Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛέβητας CFB

Eco - φιλική οριζόντια κυκλοφορία που ρευστοποιείται - εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης κρεβατιών

Eco - φιλική οριζόντια κυκλοφορία που ρευστοποιείται - εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης κρεβατιών

  • Eco - Friendly Horizontal Circulating Fluidized Bed Combustion Boiler Easy Operation
  • Eco - Friendly Horizontal Circulating Fluidized Bed Combustion Boiler Easy Operation
  • Eco - Friendly Horizontal Circulating Fluidized Bed Combustion Boiler Easy Operation
  • Eco - Friendly Horizontal Circulating Fluidized Bed Combustion Boiler Easy Operation
 • Eco - Friendly Horizontal Circulating Fluidized Bed Combustion Boiler Easy Operation

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HDB
  Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
  Αριθμό μοντέλου: Λέβητας CFB

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 30~50 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Στυλ: Οριζόντια εξόδου: Ζεστό νερό/ατμός
  Πίεση: Υψηλός Χρήση: Σταθμός βιομηχανίας/παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  Υλικό: Παχύτερο ανοξείδωτο εφαρμογή: λέβητας ανταλλακτών θερμότητας, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

   

  Φιλικοί προς το περιβάλλον οριζόντιοι υψηλοί CFB λέβητας για τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

   

  1.What είναι CFB λέβητας;

  • Κυκλοφορία που ρευστοποιείται - ο λέβητας κρεβατιών υιοθετεί την τεχνολογία καθαρής καύσης άνθρακα με τον υψηλότερο βαθμό εκβιομηχάνισης.
  • Κυκλοφορία που ρευστοποιείται καύση - ο λέβητας κρεβατιών υιοθετεί τη ρευστοποιημένη.
  • Η κύρια δομή της αποτελείται από την αίθουσα καύσης (πυκνή ζώνη φάσης και αραιή ζώνη φάσης) και το φούρνο ανακύκλωσης (συμπεριλαμβανομένου του υψηλής θερμοκρασίας gas-solid συστήματος διαχωριστών και ανακύκλωσης). Έναντι του βρασίματος που ρευστοποιείται - η τεχνολογία καύσης κρεβατιών, η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι η ταχύτητα ανέμου λειτουργίας είναι υψηλή, το οποίο ενισχύει την ετερογενή διαδικασία αντίδρασης της καύσης και της αποθείωσης.
  • Η ικανότητα λεβήτων μπορεί να επεκταθεί σε μια μεγάλη περιεκτικότητα αποδεκτή στη βιομηχανία δύναμης (600 MW ή ανωτέρω).
  • Η κυκλοφορία που ρευστοποιείται - ο λέβητας κρεβατιών έχει λύσει τα βασικά προβλήματα του thermology, των μηχανικών, των υλικών, της επέκτασης, της ένδυσης και της υπερθέρμανσης, κ.λπ. καλά, και έχει γίνει ένα πρόβλημα εφαρμοσμένης μηχανικής.
  • Προηγμένες τεχνολογίες για την ενεργειακή χρησιμοποίηση των άφλεκτων στερεών καυσίμων όπως gangue άνθρακα, ο σχιστόλιθος πετρελαίου, τα δημοτικά απόβλητα, η λάσπη και άλλα απόβλητα.

  2.What είναι fluidization λέβητα CFB;

  • Όταν τα στερεά μόρια στο ρευστό κατευθείαν, καθώς η ρευστή ταχύτητα αυξάνεται βαθμιαία, στερεά μόρια άρχισαν να ασκούν, και η τριβή μεταξύ των στερεών μορίων γίνεται όλο και περισσότερο μεγάλη, όταν φθάνει η ταχύτητα σε μια ορισμένη αξία, η τριβή μεταξύ των στερεών μορίων και της βαρύτητάς τους είναι ίση, κάθε μόριο μπορεί ελευθερία κινήσεων, όλα τα στερεά μόρια παρουσίασαν παρόμοια κατάσταση ροής του φαινομένου, αυτό το φαινόμενο καλείται fluidization.
  • Για τα στερεά μόρια με το ρευστοποιημένα υγρό και το στερεό, τα μόρια διανέμονται ομοιόμορφα στο κρεβάτι, το οποίο καλείται «χαλαρό fluidization».
  • Για τα gas-solid ρευστοποιημένα στερεά μόρια, το αέριο δεν διατρέχει του κρεβατιού ομοιόμορφα, τα στερεά μόρια διαιρούνται σε ομάδες για την ταραχώδη μετακίνηση, το κενό στο κρεβάτι ποικίλλει με τη θέση και ο χρόνος, αυτό το fluidization καλείται «συγκεντρωμένος» fluidization.
  • Κυκλοφορία που ρευστοποιείται - ο λέβητας κρεβατιών ανήκει fluidization του «τύπου συστάδων».
  • Τα στερεά μόρια (υλικό κρεβατιών), το ρευστό (ρευστοποιημένος αέρας) και ο εξοπλισμός για να ολοκληρώσουν τη fluidization διαδικασία καλούνται ρευστοποιημένα κρεβάτια.

  3.What είναι η δομή λέβητα CFB;

  • Ο λέβητας υιοθετεί το ενιαίο τύμπανο και το φυσικό τρόπο κυκλοφορίας. Γενικά, διαιρείται σε δύο άξονες, μέτωπο και ουρά. Ο μπροστινός άξονας είναι η κύρια δομή αναστολής και περιβάλλεται από έναν τοίχο νερού μεμβρανών. Από από κατω έως επάνω, η ακολουθία είναι αρχικός αεροθάλαμος, πυκνή ζώνη φάσης και αραιή ζώνη φάσης, και από πάνω προς τα κάτω, ο σωλήνας ουρών είναι υψηλής θερμοκρασίας superheater, superheater χαμηλής θερμοκρασίας, εξοικονομητής και προθερμαστής αέρα. Ο άξονας ουρών υιοθετεί μια ενισχυτική δομή. Οι δύο άξονες συνδέονται με έναν κάθετο διαχωριστή κυκλώνων, και το χαμηλότερο μέρος του διαχωριστή συνδέεται με μια επιστροφής συσκευή και ένα δοχείο ψύξης τέφρας. Υπάρχει ενάντια στη φθορά επένδυση μέσα στην αίθουσα καύσης και διαχωριστής, pipe-laying τοίχος φούρνων για τον μπροστινό άξονα, εξωτερικό πιάτο φρουράς μετάλλων, ελαφρύς τοίχος φούρνων για τον άξονα ουρών, και όλο το βάρος του λέβητα αντέχεται από οκτώ στυλοβάτες χάλυβα.
  • Η ανάφλεξη κάτω από-κρεβατιών χρήσεων λεβήτων (πετρέλαιο ή αέριο), οργάνωσε την καύση, η αρχική αναλογία αέρα αποτελεί 50-60%, η κυκλοφορία τέφρας μυγών είναι χαμηλό ποσοστό, ο μέσος χωρισμός θερμοκρασίας της απαλλαγής τέφρας και σκουριάς είναι ξηρός, αντίστοιχα από το water-cooled εκφορτωτή σκουριάς βιδών, το δοχείο ψύξης τέφρας και την απαλλαγή κάδων τέφρας συλλεκτών σκόνης. Ο φούρνος είναι το κλειδί για να εξασφαλίσει πλήρη καύση των καυσίμων. Το ταραχώδες κρεβάτι χρησιμοποιείται για να κάνει fluidization το ποσοστό 3.5-4.5 m/s, και η κατάλληλη διατομή φούρνων σχεδιάζεται. Τη λεπτή επένδυση (υψηλό τούβλο αλουμίνας) τοποθετούνται στο σωλήνα τοίχων μεμβρανών φούρνων. Ακόμα και όταν καίει ο λέβητας τα διαφορετικά καύσιμα, η αποδοτικότητα καύσης μπορεί να διατηρηθεί επάνω από 98-99%.
  • Η θερμοκρασία αερίου σωλήνων κολπίσκων του υψηλής θερμοκρασίας διαχωριστή είναι περίπου 800 Γ. Η εσωτερική διάμετρος του κυκλώνα είναι μικρότερη και η δομή απλοποιείται. Μόνο μια λεπτή ενάντια στη φθορά επένδυση (τούβλο νιτριδίων πυριτίου) απαιτείται στον κυκλώνα. Η ζωή υπηρεσιών της είναι μακρύτερη. Το ποσοστό κυκλοφορίας είναι περίπου 10-20.
  • Η κυκλοφορώντας τέφρα που μεταβιβάζει το σύστημα αποτελείται κυρίως από τον επιστροφής σωλήνα, την επιστροφής συσκευή, το σωλήνα υπερχείλισης και το δοχείο ψύξης τέφρας.
  • Η διαδικασία προσαρμογής του συστήματος ελέγχου θερμοκρασίας κρεβατιών είναι αυτόματη. Σε ολόκληρη τη σειρά φορτίων, μια σταθερή αξία της πυκνής θερμοκρασίας κρεβατιών φάσης μεταξύ 850 και 950 Γ διατηρείται, η οποία είναι η βέλτιστη θερμοκρασία αποθείωσης. Όταν ο αυτόματος έλεγχος δεν τίθεται σε λειτουργία, η σταθερή θερμοκρασία κρεβατιών μπορεί να διατηρηθεί με το χέρι.
  • Η προστασία του περιβάλλοντος και η διάσωση της ενέργειας είναι η σημαντικότερη ανάπτυξη εκτιμήσεων μακροπρόθεσμα των διάφορων χωρών. Κυκλοφορία που ρευστοποιείται - οι λέβητες κρεβατιών αναπτύσσονται βάσει αυτού του σημείου. Η υψηλή αξιοπιστία, η υψηλή σταθερότητα, το υψηλό ποσοστό χρησιμοποίησης, τα καλύτερα χαρακτηριστικά προστασίας του περιβάλλοντος και η εκτενής προσαρμοστικότητα καυσίμων τους, ειδικά για τα κατώτερα καύσιμα, έχουν προσελκύσει όλο και περισσότερη προσοχή και ταιριάζουν πλήρως στους εθνικούς όρους της Κίνας και τα πλεονεκτήματα ανάπτυξης.

  4.What είναι τα οφέλη λέβητα CFB;

   

  Μέγιστη ευελιξία καυσίμων
  • Καλύτερη γενική λύση για τα καύσιμα υψηλής υγρασίας.
  • Δυνατότητα να καούν τα καύσιμα που περιέχουν τα ποσά μέσων επιπέδων αλκαλίου.
  • Ειδικός στα καμμένος καύσιμα από το ακραίο χαμηλό σημείο στο ακραίο περιεχόμενο υγρασίας υψηλών σημείων.

  Υψηλότερες αποδοτικότητες
  • Χαμηλότερο υπερβολικό οξυγόνο που απαιτείται για την πλήρη καύση.
  • Χαμηλότερος άκαυτος άνθρακας.

  Υψηλότερα επιτρεπόμενα αποτελέσματα
  • Υψηλότερη πίεση.
  • Υψηλότερη θερμοκρασία.
  • Ροή ατμού (μέχρι 1.000.000 PPH).

  Eco - φιλική οριζόντια κυκλοφορία που ρευστοποιείται - εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης κρεβατιών

  5.Some παράμετροι

   

  Στοιχείο Μονάδα Προδιαγραφή
  Πρότυπο   Hd-35/3.82-μ Hd-35/5.3-μ
  Εκτιμημένη εξάτμιση t/h 35
  Εκτιμημένη πίεση ατμού MPA 3.82 5.3
  Εκτιμημένη θερμοκρασία ατμού 450 450
  Θερμοκρασία ύδατος τροφών 150 150
  Τύπος καυσίμων Ανθρακιτικός, αδύνατος άνθρακας, ασφαλτούχος άνθρακας, λιγνίτης, κοκ πετρελαίου, αεράκι, κ.λπ.
  Ύψος φούρνων Μ 22
  Τμήμα φούρνων τετρ.μέτρο 9.6
  Αριθμός τροφοδότη άνθρακα Μονάδα 2
  Έξοχος τρόπος θερμοστατών θερμαστρών   Ψεκασμός desuperheater

  Άκαυτος άνθρακας

  (ασφαλτούχος άνθρακας)

  % <6>
  Θερμοκρασία αέρα προθερμαστών 140
  Θερμοκρασία αερίου εξάτμισης 145

   

  6.Why θα έπρεπε να επιλέξετε το λέβητα CFB;

  • 1100 υπάλληλοι, 400.000 ㎡ με τα πάγια ενεργητικά που ανέρχονται σε 110.000.000 Δολ ΗΠΑ, 34 έτη εμπειρίας, ISO9001, SO3834, EN12952 πιστοποιημένων, οδός ταχείας κυκλοφορίας 150km στη Σαγκάη, κρατικός δρόμος 60km σε Suzhou ή Wuxi, έτσι κρατάμε την ανώτερη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές προσφορές για τους σφαιρικούς εκτιμημένους πελάτες.
  • Τα κύρια προϊόντα μας καλύπτουν το λέβητα χρησιμότητας, το λέβητα HRSG, με κάρβουνο, το πετρέλαιο (αέριο) - που βάζεται φωτιά, άνθρακας-νερό-πηλός-που βάζεται φωτιά και απόρριμα-που βάζεται φωτιά λέβητες ατμού/ζεστού νερού, οργανικοί λέβητες μεταφορέων θερμότητας, κ.λπ., και ανταλλακτικά λεβήτων (εξοικονομητής?????????? σωλήνας, επιγραφή, τύμπανο ατμού, Superheater, επιτροπή τοίχων νερού, προθερμαστής αέρα, διαχωριστής κυκλώνων, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ηλεκτρική παραγωγή, βιομηχανίες ανεφοδιασμού θερμότητας κτηρίου, πλαστικών, λαστιχένιων και ξύλινων εργαζόμενες, χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τροφίμων, εγγράφου, οδικού.

  7.How για να μας έρθει σε επαφή με;

  Eco - φιλική οριζόντια κυκλοφορία που ρευστοποιείται - εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης κρεβατιών

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: becky

  Τηλ.:: +8615851633072

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα