Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοικονομητής λεβήτων

Σύστημα ψύξης εξοικονομητών φούρνων συστημάτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας για το μέρος λεβήτων

Σύστημα ψύξης εξοικονομητών φούρνων συστημάτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας για το μέρος λεβήτων

  • Heat Recovery System Furnace Economizer Cooling System For Boiler Part
  • Heat Recovery System Furnace Economizer Cooling System For Boiler Part
  • Heat Recovery System Furnace Economizer Cooling System For Boiler Part
  • Heat Recovery System Furnace Economizer Cooling System For Boiler Part
 • Heat Recovery System Furnace Economizer Cooling System For Boiler Part

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD BOILER
  Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
  Αριθμό μοντέλου: Εξοικονομητής

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο/σύνολα 10tons
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: Χάλυβας άνθρακα/ανοξείδωτο κ.λπ. Τύπος: Γυμνός τύπος σωλήνων
  εξόδου: ατμός/ζεστό νερό ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Φυσικά κυκλοφορία/cirulation δύναμης
  εφαρμογή: Σύστημα λεβήτων Πηγή Engery: Αέριο σωλήνων
  Κατάσταση: Νέα Συσκευασία: Συσκευασία πλαισίων σιδήρου

   

  Σύστημα ψύξης εξοικονομητών φούρνων συστημάτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας για το μέρος λεβήτων

   

  Περιγραφή


   

  HDB έχει χρησιμοποιήσει με συνέπεια τις ασφαλείς, χαμηλού κόστους μεθόδους για να εγκαταστήσει επιτυχώς τους εξοικονομητές λεβήτων. Ο εξοικονομητής βελτιώνει την απόδοση λεβήτων με την αύξηση της αποδοτικότητας καυσίμου, της παραγωγής ατμού και του χρόνου απόκρισης.

   

  Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε για να εγκαταστήσουμε ή να τοποθετήσουμε όπισθεν τα υπάρχοντα συστήματα λεβήτων.

  Η εγκατάσταση του επαγγελματικού συστήματος αποκατάστασης θερμότητας εξοικονομητών και των αποβλήτων λεβήτων μας μπορεί να μειώσει τη γενική απαίτηση καυσίμων σας, να μειώσει τις εκπομπές, και να μειώσει τελικά τις λειτουργικές δαπάνες λεβήτων σας.

   

  Σύστημα ψύξης εξοικονομητών φούρνων συστημάτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας για το μέρος λεβήτων

   

  Λειτουργία


  (1) ο εξοικονομητής είναι ένα σύστημα παραγωγής ατμού όπως όπως έναν λέβητα. όταν η εξάτμιση εκφόρτισης αερίου από τον κύλινδρο μηχανών μέσω της βαλβίδας εξάτμισης αυτό πηγαίνει στο λέβητα για παράγει τον ατμό με τη θέρμανση του νερού.

   

  (2) μετά από εκείνο το αέριο περνά από τον εξοικονομητή που η υπόλοιπη θερμοκρασία αερίου εξάτμισης θερμαίνεται το νερό στον εξοικονομητή. βοηθά να παραγάγει τον ατμό, και βελτιώνει την αποδοτικότητα και σώζει την κατανάλωση καυσίμων

   

  (3) ένας εξοικονομητής χρησιμοποιεί τη θερμότητα των αποβλήτων από την εξάτμιση λεβήτων, η οποία ειδάλλως θα χανόταν στην ατμόσφαιρα (στις περισσότερες περιπτώσεις) προθερμαίνει το νερό τροφών στο λέβητα. Αυτό βελτιώνει την αποδοτικότητα λεβήτων και μειώνει τα κόστη καυσίμων.

   

  Πλεονέκτημα


  Πλεονεκτήματα του εξοικονομητή χαμηλής θερμοκρασίας: ασφαλής. Η θερμοκρασία τοίχων μετάλλων ελέγχου να θερμάνει την επιφάνεια εύλογα, αποφεύγει το σημείο δρόσου καπνού. Αυτό είναι η προϋπόθεση για να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια θέρμανσης δεν διαρρέει, όλα τα σχέδια πρέπει πρώτα να ικανοποιήσουν αυτόν τον όρο. Ο τύπος Χ υιοθετείται ως αρχικός ανταλλάκτης θερμότητας, με την υψηλή αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας, συμπαγής δομή, χαμηλή συσσώρευση τέφρας, καλή αντίσταση γδαρσίματος, και ισχυρός γενικός χάλυβας, κ.λπ., και καλή επίδραση αποκατάστασης της θερμότητας των αποβλήτων εξάτμισης. Το χάσμα συντήρησης (γενικά 500 ~ 600mm) αφήνεται μεταξύ του υψηλής θερμοκρασίας τμήματος και του τμήματος χαμηλής θερμοκρασίας για να παρέχει την ευκολία για τη συντήρηση. Το τμήμα χαμηλής θερμοκρασίας των μερών σε επαφή με το αέριο σωλήνων κατασκευάζεται με τους χάλυβες ανθεκτικούς στο οξύ liu διάβρωση, η οποία εξασφαλίζει ότι η ζωή λειτουργίας ολόκληρης της μηχανής είναι περισσότερο από 10 έτη. Ο κολπίσκος αερίου σωλήνων υιοθετεί τη δομή deflector ροής και του ενάντιου στη φθορά σωλήνα.

   

   

  Ποικιλία


  Εξοικονομητής λεβήτων χρησιμότητας

  1 HDB παράγει τους εξοικονομητές για τους λέβητες χρησιμότητας, το οποίο περιλαμβάνει τους λέβητες που τροφοδοτούνται με καύσιμα από τον άνθρακα, το ξύλο, το πετρέλαιο, ή άλλα στερεά καύσιμα για να παραγάγουν ενέργεια από τον υψηλό ατμό του λέβητα.
  2 Αυτοί οι εξοικονομητές βρίσκονται συνήθως στο πίσω πέρασμα του λέβητα και προσανατολίζονται με τους σωλήνες που τρέχουν οριζόντια. Feedwater λεβήτων τρέχει μέσω των κυκλωμάτων εξοικονομητών στην αντίθετη κατεύθυνση της ροής αερίου (αποκαλούμενης counterflow).
  3 Οι γυμνοί σωλήνες χρησιμοποιούνται χαρακτηριστικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν η τέφρα που λερώνει, αλλά το σχέδιο κάποιου cOem λεβήτων οι εξοικονομητές τους με τους?????????? σωλήνες, είτε σπειροειδείς είτε μακρυπτέρυγους.
  4 HDB μπορεί να παραγάγει τα στοιχεία εξοικονομητών με είτε γυμνό, τη σπείρα??????????, είτε τους μακρυπτέρυγους σωλήνες, και εάν προτιμάτε, ξανασχεδιάζει τη μονάδα σας σε ένας από τους άλλους σωλήνας-τύπους. HDB μπορεί επίσης να κατασκευάσει τις επιγραφές αντικατάστασης για όλους τους εξοικονομητές λεβήτων χρησιμότητας.

   

  Εξοικονομητής λεβήτων συσκευασίας

  1 HDB έχει τις μοναδικές ικανότητες κατασκευής ότι οι το μηχανικοί Optimus εκμεταλλεύονται πλήρως κατά σχεδιασμό των εξοικονομητών και superheaters εγκαταστάσεων θειικού οξέος.
  2

  Συχνά αυτό επιτρέπει στις μονάδες Optimus για να διαμορφωθεί για τις υψηλότερες αποδοτικότητες μεταφοράς θερμότητας που οδηγεί σε μια μειωμένη απαίτηση επιφάνειας και, συνεπώς, ένα σε χαμηλότερη τιμή προϊόν.

  3

  HDB χρησιμοποιεί τις επιτόπιες ικανότητές του στο πτερύγιο και κάμπτει τους σωλήνες, μηχανή και κατασκευάζει τις επιγραφές, τρυπά τα tubesheets, την περικοπή και τη προετοιμασία με τρυπάνι όλα τα υλικά περιβλημάτων, και εκτελεί όλες τις συγκολλήσεις μερών και περιβλημάτων πίεσης.

  4 Αυτό δίνει σε HDB περισσότερο έλεγχο της ακολουθίας και του προγράμματος κατασκευής που μας έχει βοηθήσει να επιτύχουμε ένα αξιοπρόσεκτο αρχείο της έγκαιρης απόδοσης παράδοσης.

   

  Εξοικονομητής HRSG

  1 Οι εξοικονομητές για τις σημερινές ενότητες HRSG διαμορφώνονται με τα fintubes που κρεμούν κάθετα. HDB έχει κατασκευάσει τις σπείρες εξοικονομητών για ουσιαστικά όλες τις επιχειρήσεις cOem HRSG και καταλαβαίνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε ένα.
  2 Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρησιμότητες επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους εξοικονομητές τους από το σαφή χάλυβα άνθρακα σε ένα υλικό κραμάτων για να βοηθήσουν να αντισταθούν επιταχυνόμενη στη ροή διάβρωση το (FAC) μέσα στις επιγραφές και τις κάμψεις σωλήνων.
  3 HDB είναι ένα μιας στάσης κατάστημα για την επεξεργασία εξοικονομητών επειδή εμείς προετοιμασία όλα τα υλικά και εκτελεί όλη την συγκόλληση μερών και σύνδεσης πίεσης, από τα fintubes, την κατασκευή των επιγραφών, και τη συγκέντρωση της δέσμης σπειρών.

   

  Σύστημα ψύξης εξοικονομητών φούρνων συστημάτων διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας για το μέρος λεβήτων

   

  Η επιχείρηση εισάγει


  Η Co. λεβήτων ήχων καμπάνας της Hua, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην κατασκευή των λεβήτων. Το καθιερωμένο στις αρχές του 1985 s, έχει δύο βάσεις κατασκευής, αυτή η επιχείρηση καλύπτει 400,000㎡ με τα πάγια ενεργητικά που ανέρχονται σε 110.000.000 Δολ ΗΠΑ. Υπάρχουν 1100 υπάλληλοι συμπεριλαμβανομένων 150 τεχνικών και 600 κωδικοποιημένων οξυγονοκολλητών. Ο ήχος καμπάνας της Hua κρατά τις άδειες κατασκευής για τους λέβητες βαθμού Α και το βαθμό δοχεία πίεσης A1&A2 που εκδίδονται από την κινεζική γενική κυβέρνηση της ποιοτικών επίβλεψης, της επιθεώρησης και της καραντίνας επίσης κρατά τα γραμματόσημα του «S» και του «U» «NB» που εκδίδονται από την αμερικανική κοινωνία των μηχανικών μηχανικών εν τω μεταξύ, αυτή η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9001, SO3834, ποιοτικό σύστημα διαχείρισης EN12952.

   

  Οι λέβητες «ήχων καμπάνας της Hua» περιλαμβάνουν το λέβητα χρησιμότητας, το λέβητα HRSG, με κάρβουνο, το πετρέλαιο (αέριο) - που βάζεται φωτιά, άνθρακας-νερό-πηλός-που βάζεται φωτιά και απόρριμα-που βάζεται φωτιά λέβητες ατμού/ζεστού νερού, οργανικοί λέβητες μεταφορέων θερμότητας, κ.λπ., και ανταλλακτικά λεβήτων (εξοικονομητής?????????? σωλήνας, επιγραφή, τύμπανο ατμού, Superheater, επιτροπή τοίχων νερού, προθερμαστής αέρα, διαχωριστής κυκλώνων, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ηλεκτρική παραγωγή, βιομηχανίες ανεφοδιασμού θερμότητας κτηρίου, πλαστικών, λαστιχένιων και ξύλινων εργαζόμενες, χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τροφίμων, εγγράφου, οδικού. Οι λέβητες «HD» είναι τιμημένοι ως «διάσημη παραγωγή στην επαρχία Jiangsu», «το προϊόν υψηλής τεχνολογίας Jiangsu» και τη «ενέργεια Jiangsu - προϊόν αποταμίευσης». Το εμπορικό σήμα «HD» είναι ένα «διάσημο εμπορικό σήμα στην επαρχία Jiangsu». Είμαστε καταρτισμένος προμηθευτής για τους τοπ τρεις κατασκευαστές λεβήτων στην Κίνα (Co. λεβήτων του Χάρμπιν, ΕΠΕ, Co. ομάδας λεβήτων κυνοδόντων ήχων καμπάνας, ΕΠΕ, Σαγκάη Boiler Works Ltd.,). Μέχρι στιγμής, οι λέβητες ήχων καμπάνας της Hua έχουν εξυπηρετήσει 10000 πελάτες, οι οποίοι πωλούν καλά παντού την Κίνα και εξάγονται στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία, και τη Νοτιοανατολική Ασία.

   

  Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε «ασφαλής, αποδοτικός, την ενέργεια - αποταμίευση και τους ευνοϊκούς για το περιβάλλον» λέβητες, να παρέχουμε τα προϊόντα νέου τύπου στην άριστη ποιότητα, να εξυπηρετήσουμε τους χρήστες ειλικρινά προς την ικανοποίησή τους, και να είμαστε τοπ προμηθευτής των λεβήτων στην Κίνα.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 申磊

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα