Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG

Χρωματισμένη κράμα γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG, λέβητας ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας

Χρωματισμένη κράμα γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG, λέβητας ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας

  • Alloy Painted HRSG Heat Recovery Steam Generator , Heat Recovery Steam Boiler
  • Alloy Painted HRSG Heat Recovery Steam Generator , Heat Recovery Steam Boiler
  • Alloy Painted HRSG Heat Recovery Steam Generator , Heat Recovery Steam Boiler
  • Alloy Painted HRSG Heat Recovery Steam Generator , Heat Recovery Steam Boiler
 • Alloy Painted HRSG Heat Recovery Steam Generator , Heat Recovery Steam Boiler

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HDB
  Πιστοποίηση: SGS , ASME , ISO9001 , EN , CE
  Αριθμό μοντέλου: Γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 30~50 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Χρήση: Σταθμός βιομηχανίας και παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Πίεση: Χαμηλός/ενδιάμεσος/υψηλή πίεση
  εφαρμογή: Θέρμανση/ζεστό νερό Υλικό: Κράμα
  Επεξεργασία επιφάνειας: ζωγραφισμένα Τιμή: Negotiable

   

  Χρωματισμένη κράμα γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG, λέβητας ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας

   

  Προϊόν Introduction▷

   

  • Η γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG αποτελείται από το τύμπανο, κινητή κουκούλα, στοματικός σωλήνας φούρνων, έκλινε το σωλήνα 1 τμήματος, έκλινε το σωλήνα 2 τμημάτων, τελειώνει το σωλήνα 1 τμήματος, τελειώνει το σωλήνα 2 τμημάτων, τη γούρνα σωλήνων σίτισης (ολίσθηση σίτισης), το ρύγχος οξυγόνου, τη συσκευή σφραγίδων αζώτου και το βούλωμα αζώτου, την καταπακτή, τη διαφορική πίεση και τη συσκευή πίεσης, την υποστήριξη σωλήνων και την κρεμάστρα.
  • HRSG διαιρείται σε έξι βρόχους κυκλοφορίας. Κάθε βρόχος κυκλοφορίας αποτελείται από έναν κάτω σωλήνα και έναν σωλήνα μετωπών. Κάθε τμήμα του νερού τροφών σωλήνων εισάγεται από το τύμπανο μέσω του κάτω σωλήνα στη χαμηλότερη επιγραφή κάθε σωλήνα και εισάγει κάθε επιφάνεια θέρμανσης. Μετά από τη θερμαμένη επιφάνεια, ο ατμός παράγεται στην επιγραφή κολπίσκων, και εισάγεται έπειτα στο τύμπανο από τη μετώπη. Κάθε σωλήνας είναι βαλμένος φλάντζα.

   

  Features▷

  • Το υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων που απελευθερώνεται από τη με κάρβουνο καύση στέλνεται στον κολπίσκο του λέβητα θερμότητας των αποβλήτων μέσω του σωλήνα, και έπειτα τις ροές μέσω του ανταλλάκτη θερμότητας, του εξατμιστήρα και του εξοικονομητή, και απαλλάσσεται τελικά στην ατμόσφαιρα μέσω της καπνοδόχου.
  • Η θερμοκρασία αερίου εξάτμισης είναι γενικά 150-180 ° Γ, και το αέριο σωλήνων που η θερμότητα που απελευθερώνεται από τη θερμοκρασία από την υψηλής θερμοκρασίας στη θερμοκρασία εξάτμισης χρησιμοποιείται για να μετατρέψει το νερό σε ατμό.
  • Η τροφή λεβήτων ποτίζει αρχικά εισάγει τον εξοικονομητή, και το νερό απορροφά τη θερμότητα στον εξοικονομητή για να ανέλθει σε μια θερμοκρασία κορεσμού ελαφρώς χαμηλότερη από την πίεση τυμπάνων ατμού να εισαχθεί το τύμπανο. Αφότου αναμιγνύεται το νερό που εισάγει το τύμπανο με το διαποτισμένο νερό στο τύμπανο, ο μειωμένος σωλήνας κάτω από το τύμπανο εισάγει τον εξατμιστήρα για να απορροφήσει τη θερμότητα και να αρχίσει να παράγει τον ατμό.
  • Συνήθως μόνο ένα μέρος του νερού μετατρέπεται σε ατμό, έτσι το μίγμα ατμού και νερού ρέει στον εξατμιστήρα. Το μίγμα ατμός-νερού αφήνει τον εξατμιστήρα και εισάγει το ανώτερο τύμπανο.
  • Το νερό χωρίζεται από τον εξοπλισμό χωρισμού ατμός-νερού.
  • Το νερό περιέρχεται στη δεξαμενή νερού του τυμπάνου και εισάγει τον κάτω σωλήνα για να συνεχίσει να απορροφά τη θερμότητα. Ο ατμός εισάγει superheater από το ανώτερο μέρος του τυμπάνου και απορροφά τη θερμότητα για να κάνει το διαποτισμένο ατμό γίνεται superheated ατμός.
  • Σύμφωνα με τα τρία στάδια της διαδικασίας παραγωγής ατμού, τρεις επιφάνειες θέρμανσης, δηλαδή ο εξοικονομητής, ο εξατμιστήρας και superheater, εάν μόνο ο superheated ατμός δεν απαιτείται, μόνο διαποτισμένος ατμός απαιτούνται, και superheater δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Όταν υπάρχει θερμάνετε εκ νέου τον ατμό, reheater μπορεί να προστεθεί.

   

  Εργασία Principle▷

  • Τα καύσιμα, το αέριο, και ο άνθρακας καίγονται για να παραγάγουν το υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων για να απελευθερώσουν τη θερμότητα.
  • Το υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων εισάγει το φούρνο πρώτα, κατόπιν εισάγει τη συσκευή αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων του μπροστινού παραθύρου καπνού, κατόπιν εισάγει τον πυροτεχνικό σωλήνα, και εισάγει τελικά τη συσκευή αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων στον οπίσθιο σωλήνα παραθύρων καπνού.
  • Το αέριο σωλήνων γίνεται χαμηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων και απαλλάσσεται στην ατμόσφαιρα μέσω της καπνοδόχου.
  • Αυτός ο τύπος λέβητα είναι πολύ ενέργεια αποδοτική επειδή ο λέβητας θερμότητας των αποβλήτων αυξάνει πολύ τη χρησιμοποίηση της θερμότητας που απελευθερώνεται από την καύση καυσίμων.

  Χρωματισμένη κράμα γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG, λέβητας ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας

  Parameters▷

   

  Ικανότητα t/d γραμμών παραγωγής τσιμέντου 1000 2500 5000 10000
  Ροή Nm3/h κολπίσκων λεβήτων Κλίβανος (μπροστινός) 60000 88000 243000 472000
  Κλίβανος (ουρά) 76000 170000 328000 612000
  Αέριο κολπίσκων λεβήτων temperature℃ Κλίβανος (μπροστινός) 370 360 380 390
  Κλίβανος (ουρά) 360 320~360 330 330
  Εκτιμημένη εξάτμιση t/h Κλίβανος (μπροστινός) 5.8 7.25 24 50
  Κλίβανος (ουρά) 7.5 10~15.8 20~24.6 35.5
  Εκτιμημένο MPA πίεσης ατμού Κλίβανος (μπροστινός) 1.25 1.25 1.25 1.25
  Κλίβανος (ουρά) 1.25 1.25 1.25 1.25
  Εκτιμημένος ατμός temperature℃ Κλίβανος (μπροστινός) 340 330 350 360
  Κλίβανος (ουρά) 340 300~340 310 310
  Δομή λεβήτων Κλίβανος (μπροστινός) Κάθετος Κάθετος Κάθετος Κάθετος
  Κλίβανος (ουρά) Κάθετος Κάθετος και οριζόντιος Κάθετος και οριζόντιος Κάθετος

   

   

  Επιχείρηση profile▷

   

  Χρωματισμένη κράμα γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG, λέβητας ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίαςΧρωματισμένη κράμα γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG, λέβητας ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας

  • Η Co. λεβήτων ήχων καμπάνας της Hua, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην κατασκευή των λεβήτων. Το καθιερωμένο στις αρχές του 1985 s, έχει δύο βάσεις κατασκευής, αυτή η επιχείρηση καλύπτει 400.000 ㎡ με τα πάγια ενεργητικά που ανέρχονται σε 110.000.000 Δολ ΗΠΑ. Υπάρχουν 1100 υπάλληλοι συμπεριλαμβανομένων 150 τεχνικών και 600 κωδικοποιημένων οξυγονοκολλητών.
  • Οι λέβητες «ήχων καμπάνας της Hua» περιλαμβάνουν το λέβητα χρησιμότητας, το λέβητα HRSG, με κάρβουνο, το πετρέλαιο (αέριο) - που βάζεται φωτιά, άνθρακας-νερό-πηλός-που βάζεται φωτιά και απόρριμα-που βάζεται φωτιά λέβητες ατμού/ζεστού νερού, οργανικοί λέβητες μεταφορέων θερμότητας, κ.λπ., και ανταλλακτικά λεβήτων (εξοικονομητής?????????? σωλήνας, επιγραφή, τύμπανο ατμού, Superheater, επιτροπή τοίχων νερού, προθερμαστής αέρα, διαχωριστής κυκλώνων, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ηλεκτρική παραγωγή, βιομηχανίες ανεφοδιασμού θερμότητας κτηρίου, πλαστικών, λαστιχένιων και ξύλινων εργαζόμενες, χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τροφίμων, εγγράφου, οδικού.
  • Ο ήχος καμπάνας της Hua κρατά τις άδειες κατασκευής για τους λέβητες βαθμού Α και το βαθμό δοχεία πίεσης A1&A2 που εκδίδονται από την κινεζική γενική κυβέρνηση της ποιοτικών επίβλεψης, της επιθεώρησης και της καραντίνας επίσης κρατά τα γραμματόσημα του «S» και του «U» «NB» που εκδίδονται από την αμερικανική κοινωνία των μηχανικών μηχανικών εν τω μεταξύ, αυτή η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9001, SO3834, ποιοτικό σύστημα διαχείρισης EN12952.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: becky

  Τηλ.:: +8615851633072

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα