Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛέβητας καυσίμων βιομαζών

Υψηλός - αποδοτικός λέβητας ατμού υψηλών βιομαζών οριζόντιος για τη βιομηχανία

Υψηλός - αποδοτικός λέβητας ατμού υψηλών βιομαζών οριζόντιος για τη βιομηχανία

  • High - Efficient High Pressure Biomass Steam Boiler Horizontal For Industry
  • High - Efficient High Pressure Biomass Steam Boiler Horizontal For Industry
  • High - Efficient High Pressure Biomass Steam Boiler Horizontal For Industry
  • High - Efficient High Pressure Biomass Steam Boiler Horizontal For Industry
 • High - Efficient High Pressure Biomass Steam Boiler Horizontal For Industry

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HDB
  Πιστοποίηση: ISO9001 , ASME , Grade A , SGS , EN , TUV
  Αριθμό μοντέλου: Λέβητας καυσίμων βιομαζών

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 30~50 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Κατάσταση: Νέα εξόδου: ζεστό νερό
  Πίεση: Υψηλή πίεση Χρήση: Σταθμός βιομηχανίας/παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  Βάρος: Όσον αφορά το λέβητα που απαιτείται Χρώμα: Απαίτηση πελάτη

  Υψηλός αποδοτικός λέβητας καυσίμων υψηλών οριζόντιος βιομαζών για τη βιομηχανία

   

  Εισαγωγή προϊόντων

  Οι λέβητες βιομαζών είναι ένα είδος λεβήτων. Οι λέβητες που χρησιμοποιούν την ενέργεια βιομαζών ως καύσιμα καλούνται λέβητες βιομαζών. Διαιρούνται σε λέβητες ατμού βιομαζών, λέβητες ζεστού νερού βιομαζών, σόμπες ζεστού αέρα βιομαζών, θερμοαγώγιμοι λέβητες πετρελαίου βιομαζών, κάθετοι λέβητες βιομαζών, οριζόντιοι λέβητες βιομαζών και ούτω καθεξής.
  Ταξινόμηση των λεβήτων βιομαζών: οριζόντιοι λέβητες βιομαζών, κάθετοι λέβητες βιομαζών, θερμοαγώγιμος φούρνος πετρελαίου αερίου βιομαζών, λέβητας ατμού βιομαζών, λέβητας ζεστού νερού βιομαζών, θερμοαγώγιμος φούρνος πετρελαίου βιομαζών.

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

  • Ο λέβητας υιοθετεί την εναλλάσσοντας σχάρα που είναι ο καταλληλότερος εξοπλισμός καύσης για την καύση καυσίμων βιομαζών. Έναντι των παραδοσιακών λεβήτων, το σχέδιο δομών των λεβήτων έχει τη μεγαλύτερη διαστημική και λογική δευτεροβάθμια ρύθμιση αέρα, η οποία είναι συμβάλλουσα στην πλήρη καύση ενός πτητικού θέματος μεγάλου ποσού που απελευθερώνεται στη στιγμιαία καύση των καυσίμων βιομαζών.
  • Ο λέβητας μπορεί να εξοπλιστεί με τον καυστήρα ανάφλεξης καυσίμων (αέριο) για να πραγματοποιήσει την αυτοματοποίηση ανάφλεξης. Η σίτιση, η καύση, η αφαίρεση σκουριάς, η παροχή νερού και η ανάφλεξη των λεβήτων μπορούν να ελεγχθούν αυτόματα και η λειτουργία είναι πολύ κατάλληλη. Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με μια αυτόματη καθαρίζοντας συσκευή τέφρας, η οποία μπορεί να αφαιρέσει την τέφρα που κατατίθεται στην επιφάνεια θέρμανσης του λέβητα για να εξασφαλίσει εγκαίρως την αποδοτική και σταθερή λειτουργία του λέβητα. Η ουρά λεβήτων είναι εξοπλισμένη με τον προθερμαστή εξοικονομητών ή αέρα σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Έναντι των παραδοσιακών λεβήτων, οι λέβητες έχουν την υψηλότερη αποδοτικότητα και τη χαμηλότερη θερμοκρασία εξάτμισης.
  • Με το υλικό θερμικής μόνωσης υψηλής αποδοτικότητας, η θερμοκρασία επιφάνειας του λέβητα είναι χαμηλή και η απώλεια διασκεδασμού θερμότητας μπορεί να παραμεληθεί. Αυστηρά σύμφωνα με τους εθνικούς κανόνες και τα πρότυπα της Κίνας, όλα τα διατηρημένα σταθερή ατμοσφαιρική πίεση συστατικά αποτελούνται από τον υψηλής ποιότητας χάλυβα λεβήτων. Κάθε λέβητας πρέπει να υποβληθεί στην ακριβή επιθεώρηση και τη δοκιμή πρίν αφήνει το εργοστάσιο, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής πίεσης νερού και της δοκιμής ακτίνας X. Η καταπακτή, η πόρτα επιθεώρησης και η τρύπα πυρκαγιά-προσοχής είναι οργάνωση, έτσι η συντήρηση είναι πολύ κατάλληλη. Τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά των λεβήτων βιομαζών είναι: ενέργεια - αποταμίευση, προστασία του περιβάλλοντος, και εύκολες εγκατάσταση και χρήση.

   

  Σύνθεση συστημάτων

   

  Το σύστημα τροφοδοσίας
  Το σύστημα τροφοδοσίας αποτελείται από ένα δοχείο, έναν δομένος τροφοδότη, έναν τροφοδότη βιδών και έναν σωλήνα σίτισης βιδών.
  Τα καύσιμα BMF που διαμορφώνονται στο εργοστάσιο μεταφέρονται στη χοάνη από το μεταφορέα ζωνών, και έπειτα τα καύσιμα BMF στη χοάνη ταΐζονται στον καυστήρα από τον τροφοδότη βιδών για την καύση.
  Προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της συνεχούς σίτισης και του υλικού που μεταβιβάζουν, ένας δομένος τροφοδότης συνδέεται μεταξύ του δοχείου και του τροφοδότη βιδών.
  Σύστημα καύσης
  Το σύστημα καύσης αποτελείται από τους καυστήρες, τους ανεμιστήρες, igniters και άλλα συστατικά.
  Τα καύσιμα βιομαζών στον καυστήρα έχουν πρώτα μια διαδικασία προθέρμανσης, και έπειτα μέσω της μεταφοράς καυσίμων ανεμιστήρων στο φούρνο για την καύση.
  Τα καύσιμα BMF έχουν ένα υψηλό πτητικό περιεχόμενο, και όταν φθάνει η θερμοκρασία στο φούρνο στην πτητική θερμοκρασία απελευθέρωσής της, τα igniter καύσιμα μπορούν να πιάσουν την πυρκαγιά γρήγορα υπό τον όρο της παροχής αέρα.
  Ο έλεγχος θερμοκρασίας του καυστήρα είναι βασισμένος στην εσωτερική θερμοκρασία του φούρνου, ο οποίος συσχετίζεται με το ποσό παροχής αέρα κατά τη διάρκεια της αεριοποίησης καυσίμων.
  Η ρύθμιση του φορτίου λεβήτων ελέγχεται από τη ρύθμιση της ποσότητας τροφών.
  Μετά από την καύση, το αέριο σωλήνων εισάγει τον αγωγό σωλήνων μεταφοράς μέσω του φούρνου για τη μεταφορά θερμότητας, κατόπιν εισάγει το συλλέκτη σκόνης για την επεξεργασία καθαρισμού, και τελικά την απαλλαγή για να ολοκληρώσει ολόκληρη τη διαδικασία καύσης και μεταφοράς θερμότητας.
  Φυσώντας σύστημα
  Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με μια πλήρως αυτόματη φυσώντας συσκευή τέφρας, που μπορεί τακτικά να καθαρίσει το φούρνο και το σωλήνα καπνού για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει καμία συσσώρευση της σκόνης στην επιφάνεια του σωλήνα καπνού, ώστε να επιτευχθεί η ασφαλής και αποδοτική λειτουργία του λέβητα.
  Σύστημα αέρα καπνού
  Σύστημα παροχής αέρα: το σύστημα παροχής αέρα του λέβητα τακτοποιείται με έναν ενσωματωμένο τρόπο με τον καυστήρα. Ο αέρας στέλνεται στο φούρνο μέσω του καυστήρα από τον ανεμιστήρα για να επιτύχει τη λειτουργία της μεταβίβασης των καυσίμων και της ενίσχυσης της καύσης.
  Προκληθε'ν σύστημα αφαίρεσης σκόνης σχεδίων: στο πλαίσιο της δράσης του προκληθε'ντος ανεμιστήρα σχεδίων, το υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων που παράγεται μετά από την καύση περνά από τη μεταφορά θερμότητας μεταφοράς στο σωλήνα καπνού να εισαγάγει το συλλέκτη σκόνης για τον καθαρισμό, και τελικά απαλλάσσεται από την καπνοδόχο από τον προκληθε'ντα ανεμιστήρα σχεδίων.
  Αυτόματο σύστημα ελέγχου
  Σύστημα ελέγχου που χρησιμοποιεί την υψηλή φωτεινότητα, όλη η κινεζική επίδειξη, διάσημο σύστημα ελέγχου PLC εμπορικών σημάτων για την κεντρική μονάδα ελέγχου
  Ο λέβητας BMF μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόματα με την ανταλλαγή των πληροφοριών με τους χρήστες λεβήτων μέσω του ανθρώπου-μηχανής διαλόγου

   

  Υψηλός - αποδοτικός λέβητας ατμού υψηλών βιομαζών οριζόντιος για τη βιομηχανία

   

  Παράμετροι

   

  Παράμετρος Μονάδα DZL1-0.7 DZL2-0.7 DZL4-1.25 DZL6-1.25 DZL8-1.6 DZL10-1.6 DZL15-1.6
  Εκτιμημένη παραγωγή ατμού t/h 1 2 4 6 8 10 15
  Σταθερή πίεση MPA 0,7 0,7 1.25 1.25 1.6 1.6 1.6
  Σταθερή θερμοκρασία ατμού °C 170 170 194 194 204.3 204.3 204.3
  Θερμοκρασία ύδατος °C 20 20 20 20 20 20 20
  Καύσιμα   άνθρακας, βιομάζα, σβόλος αχύρου, φλοιός ρυζιού τόσο επάνω
  Θερμικό eficiency % 80 λ.
  Ακαθάριστο βάρος τ 13.5 18.5 23 35 46 58 83

   

  Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

   

  • Οι λέβητες «ήχων καμπάνας της Hua» περιλαμβάνουν το λέβητα χρησιμότητας, το λέβητα HRSG, με κάρβουνο, το πετρέλαιο (αέριο) - που βάζεται φωτιά, άνθρακας-νερό-πηλός-που βάζεται φωτιά και απόρριμα-που βάζεται φωτιά λέβητες ατμού/ζεστού νερού, οργανικοί λέβητες μεταφορέων θερμότητας, κ.λπ. 
  • Ανταλλακτικά λεβήτων (εξοικονομητής?????????? σωλήνας, επιγραφή, τύμπανο ατμού, Superheater, επιτροπή τοίχων νερού, προθερμαστής αέρα, διαχωριστής κυκλώνων, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ηλεκτρική παραγωγή, βιομηχανίες ανεφοδιασμού θερμότητας κτηρίου, πλαστικών, λαστιχένιων και ξύλινων εργαζόμενες, χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τροφίμων, εγγράφου, οδικού.
  • Οι λέβητες «HD» είναι τιμημένοι ως «διάσημη παραγωγή στην επαρχία Jiangsu», «το προϊόν υψηλής τεχνολογίας Jiangsu» και τη «ενέργεια Jiangsu - προϊόν αποταμίευσης». Το εμπορικό σήμα «HD» είναι ένα «διάσημο εμπορικό σήμα στην επαρχία Jiangsu».
  • Η Co. λεβήτων ήχων καμπάνας της Hua, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην κατασκευή των λεβήτων.

   

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Felix

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα