Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤύμπανο ατμού λεβήτων

Τύμπανο ατμού λεβήτων εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας χάλυβα άνθρακα CFB/υψηλό υψηλής θερμοκρασίας τύμπανο

Τύμπανο ατμού λεβήτων εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας χάλυβα άνθρακα CFB/υψηλό υψηλής θερμοκρασίας τύμπανο

  • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum
  • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum
  • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum
 • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HD Boiler
  Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
  Αριθμό μοντέλου: Τύμπανο ατμού

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: αξιόπλοο συσκευασίας
  Χρόνος παράδοσης: 50~100 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 400 τόνοι το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: SA516 Gr70 όνομα: τύμπανο ατμού στο λέβητα
  Πίεση σχεδίου: 10.8MPa Υδραυλικό Testq: 16.2MPa
  Πρότυπο: ASME Θύρα: Σαγκάη

                    Τύμπανο ατμού λεβήτων εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας χάλυβα άνθρακα CFB/υψηλό υψηλής θερμοκρασίας τύμπανο

   

  Εισαγωγή

   

  Ένα τύμπανο ατμού είναι ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός λέβητα υδραυλών. Είναι μια δεξαμενή του νερού/του ατμού στο τοπ τέλος των σωλήνων νερού. Το τύμπανο αποθηκεύει τον ατμό που παράγεται στους σωλήνες νερού και ενεργεί ως φάση-διαχωριστής για το μίγμα ατμού/νερού. Η διαφορά στις πυκνότητες μεταξύ των βοηθειών καυτού και κρύου νερού στη συσσώρευση «του καυτότερου» - ποτίστε/και διαποτίζω-ατμός στο ατμός-τύμπανο.

   

  Το τύμπανο ατμού είναι η αρχική διεπαφή μεταξύ του νερού και του ατμού. Σε με κάρβουνο εγκαταστάσεις, feedwater λεβήτων περνά μέσω του εξοικονομητή και στο τύμπανο όπου ο ατμός χωρίζει από feedwater και αποτραβιέται superheater. Η διατήρηση του σταθερού υγρού επιπέδου στο ανώτερο μέρος του τυμπάνου ατμού είναι απαραίτητη για να παρέχει την κατάλληλη ποιότητα του ατμού. Η ενοργάνωση πρέπει να αντισταθεί τις υψηλές θερμοκρασίες και τις πιέσεις.

   

  Εργασιακές διαδικασίες

   

  Οι συνθήκες εργασίας του τυμπάνου είναι σύνθετες και οι συνέπειες των ατυχημάτων είναι σοβαρές. Είναι απαραίτητο να ελεγχθεί αυστηρά η χημική σύνθεση, οι μηχανική ιδιότητες και η συγκόλληση και η ποιότητα επεξεργασίας του υλικού που χρησιμοποιούνται στα τύμπανα, και να περαστεί μια σειρά ακριβών δοκιμών. Ο κύλινδρος αποτελείται από ένα σώμα κυλίνδρων και ένα κεφάλι.

   

  1. Κύλινδρος: αναφέρεται στο μέρος κυλίνδρων του τυμπάνου. Η εσωτερικά διάμετρος και το μήκος της συσχετίζονται με τον τρόπο κυκλοφορίας, την ικανότητα λεβήτων, τις παραμέτρους ατμού και τη δομή του εσωτερικού εξοπλισμού. Το τύμπανο ατμού κυλιέται συνήθως στη μηχανή εξελίκτρων πολυ-ρόλων. Ο τοίχος τυμπάνων του subcritical λέβητα πίεσης είναι πάρα πολύ παχύς για να πιεστεί στο γιγαντιαίο Τύπο.

  2. Κεφάλι: Οι Subcritical λέβητες πίεσης είναι συνήθως ημισφαιρικοί, η υψηλή πίεση και οι υπερβολικοί υψηλοί λέβητες είναι ελλειψοειδείς, οι μέσοι λέβητες πίεσης είναι σχετικά επίπεδοι ελλειψοειδείς, με τις καταπακτές στο κεφάλι για την εγκατάσταση και συντήρηση των εσωτερικών συσκευών. Το κεφάλι πιέζεται σε έναν υδραυλικό Τύπο ή έναν Τύπο πετρελαίου.

   

   

  1. Το μίγμα ατμού και νερού που προέρχονται από τον τοίχο νερού εισάγει το τύμπανο μέσω του ανώτερου σωλήνα κολπίσκων του τυμπάνου. Κατά μήκος της στενής δακτυλιοειδούς μετάβασης που διαμορφώνεται από τον εσωτερικό τοίχο του τυμπάνου και του σκάφους της γραμμής τόξων, το μίγμα ατμός-νερού μπορεί να μεταφερθεί ομοιόμορφα στον εσωτερικό τοίχο του τυμπάνου σε ένα κατάλληλο ποσοστό ροής, υπερνικώντας κατά συνέπεια τη δυσκολία της υπερβολικής διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ των ανώτερων και χαμηλότερων τοίχων του τυμπάνου κατά τη διάρκεια του ξεκινήματος και του κλεισίματος του λέβητα και επιτρέποντας το γρηγορότερο ξεκίνημα.

  2. Το μίγμα ατμός-νερού που εισάγει το τύμπανο εισάγει το διαχωριστή κυκλώνων ατμός-νερού, και χρησιμοποιεί την αδράνεια της αλλαγής της κατεύθυνσης ροής για να χωρίσει το μίγμα ατμός-νερού, το οποίο είναι ο πρώτος χωρισμός του μίγματος ατμός-νερού.

  3. Ο χωρισμένος ατμός περιέχει ακόμα πολύ νερό. Εισάγει το ζαρωμένο διαχωριστή πιάτων από την κορυφή του διαχωριστή. Ο ατμός με λίγο νερό τις ροές σταγονίδιων μέσω των ρωγμών μεταξύ των ζαρωμένων πιάτων, και η ταινία νερού διαμορφώνονται στον τοίχο μετάλλων για να ρεύσουν προς τα κάτω.

  4. Ο ατμός μετά από το δευτεροβάθμιο χωρισμό καθαρίζεται τελικά από τον ατμό, και ο χωρισμός βαρύτητας πραγματοποιείται με τη χρησιμοποίηση της διαφοράς πυκνότητας του νερού, η οποία είναι ο τρίτος χωρισμός.

  5. Μετά από τρεις χωρισμούς, ο ατμός ανταποκρίνεται στα ποιοτικά πρότυπα ατμού, και οδηγεί superheater πλακών στερέωσης από το διαποτισμένο σωλήνα ατμού στην κορυφή του τυμπάνου.

   

   

  Λεπτομέρειες χωρισμού ατμός-νερού

   

  Ο αρχικός χωρισμός ατμός-νερού αφαιρεί σχεδόν όλο τον ατμό από το νερό έτσι ώστε πολύ λίγος ατμός διανέμεται εκ νέου από το κατώτατο σημείο τυμπάνων προς τους θερμαμένους σωλήνες μέσω της σύνδεσης εξόδου (downcomer).

  Στο δευτεροβάθμιο χωρισμό, τον ατμό περνούν μέσω ενός δευτεροβάθμιου σταδίου των διαχωριστών ή των στοιχείων τριφτών (συνήθως στενά ζαρωμένα παράλληλα πιάτα) για την τελική αφαίρεση σταγονίδιων νερού. Ο ατμός είναι έπειτα εξαντλημένος μέσω των διάφορων λιμένων.

  Τύμπανο ατμού λεβήτων εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας χάλυβα άνθρακα CFB/υψηλό υψηλής θερμοκρασίας τύμπανο

   

  Εξαρτήματα

   

  Τα κύρια συστατικά σε ένα σύστημα λεβήτων είναι οι feedwater λεβήτων θερμάστρες, εξαεριστήρας, λέβητας, αντλία τροφών, εξοικονομητής, λέβητας, superheater, attemperator, σύστημα ατμού, συμπυκνωτής και η συμπυκνωμένη αντλία. Επιπλέον υπάρχουν σύνολα ελέγχων για να ελέγξουν τη ροή νερού και ατμού, τη ροή καυσίμων, τη ροή αέρος και τις χημικές προσθήκες επεξεργασίας.

   

   

  Ταξινόμηση

   

  Πίεση Χαμηλός Μέση Υψηλός Superhigh
  Εσωτερική διάμετρος (χιλ.)

  800-1200

  1400-1600

  1600-1800

  1600-1800
  Πάχος (χιλ.) 16-25 32-46 60-100 80-100
  Υλικό Χάλυβας άνθρακα Χάλυβας άνθρακα & χάλυβας κραμάτων Χάλυβας άνθρακα & χάλυβας κραμάτων Χάλυβας κραμάτων

   

   

  Ποιοτικός έλεγχος

   

  1. Δοκιμή αντίκτυπου και έκθεση υπολογισμού δύναμης με τις εφαρμοσμένες πληροφορίες υλικών.

  2. 100%NDT (μη καταστρεπτική επιθεώρηση) έκθεση του πιάτου, του σωλήνα και του ηλεκτροδίου χάλυβα

  3. Ακτίνα X, γ-ακτίνα και υγρή penetrant έκθεση επιθεώρησης δοκιμής (ραφή συγκόλλησης): για να εξασφαλίσει την ποιότητα του ολόκληρου λέβητα

  4. Υδραυλική έκθεση δοκιμής: εξασφαλίστε την τυποποιημένες πίεση εργασίας και την ασφάλεια

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wendy

  Τηλ.:: +8618351692506

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα