Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛέβητας CFB

Κυκλοφορία που ρευστοποιείται - υψηλή εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης CFB κρεβατιών

Κυκλοφορία που ρευστοποιείται - υψηλή εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης CFB κρεβατιών

  • Circulating Fluidized Bed Combustion CFB Boiler High Pressure Easy Operation
  • Circulating Fluidized Bed Combustion CFB Boiler High Pressure Easy Operation
  • Circulating Fluidized Bed Combustion CFB Boiler High Pressure Easy Operation
  • Circulating Fluidized Bed Combustion CFB Boiler High Pressure Easy Operation
 • Circulating Fluidized Bed Combustion CFB Boiler High Pressure Easy Operation

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: ZHANGJIAGANG, ΚΙΝΑ
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ISO9001,ASME,Grade A,SGS,EN,TUV
  Αριθμό μοντέλου: Λέβητας CFB

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: διαπραγμάτευση
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα/έτος
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Κατάσταση: Νέα Δομή: ρευστοποιημένος - κρεβάτι
  Λιμένας σκαφών: Σαγκάη κυκλοφορία νερού: Φυσική κυκλοφορία
  Προδιαγραφή: Προσαρμοσμένη Πίεση: Υψηλή πίεση
  Χρώμα: Προσαρμοσμένη Ύφος θέσεων: Κατακόρυφος

   

   

  Εύκολη κυκλοφορία λειτουργίας που ρευστοποιείται - λέβητας καύσης κρεβατιών για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, βιομηχανικές εγκαταστάσεις


  Περιγραφή προϊόντων


  Η κυκλοφορία ρευστοποίησε - τεχνολογία καθαρής καύσης άνθρακα ΧΡΗΣΕΩΝ λεβήτων κρεβατιών με τον υψηλότερο βαθμό εκβιομηχάνισης. Η κυκλοφορία που ρευστοποιείται - ο λέβητας κρεβατιών υιοθετεί τη ρευστοποιημένη καύση, και η κύρια δομή της περιλαμβάνει την αίθουσα καύσης (συμπεριλαμβανομένης της πυκνής περιοχής φάσης και της αραιής περιοχής φάσης) και το φούρνο ανακύκλωσης (συμπεριλαμβανομένου του υψηλής θερμοκρασίας gas-solid διαχωριστή και επαναφόρτιση του συστήματος). Η κυκλοφορία που ρευστοποιείται - ο λέβητας κρεβατιών αναπτύσσεται βάσει του βράζοντας λέβητα κρεβατιών. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Η πρόωρη κυκλοφορία ρευστοποίησε - ο λέβητας κρεβατιών έχει ένα υψηλό fluidization ποσοστό, έτσι καλείται γρήγορη κυκλοφορία που ρευστοποιείται - το λέβητα κρεβατιών. Η βασική θεωρία του γρήγορου κρεβατιού μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην κυκλοφορία που ρευστοποιείται - λέβητες κρεβατιών. Η βασική θεωρία του βρασίματος και των γρήγορων κρεβατιών έχει μελετηθεί για πολύ καιρό και μια ορισμένη θεωρία έχει διαμορφωθεί. Προκειμένου να γίνει κατανοητή η αρχή της κυκλοφορίας που ρευστοποιείται - το κρεβάτι, αυτό είναι απαραίτητο για να καταλάβει τη θεωρία του βράζοντας κρεβατιού και του γρήγορου κρεβατιού και τα δυναμικά, χαρακτηριστικά καύσης και μεταφοράς θερμότητας των υλικών από το βράσιμο σε ταραχώδη γρήγορο κρεβάτι.

  Κυκλοφορία που ρευστοποιείται - υψηλή εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης CFB κρεβατιών

   

  Παράμετρος


  Πρότυπο Ικανότητα (t/h)

  Πίεση

  (MPA)

  Θερμοκρασία ατμού

  (ºC)

  Θερμοκρασία ύδατος τροφών
  (ºC)

  Αποδοτικότητα αποθείωσης

  (%)

  Hd-35/3.82-μ 35 3.82 450 150 λ. 82
  Hd-35/5.3-μ 35 5.3 450 150 λ. 82
  Hd-75/3.82-μ 75 3.82 450 150 λ. 82
  Hd-75/5.3-μ 75 5.3 485 150 λ. 82
  Hd-75/9.8-M1 75 9.8 540 215 λ. 82
  Hd-130/3.82-μ 130 3.82 450 172 λ. 82
  Hd-130/5.3-μ 130 5.3 485 172 λ. 82
  Hd-130/9.8-μ 130 9.8 540 215 λ. 82

   

  Πλεονέκτημα


  1.Auxiliary εξοικονομητής καυσίμων

  Η μοριακή δομή των υδρογονανθράκων από την επεξεργασία εξοικονομητών καυσίμων, αλλαγή, αυξάνει την απόσταση μεταξύ των μορίων, η αύξηση στον αριθμό μικρού μοριακού ιξώδους καυσίμων που μειώνεται, το αποτέλεσμα του μαζούτ πρίν καίει τη διάσπαση σε άτομα, που καθαρίζεται, για να βελτιωθεί πολύ, ψεκάζει στην αίθουσα καύσης εσωτερική είναι πλήρως υπό τον όρο της χαμηλής καύσης οξυγόνου, κατά συνέπεια ο όγκος φυσήματος του εξοπλισμού καύσης μπορεί να μειώσει 15% σε 20%, να αποφύγει για να πάρει μαζί τη θερμότητα στο σωλήνα, πτώση θερμοκρασίας σωλήνων 5 ℃ σε 10 ℃.After που τα καύσιμα του εξοπλισμού καύσης υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον ενεργειακό αποταμιευτή, μπορεί να σώσει το πετρέλαιο από 4,87% έως 6,10% λόγω της βελτίωσης της αποδοτικότητας καύσης. Εκτός αυτού, μπορεί σαφώς να δει ότι η φλόγα είναι φωτεινή και εκθαμβωτική, ο μαύρος καπνός εξαφανίζεται, και ο φούρνος είναι σαφής και διαφανής. Εντελώς αφαιρέστε το να μετατρέψει σε κωκ φαινόμενο της άκρης καύσης και αποτρέψτε. Το φαινόμενο της συσσώρευσης σκουριάς στον τοίχο φούρνων λόγω της ανεπαρκούς καύσης των καυσίμων μπορεί να αποβληθεί, και η επίδραση της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενέργειας - η αποταμίευση μπορεί να επιτευχθεί. Η ρύπανση στον αέρα που προκαλείται από το αέριο αποβλήτων από τον εξοπλισμό καύσης μειώνεται πολύ. Τα επιβλαβή συστατικά όπως το μονοξείδιο του άνθρακα (κοβάλτιο), τα οξείδια το (NOx) αζώτου και ο υδρογονάνθρακας το (HC) μειώνονται πολύ, και η εκπομπή του επιβλαβούς αερίου αποβλήτων μειώνεται από περισσότερο από 50%.Meanwhile, η περιεκτικότητα σε σκόνη στο αέριο αποβλήτων μπορεί να μειωθεί από 30%-40%.Location: μεταξύ της αντλίας και της αίθουσας καύσης και του ακροφυσίου, η θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν πρέπει να υπερβεί 360 ℃.

  2.An ενέργεια - η συσκευή αποταμίευσης για έναν συμπυκνώνοντας λέβητα αερίου εγκαθίσταται στον ανώτερο τοίχο.

  Η εξάτμιση του με γκάζι λέβητα περιέχει μέχρι 18% τον ατμό, ο οποίος περιέχει μια λανθάνουσα θερμότητα μεγάλου ποσού που δεν χρησιμοποιείται. Η θερμοκρασία εξάτμισης είναι υψηλή και η προφανής απώλεια θερμότητας είναι μεγάλη. Το κάψιμο του φυσικού αερίου εκπέμπει ακόμα τα οξείδια αζώτου, το διοξείδιο θείου μικρών ποσών και άλλους ρύπους. Μειώστε την κατανάλωση καυσίμων είναι ο καλύτερος τρόπος να μειωθούν οι δαπάνες, ο συμπυκνώνοντας εξοικονομητής λεβήτων αερίου τύπων μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα στον υπάρχοντα σωλήνα λεβήτων, η ανακύκλωση της υψηλής θερμοκρασίας ενέργειας αερίου σωλήνων, να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων, οικονομικό όφελος είναι πολύ προφανής, συγχρόνως, η συμπύκνωση του οξειδίου αζώτου απορρόφησης υδρατμών στο αέριο σωλήνων, διοξείδιο του θείου και άλλοι ρύποι, μειώνουν τις μολυσματικές εκπομπές, έχουν τη σημαντική σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

  3.Tube το πλέγμα υιοθετεί την τεχνολογία λεβήτων αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων συμπύκνωσης

  Ο παραδοσιακός λέβητας, θερμοκρασία καπνού εξάτμισης είναι σε συνήθως 160 ~ 160 ℃, ο υδρατμός αερίου σωλήνων είναι ακόμα στο υπερθερμαμένο κράτος, είναι αδύνατο να συμπυκνώσει στο υγρό νερό και να απελευθερωθεί η λανθάνουσα θερμότητα της εξάτμισης. Είναι καλά - γνωστός ότι η θερμική αποδοτικότητα λεβήτων υπολογίζεται από τη χαμηλή θερμαντική αξία των καυσίμων χωρίς εξέταση της λανθάνουσας απώλειας θερμότητας εξάτμισης στην υψηλή θερμαντική αξία των καυσίμων. Επομένως, η θερμική αποδοτικότητα του παραδοσιακού λέβητα μπορεί μόνο να φθάσει στο συμπυκνώνοντας λέβητα αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων 87% ~ 91%.And, μειώνει τη θερμοκρασία εξάτμισης σε 50 ~ 70 ℃, πλήρης αποκατάσταση της λογικής θερμότητας και της λανθάνουσας θερμότητας συμπύκνωσης υδρατμών το αέριο σωλήνων, αυξάνει τη θερμική αποδοτικότητα Το συμπυκνωμένο νερό μπορεί επίσης να ανακυκλωθεί.

  4.The η ουρά του λέβητα υιοθετεί την τεχνολογία αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων σωλήνων θερμότητας.

  Η θερμότητα των αποβλήτων είναι η ενέργεια που δεν χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό ενεργειακής χρησιμοποίησης υπό ορισμένους οικονομικούς και τεχνολογικούς όρους, δηλαδή το πλεόνασμα και η ενέργεια αποβλήτων. Περιλαμβάνει τη θερμότητα των αποβλήτων του υψηλής θερμοκρασίας αερίου αποβλήτων, τη θερμότητα των αποβλήτων του μέσου ψύξης, τη θερμότητα των αποβλήτων νερού αποβλήτων του αερίου αποβλήτων, τη θερμότητα των αποβλήτων των υψηλής θερμοκρασίας προϊόντων και τη σκουριά, θερμότητα των αποβλήτων της χημικής αντίδρασης, θερμότητα των αποβλήτων των καύσιμων αποβλήτων υγροποιημένου αερίου και αποβλήτων απόβλητα και πίεση του υψηλού ρευστού. Σύμφωνα με την έρευνα, οι συνολικοί πόροι θερμότητας των αποβλήτων των διάφορων βιομηχανιών αποτελούν για 17%~67% της συνολικής κατανάλωσης καυσίμων τους, και οι ανακυκλωμένοι πόροι θερμότητας των αποβλήτων είναι για 58% των συνολικών πόρων θερμότητας των αποβλήτων.

   

  Οφέλη


  Μέγιστη ευελιξία καυσίμων

  • Καλύτερη γενική λύση για τα καύσιμα υψηλής υγρασίας.
  • Δυνατότητα να καούν τα καύσιμα που περιέχουν τα ποσά μέσων επιπέδων αλκαλίου.
  • Ειδικός στα καμμένος καύσιμα από το ακραίο χαμηλό σημείο στο ακραίο περιεχόμενο υγρασίας υψηλών σημείων.

   

  Υψηλότερες αποδοτικότητες

  • Χαμηλότερο υπερβολικό οξυγόνο που απαιτείται για την πλήρη καύση.
  • Χαμηλότερος άκαυτος άνθρακας.

   

  Υψηλότερα επιτρεπόμενα αποτελέσματα

  • Υψηλότερη πίεση.
  • Υψηλότερη θερμοκρασία.
  • Ροή ατμού (μέχρι 1.000.000 PPH).

   

  Χαμηλότερες ανεξέλεγκτες εκπομπές του NOX, του SO2, του κοβαλτίου, των Ποε και του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ.

   

  Ποιοτικός έλεγχος


  1. Τομέας επεξεργασίας 400.000 τετραγωνικών μέτρων

  2. 150 μηχανικοί

  3. 600 κωδικοποιημένοι οξυγονοκολλητές

  4. 60 εξουσιοδοτημένοι επιθεωρητές (εκπαιδευτικοί NDT ισόπεδος-ΙΙΙ)

  5. Κατηγορία-άδειες για το λέβητα σχεδίου και κατασκευής

  6. Ποιοτικό σύστημα του ISO 9001:2008

  7. Πιστοποιητικό ASME των λεβήτων δύναμης

  8.ASME έγκριση γραμματοσήμων του “S”, του “U” και NB

  Κυκλοφορία που ρευστοποιείται - υψηλή εύκολη λειτουργία λεβήτων καύσης CFB κρεβατιών

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: becky

  Τηλ.:: +8615851633072

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα