Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοικονομητής λεβήτων

Η θερμότητα των αποβλήτων ανακτεί τον ανταλλάκτη θερμότητας λεβήτων, ενότητα εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων Hh

Η θερμότητα των αποβλήτων ανακτεί τον ανταλλάκτη θερμότητας λεβήτων, ενότητα εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων Hh

  • Waste Heat Recover Boiler Heat Exchanger , Hh Fin Tube Economizer Module
  • Waste Heat Recover Boiler Heat Exchanger , Hh Fin Tube Economizer Module
  • Waste Heat Recover Boiler Heat Exchanger , Hh Fin Tube Economizer Module
  • Waste Heat Recover Boiler Heat Exchanger , Hh Fin Tube Economizer Module
 • Waste Heat Recover Boiler Heat Exchanger , Hh Fin Tube Economizer Module

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD BOILER
  Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
  Αριθμό μοντέλου: Εξοικονομητής

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο/σύνολα 10tons
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 Τόνους ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: Carbon Steel Χρήση: Λέβητας δύναμης Plant/CFB
  Τύπος: Κεφάλι λεβήτων Δομή: Σωλήνας πυρκαγιάς/νερού
  Καύσιμα: Άνθρακας/αέριο/πετρελαιοκίνητος, θερμότητα νερού Αρχή: Θερμότητα αποταμίευσης

   

  Η θερμότητα των αποβλήτων ανακτεί τον ανταλλάκτη θερμότητας λεβήτων, πρότυπα ενότητας ASME εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων Hh

   

  Εισαγωγή

  HDB enconomizer συμπιέζει με τη μέθοδο συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και την τεχνολογία της λουρίδας χάλυβα σύμφωνα με ορισμένη δομή αυτόματα, τη συνεχή σπειροειδή συγκόλληση έξω από τον ελαφρύ τοίχο σωλήνων, και έπειτα τον άλλο διατηρημένο ελαφρύ σωλήνα μερών που κάμπτει, συνδυασμός σύμφωνα με την απαίτηση. Κατά συνέπεια, η διάμετρος και το μήκος υπό τους ίδιους όρους, έχει τη μεγαλύτερη περιοχή μεταφοράς θερμότητας.

   

  Στους λέβητες, ο οικονομικός χαμηλός εγκαταστάσεων εξοικονομητής λεβήτων απόδοσης δαπανών καλύτερος για το λέβητα CFB είναι συσκευές ανταλλαγής θερμότητας που θερμαίνουν τα ρευστά, συνήθως νερό, μέχρι αλλά όχι κανονικά πέρα από το σημείο εκείνου του ρευστού.

   

  Οι οικονομικοί εξοικονομητές λεβήτων ονομάζονται έτσι επειδή οι εξοικονομητές λεβήτων για τη θέρμανση νερού μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενθαλπία στα ρευστά ρεύματα που είναι καυτά, αλλά όχι αρκετά καυτός να χρησιμοποιηθούν σε έναν λέβητα, με αυτόν τον τρόπο ανακτώντας την πιό χρήσιμη ενθαλπία και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του λέβητα. Οι καλύτεροι εξοικονομητές λεβήτων απόδοσης είναι μια συσκευή που εγκαθίσταται σε έναν λέβητα που σώζει την ενέργεια με τη χρησιμοποίηση των αερίων εξάτμισης από το λέβητα για να προθερμάνει το κρύο νερό που χρησιμοποιείται για να την γεμίσει (το νερό).

   

  Προδιαγραφές

   
  Περιγραφή Εξοικονομητής λεβήτων
  Υλικό Χάλυβας κραμάτων, χάλυβας άνθρακα, SA210C, SA213T22, κ.λπ.
  Υλικά πρότυπα ASTM, το EN ή ISO κ.λπ.
  Διάσταση Προσαρμογή
  Βάρος

  Λ.: 10 τόνος

  Μέγιστο: 1000 τόνος

  Διαδικασία οσμηρών: EF+LF + VD
  Διαδικασία Material→Ingot → καυτό/θερμική επεξεργασία →2nd επιθεώρησης → θερμικής επεξεργασίας κρύος-Rolling→ (Normalizing+ που μετριάζει) →rough machining→UT που επεξεργαμένος το →Inspection στη μηχανή
  UT πρότυπα ASTM A388 ή EN10228, κ.λπ.

  Τεχνικές προδιαγραφές

  Υλική δομή
  Αποτελείται από έναν σοβαρό των σπειροειδών σωλήνων πτερυγίων, οι επιγραφές του κολπίσκου και της εξόδου, της κάμψης, του πλαισίου και άλλων βοηθών.
  Ρύθμιση δομών
  Στη γραμμή/την τρικλισμένη ρύθμιση.

   

  Λειτουργία

   

  (1) ο εξοικονομητής είναι ένα σύστημα παραγωγής ατμού όπως όπως έναν λέβητα. όταν η εξάτμιση εκφόρτισης αερίου από τον κύλινδρο μηχανών μέσω της βαλβίδας εξάτμισης αυτό πηγαίνει στο λέβητα για παράγει τον ατμό με τη θέρμανση του νερού.

   

  (2) μετά από εκείνο το αέριο περνά από τον εξοικονομητή που η υπόλοιπη θερμοκρασία αερίου εξάτμισης θερμαίνεται το νερό στον εξοικονομητή. βοηθά να παραγάγει τον ατμό, και βελτιώνει την αποδοτικότητα και σώζει την κατανάλωση καυσίμων

   

  (3) ένας εξοικονομητής χρησιμοποιεί τη θερμότητα των αποβλήτων από την εξάτμιση λεβήτων, η οποία ειδάλλως θα χανόταν στην ατμόσφαιρα (στις περισσότερες περιπτώσεις) προθερμαίνει το νερό τροφών στο λέβητα. Αυτό βελτιώνει την αποδοτικότητα λεβήτων και μειώνει τα κόστη καυσίμων.

   

  Ποικιλία

   

  Εξοικονομητής λεβήτων χρησιμότητας

  1 HDB παράγει τους εξοικονομητές για τους λέβητες χρησιμότητας, το οποίο περιλαμβάνει τους λέβητες που τροφοδοτούνται με καύσιμα από τον άνθρακα, το ξύλο, το πετρέλαιο, ή άλλα στερεά καύσιμα για να παραγάγουν ενέργεια από τον υψηλό ατμό του λέβητα.
  2 Αυτοί οι εξοικονομητές βρίσκονται συνήθως στο πίσω πέρασμα του λέβητα και προσανατολίζονται με τους σωλήνες που τρέχουν οριζόντια. Feedwater λεβήτων τρέχει μέσω των κυκλωμάτων εξοικονομητών στην αντίθετη κατεύθυνση της ροής αερίου (αποκαλούμενης counterflow).
  3 Οι γυμνοί σωλήνες χρησιμοποιούνται χαρακτηριστικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν η τέφρα που λερώνει, αλλά το σχέδιο κάποιου cOem λεβήτων οι εξοικονομητές τους με τους?????????? σωλήνες, είτε σπειροειδείς είτε μακρυπτέρυγους.
  4 HDB μπορεί να παραγάγει τα στοιχεία εξοικονομητών με είτε γυμνό, τη σπείρα??????????, είτε τους μακρυπτέρυγους σωλήνες, και εάν προτιμάτε, ξανασχεδιάζει τη μονάδα σας σε ένας από τους άλλους σωλήνας-τύπους. HDB μπορεί επίσης να κατασκευάσει τις επιγραφές αντικατάστασης για όλους τους εξοικονομητές λεβήτων χρησιμότητας.

   

  Εξοικονομητής λεβήτων συσκευασίας

  1 HDB έχει τις μοναδικές ικανότητες κατασκευής ότι οι το μηχανικοί Optimus εκμεταλλεύονται πλήρως κατά σχεδιασμό των εξοικονομητών και superheaters εγκαταστάσεων θειικού οξέος.
  2 Συχνά αυτό επιτρέπει στις μονάδες Optimus για να διαμορφωθεί για τις υψηλότερες αποδοτικότητες μεταφοράς θερμότητας που οδηγεί σε μια μειωμένη απαίτηση επιφάνειας και, συνεπώς, ένα σε χαμηλότερη τιμή προϊόν.
  3 HDB χρησιμοποιεί τις επιτόπιες ικανότητές του στο πτερύγιο και κάμπτει τους σωλήνες, μηχανή και κατασκευάζει τις επιγραφές, τρυπά τα tubesheets, την περικοπή και τη προετοιμασία με τρυπάνι όλα τα υλικά περιβλημάτων, και εκτελεί όλες τις συγκολλήσεις μερών και περιβλημάτων πίεσης.
  4 Αυτό δίνει σε HDB περισσότερο έλεγχο της ακολουθίας και του προγράμματος κατασκευής που μας έχει βοηθήσει να επιτύχουμε ένα αξιοπρόσεκτο αρχείο της έγκαιρης απόδοσης παράδοσης.

   

  Εξοικονομητής HRSG

  1 Οι εξοικονομητές για τις σημερινές ενότητες HRSG διαμορφώνονται με τα fintubes που κρεμούν κάθετα. HDB έχει κατασκευάσει τις σπείρες εξοικονομητών για ουσιαστικά όλες τις επιχειρήσεις cOem HRSG και καταλαβαίνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε ένα.
  2 Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρησιμότητες επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους εξοικονομητές τους από το σαφή χάλυβα άνθρακα σε ένα υλικό κραμάτων για να βοηθήσουν να αντισταθούν επιταχυνόμενη στη ροή διάβρωση το (FAC) μέσα στις επιγραφές και τις κάμψεις σωλήνων.
  3 HDB είναι ένα μιας στάσης κατάστημα για την επεξεργασία εξοικονομητών επειδή εμείς προετοιμασία όλα τα υλικά και εκτελεί όλη την συγκόλληση μερών και σύνδεσης πίεσης, από τα fintubes, την κατασκευή των επιγραφών, και τη συγκέντρωση της δέσμης σπειρών.

   

  Κριτήρια κατασκευής και αποδοχής

   

  · JB/T6512 «λέβητας με μια υψηλής συχνότητας αντίσταση που ενώνει στενά τους σπειροειδείς όρους τεχνολογίας κατασκευής σωλήνων πτερυγίων»
  · HG/T3181 «υψηλής συχνότητας αντίσταση που ενώνει στενά το σπειροειδή σωλήνα πτερυγίων»
  · JB/T6511 «σπειροειδείς?????????? τεχνικοί όροι δοκιμής σωλήνων.»
  · JB1611 «όροι συνελεύσεων κιβωτίων Μάιν σωλήνων λεβήτων»
  · JB/T1612 «pressurufacturing όροι λεβήτων.»
  · JB16I3 «μέρη πίεσης λεβήτων που ενώνουν στενά τους όρους.»

   

  Η θερμότητα των αποβλήτων ανακτεί τον ανταλλάκτη θερμότητας λεβήτων, ενότητα εξοικονομητών σωλήνων πτερυγίων Hh


  *Note: HD ο ΛΕΒΗΤΑΣ μπορεί επί παραγγελία ειδικός τύπος εξοικονομητή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

   

  Δοκιμή

   

  1 Ο πιό πρόσφατος τύπος κάμπτοντας μηχανής του “U” χρησιμοποιείται για την κρύα κάμψη ακρίβειας των σωλήνων.
  2 Η κάμψη γίνεται για όλο το είδος ανταλλάκτη θερμότητας, συμπυκνωτής, εξοικονομητής, σωλήνες λεβήτων στο ανοξείδωτο άνευ ραφής καθώς επίσης και ενώνεται στενά.
  3 Μετά από “το U” οι κάμπτοντας σωλήνες είναι υδρο δοκιμασμένη & η πίεση ανακούφισε εάν ρωτημένος ξέν.
  4 Επίσης τα κομμάτια προτύπων προετοιμάζονται για τον καθορισμό της μείωσης πάχους στη μερίδα κάμψεων.
  5 Η penetrant δοκιμή χρωστικών ουσιών στη μερίδα κάμψεων γίνεται ro ανιχνεύει τις ρωγμές, τις ρωγμές ή οποιοδήποτε τύπο ατέλειας.
  6 Η ειδική συσκευασία παρέχεται για να αποτρέψει οποιεσδήποτε ζημίες κατά τη διάρκεια της διέλευσης.
   

   

   


   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Yolanda

  Τηλ.:: +8615851633162

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα