Co. λεβήτων HuaDong Zhangjiagang, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠολλαπλές επιγραφές λεβήτων

Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

  • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station
  • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station
  • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station
 • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ISO9001, ASME, SGS TUV, EN
  Αριθμό μοντέλου: Πολλαπλή επιγραφή λεβήτων

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ και ζώνη μετάλλων
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Τύπος: Φυσική κυκλοφορία, μέρη λεβήτων Δομή: Σωλήνας νερού
  Χρήση: Σταθμός βιομηχανίας/παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Όνομα Προϊόντος: Ενέργεια - πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων ατμού αποταμίευσης βιομηχανική
  Πίεση: Υψηλή πίεση Στυλ: Οριζόντια
  Καύσιμα: Με κάρβουνο Υλικό: χάλυβας ή κράμα χάλυβα, χάλυβας άνθρακα
  Θύρα: Σαγκάη καύσιμα: Άνθρακας/αέριο/με κάρβουνο/θερμότητα νερού

                                                          Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

   

   

  Περιγραφή προϊόντων

   

  Προκειμένου να βελτιωθεί η αποδοτικότητα λεβήτων, οι λέβητες αναπτύσσονται βαθμιαία στους σωληνοειδείς λέβητες για να αυξήσουν την περιοχή μεταφοράς θερμότητας. Οι ροές του νερού δοχείων από το βαρέλι δοχείων στο χαμηλότερο κιβώτιο μέσω του προς τα κάτω σωλήνα, και διανέμονται σε κάθε δέσμη σωλήνων από το σώμα κιβωτίων. Το νερό σε αυτές τις δέσμες σωλήνων απορροφά συνεχώς την ενέργεια θερμότητας και συλλέγει στο ανώτερο σώμα κιβωτίων και ρέει έπειτα πίσω στο βαρέλι δοχείων. Καλούμε τις ανώτερες και χαμηλότερες επιγραφές σωμάτων κιβωτίων. Η επιγραφή είναι ένα σημαντικό μέρος του λέβητα, ο οποίος διαιρείται σε ανώτερη επιγραφή και χαμηλότερη επιγραφή.

   

  Η κύρια λειτουργία είναι collet στα λειτουργώντας ρευστά ή ανακατανέμει τα λειτουργώντας ρευστά σε άλλες σωληνώσεις μέσω των επιγραφών. Δηλαδή για να συλλέξει, να αναμίξει και να διανείμουν τα λειτουργώντας ρευστά, ώστε να εξασφαλιστούν τα λειτουργώντας ρευστά διανέμεται ομοιόμορφα και θερμαίνεται. Η χαμηλότερη επιγραφή, αποκαλούμενη επίσης κιβώτιο κοκ-απόδειξης, βρίσκεται και στις δύο πλευρές της σχάρας και άμεσα των επαφών με την καίγοντας ραφή άνθρακα. Η λειτουργία της είναι να δροσίσει τη μετατρέποντας σε κωκ σκουριά χωρίς σύνδεση με τον πλευρικό τοίχο.

   

  Τύποι

  Σύμφωνα με τη θέση του, υπάρχει ανώτερη επιγραφή και χαμηλότερη επιγραφή επιγραφών ή κολπίσκων και επιγραφή εξόδου. Σύμφωνα με τους τύπους δεσμών συλλεχθεισών, μπορούν να διαιρεθούν σε επιγραφές τοίχων νερού, super-heater επιγραφές, επιγραφές εξοικονομητών και ούτω καθεξής.

  Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

   

  Λειτουργίες

  Η επιγραφή είναι τοποθετήσεις σωληνώσεων για τη μίξη των λειτουργώντας ουσιών των λεβήτων και την εξασφάλιση ομοιόμορφης θέρμανσης των λειτουργώντας ουσιών. Συνήθως ο τοίχος φούρνων των βιομηχανικών λεβήτων αποτελείται από τις σειρές των σωλήνων (water-cooled τοίχοι), αλλά το μέγεθος των λεβήτων είναι τεράστιο, και η δομή είναι σύνθετη. Δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι λειτουργώντας ουσίες σε όλους τους σωλήνες απορροφούν την ίδια θερμότητα. Υπάρχουν πολλές διαφορές στην απορρόφηση θερμότητας στα διαφορετικά μέρη. Η εγκατάσταση των επιγραφών μπορεί να αφήσει τη λειτουργώντας ουσία σε κάθε σωλήνα να συγκλίνει εδώ, και να διανείμει στο επόμενο επίπεδο κάθε σωλήνα ώστε να μειωθεί η θερμική απόκλιση έτσι ώστε η απορρόφηση θερμότητας, η ροή του λειτουργώντας ρευστού και της ψύξης και η θερμική αποδοτικότητα του λέβητα βελτιστοποιούνται και βελτιώνονται επιπλέον, το μέγεθος, ο αριθμός και το σχεδιάγραμμα των σωλήνων στα ανώτερα, μέσα και χαμηλότερα μέρη του λέβητα είναι διαφορετικοί. Η επιγραφή είναι αρμόδια για τη σύνδεση κάθε τμήματος για να εξασφαλίσει ομαλή ροή των λειτουργώντας ουσιών.

   

  Διαδικασία παραγωγής των επιγραφών

  Δομή και υλικό

  Σε όλους τους τύπους ή τους βαθμούς λεβήτων, η δομή επιγραφών είναι βασικά παρόμοια, συνήθως αποτελούμενος από το βαρέλι, την ΚΑΠ τελών, τις μεγάλες και μικρές ενώσεις σωλήνων, τα γράμματα Τ, τους αγκώνες, τα εξαρτήματα (προ-ενωμένα στενά μέρη ή ανυψωτικά αυτιά) και άλλα μέρη. Η χαρακτηριστική δομή της επιγραφής παρουσιάζεται στο σχήμα 1.

   

  Η σειρά διαμέτρων του βαρελιού επιγραφών στους λέβητες σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος είναι γενικά από 89mm σε 914mm, η σειρά πάχους τοίχων είναι από 7mm σε 150mm, και το μέγιστο μήκος είναι 23000mm. Η επιγραφή αποτελείται από το χάλυβα άνθρακα (όπως 20G, sa-106B, sa-106C), το χαμηλό ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα κραμάτων (όπως 15CrMoG, 12Cr1MoVG, WB36, sa-335P12, SA335-P22), το μέσο ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα κραμάτων (όπως sa-335P91), και την εξαιρετικά-έξοχη κρίσιμη χρήση λεβήτων sa-334P122, sa-335P92, τα κ.λπ. Ο συνήθως χρησιμοποιημένος εξοπλισμός στην κατασκευή επιγραφών περιλαμβάνει τη μηχανή αυλακιού, μηχανή διατρήσεων, τρυπώντας μηχανή, αυτόματος καταδύεται τη μηχανή συγκόλλησης τόξων για τη δακτυλιοειδή ραφή, τη μηχανή συγκόλλησης ασπίδων αερίου του CO2, την πένσα σωλήνων, τον υδραυλικό Τύπο, το φούρνο θερμικής επεξεργασίας και το δύτη υδραυλικούς

   

  Εισαγωγή της διαδικασίας παραγωγής

  • Απαλοιφή βαρελιών

  Οι άνευ ραφής σωλήνες χάλυβα μεγάλων διαμέτρων χρησιμοποιούνται στους κυλίνδρους επιγραφών. Η κοπή κυλίνδρων πραγματοποιείται συνήθως από τη μαγνητική τέμνουσα μηχανή αερίου ροδών. Αυτή η μέθοδος είναι να εγκατασταθεί ένα τέμνον πυροβόλο όπλο αερίου φλογών στο μαγνητικό αυτοκίνητο ροδών. Το τέμνον πυροβόλο όπλο αερίου προσροφάται με το μαγνητικό αυτοκίνητο ροδών στον τοίχο σωλήνων για να οδηγήσει την κυκλική κίνηση του τέμνοντος πυροβόλου όπλου αερίου. Κατά κοπή των thick-walled σωλήνων, την είναι απαραίτητο προ-τρυπάνι μια τρύπα 7mm πρίν κόβει, όπως φαίνεται στο σχήμα 4. Αυτή η τέμνουσα μέθοδος έχει τα χαρακτηριστικά της απλής λειτουργίας, τη γρήγορη ταχύτητα και την τακτοποιημένη εξέχουσα θέση. Πρίν κόβουν, τα πρόσθετα μέτρα προθέρμανσης πρέπει να ληφθούν σύμφωνα με το πάχος τοίχων και το υλικό του κυλίνδρου. Αλλά για τον κύλινδρο του υλικού βαθμού P91, λόγω της κακής θερμικής τέμνουσας απόδοσής της, η μεγάλη πριονίζοντας μηχανή ζωνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει το υλικό, όπως φαίνεται στο σχήμα 3.

  • Πίεση των αγκώνων

  Οι περισσότεροι αγκώνες στην επιγραφή ή τη σωλήνωση είναι thick-walled αγκώνες με το μεγάλο diamter. Η κάμπτοντας ακτίνα είναι ίση με δύο φορές τη διάμετρο της σωλήνωσης. Η πιέζοντας διαδικασία υιοθετείται. Οι κάμπτοντας γωνίες της μεγάλης διαμέτρου και των thick-walled αγκώνων είναι 90 dgree, 75 βαθμός, 40 βαθμός ή 45 βαθμός, 30 βαθμός, μεταξύ του οποίου 90 αγκώνες βαθμού ο συνηθέστερα χρησιμοποιούνται.

  Κατά συμπίεση των αγκώνων, υπάρχουν τη γενικά δύο είδη συμπίεσης των μεθόδων: κάποιος είναι ότι τα κενά όλα αποτελούνται από τους άνευ ραφής σωλήνες χάλυβα μεγάλων διαμέτρων, και οι αγκώνες γίνονται με τις πολλαπλάσιες μεθόδους συμπίεσης και εξώθησης. Χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία των thick-walled κοντών αγκώνων ακτίνας. Προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτήσεις ελλειπτικότητας και εκλέπτυνσης των αγκώνων, η προ-παραμόρφωση που ισιώνει το ποσό πρέπει να ελεγχθεί πριν από κάθε συμπίεση. Τέλος, ο κύβος λήξης χρησιμοποιείται για να τελειώσει τη διαμόρφωση, όπως φαίνεται στο σύκο 5a. Άλλος είναι ότι το κενό αποτελείται από το πιάτο χάλυβα, το οποίο πιέζεται αρχικά σε δύο καμμμένες ημικυκλικές κεραμίδια και έπειτα άκρη που ενώνονται στενά. Η ραφή συγκόλλησης του κενού αποτελείται από τη δομή πλήρης-διείσδυσης, με τα δαχτυλίδια επένδυσης στην πλάτη πρίν ενώνει στενά, και η υποστήριξη καθαρίζεται μετά από τη συγκόλληση. Δεν υπάρχει κανένα ευθύ τμήμα και των δύο πλευρών των αγκώνων. Αυτό το είδος συμπίεσης της μεθόδου είναι κατάλληλο για τους λεπτούς αγκώνες τοίχων πάχους.

  • Κατασκευή των μεγάλων γραμμάτων Τ caliber

  Τα γράμματα Τ διαιρούνται γενικά σε γράμματα Τ σφυρηλατημένων κομματιών και εξώθησης (εφεξής αναφερόμενος ως γράμματα Τ σφυρηλατημένων κομματιών και συμπίεσης), ενώνοντας στενά γράμματα Τ και punching και γράμματα Τ συγκόλλησης.

  Το γράμμα Τ σφυρηλατημένων κομματιών είναι ο ευρύτατα χρησιμοποιημένος τύπος, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά της μικρής αντίστασης ροής. Η τράπεζα του γράμματος Τ σφυρηλατημένων κομματιών αποτελείται από τον άνευ ραφής σωλήνα μεγάλων διαμέτρων, ο οποίος διαμορφώνεται με τις πολλαπλάσιες καυτές πιέζοντας διαδικασίες όπως το άνοιγμα, η προ-παραμόρφωση, να βάλει φλάντζα, η λήξη και η μείωση διαμέτρων. Η δομή του γράμματος Τ πρέπει να σχεδιαστεί ως ίσο γράμμα Τ διαμέτρων, ή η διάμετρος του σωλήνα κλάδων είναι λιγότερος ότι αυτός του κύριου σωλήνα. Λόγω του περιορισμού του κύβου, το μήκος του κύριου σωλήνα δεν είναι πάνω από 1200mm, και το ύψος του σωλήνα κλάδων δεν είναι πάνω από 200mm.

  Το ενωμένο στενά γράμμα Τ χρησιμοποιείται μόνο στο σύστημα εξοικονομητών που απαιτεί πολύ λίγη αντίσταση ροής.

  Το τέλος του σωλήνα κλάδων του ενωμένου στενά γράμματος Τ επεξεργάζεται στη μηχανή στο αυλάκι σελών, η εξωτερική επιφάνεια της συγκόλλησης είναι γυαλισμένη στην ομαλή μετάβαση, η εσωτερική άκρη τρυπών του κύριου σωλήνα είναι γυαλισμένη στη στρογγυλή γωνία η της οποίας ακτίνα είναι ίση ή πάνω από 8mm, και η συγκόλληση είναι ΑΜ 100% RT+100% UT+100% πριν και μετά από τη θερμική επεξεργασία.

   

  Punching και συγκόλλησης τα γράμματα Τ χρησιμοποιούνται μόνο reheater στο σύστημα με το λεπτύτερο πάχος τοίχων (που έχει μειωθεί βαθμιαία στην εφαρμογή). Punching και συγκόλλησης τα γράμματα Τ αποτελούνται από τα thick-walled πιάτα χάλυβα. Κατ' αρχάς, ο ανώτερος και χαμηλώνει - μισό - τα κεραμίδια κύκλων των γραμμάτων Τ τρυπιέται με διατρητική μηχανή έξω, κατόπιν οι τρύπες γίνονται ανώτερος και χαμηλότερος - τα μισά κεραμίδια, να βάλουν φλάντζα σφράγισης και λήξη γίνονται στους σωλήνες κλάδων προϊόντων των γραμμάτων Τ. Τέλος, ο ανώτερος και χαμηλώνει - οι μισοί τίτλοι χτυπιούνται, και δύο διαμήκεις ραφές μπορούν να ενωθούν από τη στενή ηλεκτροσυγκόλληση δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου χάσματος.

  Ο, τιδήποτε γράμμα Τ χρησιμοποιείται, το πραγματικό πάχος τοίχων οποιουδήποτε μέρους του γράμματος Τ πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το θεωρητικό ελάχιστο πάχος τοίχων. Ο χωρίς συγκόλληση σωλήνας χάλυβα ή το πιάτο χάλυβα που χρησιμοποιείται ως κενό πρέπει να υποβληθεί στην υπερηχητική επιθεώρηση 100%.

  • Γεώτρηση βαρελιών

  Η τρύπα σωλήνων επεξεργάζεται στη μηχανή από rocker τη μηχανή διατρήσεων ή CNC τη multi-axis μηχανή διατρήσεων. Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αποδοτικότητας παραγωγής, ακριβές μέγεθος πισσών της τρύπας σωλήνων, και το σχεδιασμένο εργαλείο διατρήσεων μπορεί να επεξεργαστεί το αυλάκι της τρύπας σωλήνων κάποτε.

  • Εγκατάσταση και συγκόλληση των ενώσεων σωλήνων

  Υπάρχουν γενικά δύο είδη ενώσεων σωλήνων στον κύλινδρο επιγραφών. Κάποιος είναι ένας σωλήνας μεγάλων διαμέτρων με μια διάμετρο άνω των 101.6mm, όπως η ένωση σωλήνων τρυπών σωλήνων χεριών και το κάθισμα βαλβίδων κοντά στην κάλυψη τελών και τη δακτυλιοειδή ραφή. Άλλη είναι μια ένωση σωλήνων μικρών διαμέτρων με μια διάμετρο λιγότερο από 101.6mm, η οποία χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση της συγκόλλησης της επιγραφής με τις επιτροπές σωλήνων όπως ο εξοικονομητής, superheater και reheater. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ενώσεων σωλήνων μικρών διαμέτρων με τις στενές σειρές που ενώνονται στενά στο πλήρες μήκος του βαρελιού επιγραφών. Μερικές είναι κοντές ενώσεις σωλήνων με το μήκος λιγότερο από 300mm, και μερικές είναι μακροχρόνια κάμψη ενώσεων σωλήνων σε μια ορισμένα μορφή και ένα μήκος pf 3001700mm.

   

  Η ένωση της μεγάλης ένωσης σωλήνων σέλα-διαμορφώνεται. Η συγκόλληση τόξων αργού (συμπεριλαμβανομένου χειρωνακτικός και αυτόματος) χρησιμοποιείται συνήθως για την κατώτατος-ρύθμιση, τη συγκόλληση τόξων ηλεκτροδίων ή την προστατευμένη αέριο συγκόλληση του CO2 για την πλήρωση της κάλυψης. Μεταξύ τους, η προστατευμένη αέριο συγκόλληση του CO2 με αφαιρεσμένο τον πυρήνα το συλλίπασμα καλώδιο είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία συγκόλλησης τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει την υψηλή αποδοτικότητα συγκόλλησης και τον όμορφο σχηματισμό συγκόλλησης. Η αποδοτικότητα συγκόλλησής της μπορεί να είναι πέρα από δύο φορές αυτήν της χειρωνακτικής συγκόλλησης τόξων.

   

  Ο αριθμός μικρών ενώσεων σωλήνων είναι ο μεγαλύτερος στην επιγραφή, και η δομή είναι η πιό σύνθετη. Λόγω της σύνδεσης με τη θέρμανση της επιφάνειας των επιτροπών σωλήνων, και προκειμένου να απορροφηθεί η επέκταση που παράγεται με τη θέρμανση της επιτροπής σωλήνων, οι μικρές ενώσεις σωλήνων κάμπτονται γενικά σε μια ορισμένη μορφή. Επομένως, ο προσδιορισμός θέσης των μικρών ενώσεων σωλήνων θα είναι πολύ κρίσιμος κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της ένωσης. Αρχικά, κάθε σειρά των σωληνοειδών ενώσεων που βρίσκονται στο τέλος της επιγραφής συγκεντρώνεται και τοποθετείται, κατόπιν το σωληνοειδές τέλος τεντώνεται, και το τοποθετώντας πορώδες πιάτο συγκεντρώνεται. Τα δέκα οι υπόλοιπες σωληνοειδείς ενώσεις συγκεντρώνονται και ενώνονται στενά σύμφωνα με τις τρύπες στο τοποθετώντας πορώδες πιάτο, εξασφαλίζοντας κατά συνέπεια το μέγεθος πισσών όλων των σωληνοειδών ενώσεων.

  Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

  • Θερμική επεξεργασία επιγραφών

  Ο φούρνος θερμικής επεξεργασίας μεγάλων κλιμάκων χρησιμοποιείται για να παρέχει την επιγραφή για την ακέραια θερμική επεξεργασία, η οποία εξασφαλίζει για να καλύψει τις απαιτήσεις της θερμικής επεξεργασίας επιγραφών πολύ καλά.

  Δοκιμή υδραυλικής πίεσης επιγραφών

  Η περιβαλλοντική θερμοκρασία αέρα κατά στη δοκιμή υδραυλικής πίεσης είναι περισσότερο από 5 βαθμοί, και η θερμοκρασία ύδατος είναι υψηλότερη από το σημείο δροσιάς και την εύθραυστη θερμοκρασία μετάβασης του δοκιμασμένου υλικού κομματιών προς κατεργασία, αλλά μη υψηλότερη από 70 βαθμούς. Ο συνιστώμενος χάλυβας άνθρακα θερμοκρασίας φ είναι 21-40 βαθμοί, και αυτοί του χάλυβα κραμάτων είναι 30-50 βαθμοί. Μετά από τη δοκιμή υδραυλικής πίεσης, το νερό μέσα στο κομμάτι προς κατεργασία στραγγίζεται, κατόπιν η εξωτερική επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία είναι ξηρά αεροπορικώς συμπιεσμένος, και έπειτα το εσωτερικό μέρος του κομματιού προς κατεργασία φυσιέται αεροπορικώς συμπιεσμένος για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κανένα νερό που συσσωρεύεται στην επιγραφή.

   

  Εσωτερική καθαρότητα της επιγραφής

  Εάν υπάρχουν καπέλα αχύρου, απορρίματα σιδήρου και άλλα συντρίμμια στην επιγραφή, είναι πολύ εύκολο να προκληθεί η έκρηξη σωλήνων και άλλα ατυχήματα κλεισίματος όταν τρέχουν οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Επομένως, η καθαρότητα της επιγραφής πρέπει να ελεγχθεί αυστηρά. Αφότου πρέπει οι τρυπώντας με τρυπάνι τρύπες στην επιγραφή, τα καπέλα αχύρου και τα σαλιάσματα στον εσωτερικό τοίχο των τρυπών σωλήνων να καθαριστούν επάνω από τον εσωτερικό κόπτη άλεσης αέρα Ρ, και τα συντρίμμια μέσα στην επιγραφή πρέπει να καθαριστούν επάνω εγκαίρως. Όταν η πλήρωση και η ένωση, προσπαθούν να αποφύγουν sundries μέσα στην επιγραφή. Όταν η πλήρωση και να κάνουν λοξοτομή μετά από την υδραυλική πίεση, καλύπτουν άλλες ενώσεις σωλήνων για να αποτρέψουν τα τσιπ σιδήρου από να πέσουν μέσα. Στον τελικό καθαρισμό πρίν αφήνει το εργοστάσιο, κάθε ένωση σωλήνων επιθεωρείται από το σχοινί καλωδίων για να αποτρέψει το ξένο σώμα από το φράξιμο της ένωσης σωλήνων. Η μέθοδος φυσήγματος συμπιεσμένου αέρα χρησιμοποιείται για να καθαρίσει επάνω τα συντρίμμια μέσα στο σώμα κυλίνδρων. Το ενδοσκόπιο χρησιμοποιείται για να ελέγξει το εσωτερικό κάθε ένωσης σωλήνων και της επιγραφής για να εξασφαλίσει ότι η εσωτερική καθαρότητα κάθε επιγραφής μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις.

   

  Τεχνικές παράμετροι

   

  Διάμετρος (OD) ∅76mm~∅914mm
  Μήκος (Max) 23000mm
  Θερμοκρασία (℃) 300~1500
  Υλικό

  1. Χάλυβας άνθρακα: 20G, sa-106B, sa-106C, κ.λπ.

  2. Low-alloy θερμικός ανθεκτικός χάλυβας: 15CrMoG, 12Cr1MoVG, sa-335P12, SA335-P22, κ.λπ.

  3. Θερμικός ανθεκτικός χάλυβας μέσος-κραμάτων: Sa-335P91, κ.λπ.

  4. Ειδικό υλικό (εξαιρετικά-εξαιρετικά κρίσιμο): Sa-335P122, sa-335P92, κ.λπ.

  Οι επιγραφές λεβήτων έχουν την επιγραφή τοίχων νερού, superheater επιγραφή, επιγραφή εξοικονομητών και ούτω καθεξής. Ενεργεί δράση της συλλογής, της μίξης και της ανακατανομής στα συστήματα λεβήτων. Στη δομή, περιλαμβάνουν την κάλυψη τελών εμποδίζουν ή necking εμποδίζει.

   

   
   
  Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  Πληροφορίες επιχείρησης
  Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
  Πιστοποιητικό
  Άνθρακα πολλαπλή επιγραφή μερών λεβήτων χάλυβα ASME τυποποιημένη για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
   
  Μας ελάτε σε επαφή με

  Addr: Δρόμος Dongli No.1, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα
  Τηλ.: +86 (0) 512 5866 6196
  Fax: + 86(0) 512 5877 4453
  Ιστός: το www.boilerfabrication.com

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wendy

  Τηλ.:: +8618351692506

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Λέβητας CFB

  Θερμική κυκλοφορία αποδοτικότητας CFB που ρευστοποιείται - λέβητες κρεβατιών, βιομάζα άνθρακα λεβήτων ζεστού νερού που βάζεται φωτιά

  35T/h επαγγελματικός με κάρβουνο φιλικός προς το περιβάλλον λεβήτων χρησιμότητας λεβήτων ατμού CFB

  Προσαρμοσμένη κυκλοφορία που ρευστοποιείται - λέβητας υψηλού ατμού κρεβατιών με κάρβουνο

  Λέβητας ζεστού νερού ατμού

  Υψηλή θερμική εσωκλειόμενη δομή σωλήνων γωνιών λεβήτων ζεστού νερού ατμού αποδοτικότητας πλήρως

  Πετρελαιοκίνητος/με γκάζι λέβητας ατμού, βιομηχανική υψηλή αποδοτικότητα γεννητριών ατμού

  Διπλός λέβητας ζεστού νερού αλυσίδων με κάρβουνο, τύπος SZL λεβήτων ατμού υψηλής αποδοτικότητας

  Γεννήτρια ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG

  Θερμότητα των αποβλήτων που ανακυκλώνει τη φυσική κυκλοφορία γεννητριών ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας HRSG

  Γεννήτρια ατμού διατήρησης υψηλής HRSG σταθερής θερμοκρασίας για τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

  Οργανικοί λέβητες φούρνων μεταφορέων θερμότητας βιομηχανικοί και γεννήτριες ατμού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Λέβητας CFB προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 boilerfabrication.com. All Rights Reserved.