάλλον του χώρου εργασίας, δεν θα εμφανιστούν με άλλες μορφές σωλήνα χάλυβα πτερυγίων λόγω της χαλάρωσης πτερυγίων, που μειώνεται από προκαλούμενος από το ασταθές φαινόμενο απόδοσης μεταφοράς θερμότητας.

  Προσαρμοσμένος άνθρακα σωλήνας πτερυγίων ανταλλακτικών λεβήτων χάλυβα σπειροειδής για τη βιομηχανία

  Παράμετροι

   

  Στοιχείο Σωλήνας O.D βάσεων
  (χιλ.)
  Πάχος σωλήνων βάσεων (χιλ.) Ύψος πτερυγίων (χιλ.) Πάχος πτερυγίων (χιλ.) Πίσσα πτερυγίων (χιλ.)
  Σειρά 25,4 χιλ. ~1600mm 2,5 χιλ. ~40 χιλ. 0,5 χιλ. ~20,0 χιλ. 0,5 χιλ. ~3,0 χιλ. 5 χιλ. ~ 25,4 χιλ.
  Υλικό Χάλυβας άνθρακα, χάλυβας κραμάτων, ανοξείδωτο
  Μήκος 0

   

  Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

   

  Προσαρμοσμένος άνθρακα σωλήνας πτερυγίων ανταλλακτικών λεβήτων χάλυβα σπειροειδής για τη βιομηχανία

  Τα προϊόντα μας εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, το Βιετνάμ, το Ιράν, το Πακιστάν, την Αλβανία, την Καμπότζη, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Νότια Κορέα, τις Φιλιππίνες, την Τουρκία, την Αραβία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Χιλή, τη Συρία, την Ταϊλάνδη, το Μπανγκλαντές, την Αυστραλία, τη Γαλλία, την Αλγερία, τη Μογγολία και τη Σιγκαπούρη, την Κούβα, το Ιράκ, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ιαπωνία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Σρι Λάνκα, την Τσεχία, το Κιργιζιστάν, τον Καναδά, τη Μαλαισία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το κ.λπ. περισσότερες από 30 χώρες.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Charlie

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα