Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων

Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

  • High Speed Alloy Steel / Equivalent Industrial Cyclone Separator 420-1400pa
  • High Speed Alloy Steel / Equivalent Industrial Cyclone Separator 420-1400pa
  • High Speed Alloy Steel / Equivalent Industrial Cyclone Separator 420-1400pa
  • High Speed Alloy Steel / Equivalent Industrial Cyclone Separator 420-1400pa
 • High Speed Alloy Steel / Equivalent Industrial Cyclone Separator 420-1400pa

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: ZHANGJIAGANG, ΚΙΝΑ
  Μάρκα: HD BOILER
  Πιστοποίηση: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
  Αριθμό μοντέλου: Διαχωριστής κυκλώνων

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία πλαισίων σιδήρου
  Χρόνος παράδοσης: 30- 100 ημέρες
  Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  όνομα: συλλέκτης σκόνης τύπων κυκλώνων Τύπος: Συλλέκτης σκόνης υφάσματος
  Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, χάλυβας κραμάτων, ισοδύναμος εφαρμογή: Σύστημα λεβήτων

  Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

   

   

  Γενική παραγωγή

   

  Ο διαχωριστής κυκλώνων είναι ένα είδος εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για το χωρισμό του gas-solid συστήματος ή του συστήματος υγρός-στερεών. Η αρχή εργασίας είναι ότι τα στερεά μόρια ή τα σταγονίδια με τη μεγάλη φυγοκεντρική δύναμη αδράνειας χωρίζονται από τον εξωτερικό τοίχο από την περιστρεφόμενη κίνηση που προκαλείται από την εφαπτόμενη εισαγωγή της ροής αέρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του διαχωριστή κυκλώνων είναι απλή δομή, υψηλή λειτουργούσα ευελιξία, υψηλή αποδοτικότητα, κατάλληλες διαχείριση και συντήρηση, χαμηλότερο κόστος. Χρησιμοποιείται για τη συλλογή της σκόνης με τη διάμετρο 5-10 μm. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία φαρμάκων. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα μόρια σκόνης που είναι παχύτερα και περιέχουν περισσότερη σκόνη. Υπό τους υψηλής θερμοκρασίας και υψηλούς όρους, επίσης συχνά χρησιμοποιώ ως εσωτερική συσκευή χωρισμού ρευστοποιημένος - αντιδραστήρας κρεβατιών ή ως pre-separator. Είναι ένας ευρέως χρησιμοποιημένος εξοπλισμός χωρισμού στη βιομηχανία.

   

   

  Αρχή εργασίας

  Ο διαχωριστής κυκλώνων είναι ένας ξηρός gas-solid διαχωριστής που χωρίζει τη σκόνη από τη ροή αέρος από τη φυγοκεντρική δύναμη που παράγεται από gas-solid μίγμα στη μεγάλη περιστροφή. Επειδή η φυγοκεντρική δύναμη που ενεργεί στα μόρια είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δύναμη βαρύτητας και αδράνειας, η αποδοτικότητα χωρισμού είναι υψηλότερη.

   

  Η αρχή χωρισμού και η δομή του συνήθως χρησιμοποιημένου εφαπτόμενου διαχωριστή κυκλώνων κολπίσκων παρουσιάζονται στον αριθμό. Η κύρια δομή είναι ένας κωνικός κύλινδρος με έναν σωλήνα κολπίσκων αερίου στην εφαπτόμενη κατεύθυνση του ανώτερου τμήματος του κυλίνδρου, έναν σωλήνα εξάτμισης που παρεμβάλλονται σε ένα ορισμένο βάθος στον κύλινδρο στην κορυφή του κυλίνδρου, και μια έξοδο σκονών που λαμβάνει τη λεπτή σκόνη στο κατώτατο σημείο του κωνικού κυλίνδρου. Όταν η dust-laden ροή αέρος εισάγει το διαχωριστή κυκλώνων με την ταχύτητα 12-30m/s από το σωλήνα εισαγωγής, η ροή αέρος θα αλλάξει από τη γραμμική κίνηση στην κυκλική κίνηση. Η μεγαλύτερη μέρος της περιστρεφόμενης ροής αέρος ρέει προς τα κάτω από τον κύλινδρο στον κώνο κατά μήκος του τοίχου. Επιπλέον, στο πλαίσιο της δράσης της φυγοκεντρικής δύναμης, τα μόρια ρίχνονται στον τοίχο του διαχωριστή. Μιά φορά τα μόρια σκόνης έρχονται σε επαφή με τον τοίχο, χάνουν τη δύναμη αδράνειας. Η ορμή της προς τα κάτω αξονικής ταχύτητας κοντά στον τοίχο μειώνεται κατά μήκος του τοίχου και εισάγει το σωλήνα απαλλαγής τέφρας, και περιέρχεται στην τσάντα συλλογής από την έξοδο. Στο στάδιο της προς τα κάτω περιστροφής, η εξωτερική στροβιλιμένος ροή ρέει συνεχώς στο κεντρικό μέρος του διαχωριστή, που διαμορφώνει μια κεντρομόλο ακτινωτή ροή, η οποία αποτελεί την εσωτερική στροβιλιμένος ροή της ανοδικής περιστροφής. Η κατεύθυνση περιστροφής της εσωτερικής και εξωτερικής στροβιλιμένος ροής είναι η ίδια. Τέλος, το καθαρισμένο αέριο περνά μέσω του σωλήνα εξάτμισης και απαλλάσσεται, και ένα μέρος των λεπτότερων μορίων σκόνης που δεν είναι χωρισμένη επίσης διαφυγή. Το άλλο μικρό μέρος του αερίου που ρέει από το σωλήνα εισαγωγής διατρέχει προς τα κάτω κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς του σωλήνα εξάτμισης της τοπ κάλυψης του διαχωριστή κυκλώνων. Όταν φθάνει στο χαμηλότερο όριο του σωλήνα εξάτμισης, συγκλίνει με την ανοδική εσωτερική στροβιλιμένος ροή και εισάγει το σωλήνα εξάτμισης. Τα λεπτά μόρια που διασκορπίζονται στην ανώτερη στροβιλιμένος ροή είναι σε αυτό το μέρος παίρνουν μαζί επίσης, και έπειτα παγιδεμμένος από ένα φίλτρο τσαντών ή έναν υγρό συλλέκτη σκόνης.

   

  Το καθαρισμένο φυσικό αέριο εισάγει τη ζώνη χωρισμού κυκλώνων μέσω του κολπίσκου του εξοπλισμού. Όταν το αέριο ακαθαρσιών εισάγει το σωλήνα χωρισμού κυκλώνων κατά μήκος του άξονα, η ροή αέρος περιστρέφεται έντονα από vane οδηγών, και η ροή αέρος εισάγει τον κύλινδρο κυκλώνων σπειρωειδώς προς τα κάτω κατά μήκος του κυλίνδρου. Τα σταγονίδια υψηλής πυκνότητας και τα μόρια σκόνης ρίχνονται προς τον τοίχο του κυκλώνα στο πλαίσιο της δράσης της φυγοκεντρικής δύναμης. Στο πλαίσιο της δράσης της βαρύτητας, πέφτουν κάτω κατά μήκος του τοίχου του κυλίνδρου και ρέουν από την έξοδο σκόνης σωλήνων κυκλώνων στον υγρό χώρο αποθήκευσης στο κατώτατο σημείο του εξοπλισμού, και τελικά τη ροή έξω από την υγρή έξοδο του κατώτατου σημείου εξοπλισμού. Η περιστρεφόμενη ροή αέρος στον κύλινδρο συρρικνώνεται και ρέει στο κέντρο, που διαμορφώνει ένα δευτεροβάθμιο ρεύμα στροβίλου πρός τα πάνω, που διατρέχει του αεραγωγού στην αίθουσα καθαρισμού αερίου, και διατρέχει έπειτα έξω της τοπ εξόδου του εξοπλισμού.


   

   

   

  1 Ο κυκλωνικός χωρισμός είναι μια μέθοδος τα μόρια από έναν αέρα, ένα αέριο ή ένα υγρό ρεύμα, χωρίς τη χρήση των φίλτρων, μέσω του χωρισμού δίνης.
  2 Κατά αφαίρεση του μοριακού θέματος από τα υγρά, την υδροκυκλώνας χρησιμοποιείται ενώ από το αέριο, ένας κυκλώνας αερίου χρησιμοποιείται.
  3 Τα περιστροφικές αποτελέσματα και η βαρύτητα χρησιμοποιούνται στα χωριστά μίγματα στερεών και ρευστών.
  4 Η μέθοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα χωριστά λεπτά σταγονίδια του υγρού από ένα αεριώδες ρεύμα.

  Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

  Σε ένα κωνικό σύστημα, ως περιστρεφόμενες κινήσεις ροής προς το στενό τέλος του κυκλώνα η περιστροφική ακτίνα του ρεύματος μειώνεται, χωρίζοντας τα μικρότερα και μικρότερα μόρια.

   

  Περιγραφή προϊόντων


  Ο κυκλωνικός χωρισμός μπορεί να αποβάλει τα μόρια, όπως ο ρύπος και η σκόνη, από ένα ρεύμα του αέρα, του αερίου ή του υγρού. Οι μηχανικοί καλούν μερικές φορές αυτά τα tornadic busters σκόνης φυγοκεντρικούς διαχωριστές. Αυτός είναι επειδή στη ρίζα αυτών των μηχανών είναι κάτι αποκαλούμενη φυγοκεντρική δύναμη.

   

   

  1 Αν και υπάρχουν τέσσερις συνήθως χρησιμοποιημένοι διαχωριστές κυκλώνων, οι λειτουργούσες αρχές τους βασισμένες σε αυτόν του συμβατικού κυκλώνα, είναι πολύ παρόμοιες.
  2 Στο συμβατικό κυκλώνα, το αέριο εισάγει έναν κύλινδρο tangentially, όπου περιστρέφει σε μια δίνη καθώς προχωρά κάτω από τον κύλινδρο.
  3 Ένα τμήμα κώνων αναγκάζει τη διάμετρο δίνης για να μειωθεί έως ότου αντιστρέφει το αέριο σε το και περιστρέφει επάνω το κέντρο στον ανιχνευτή σωλήνων ή δίνης εξόδου.
  4 Ένας κώνος αναγκάζει την αντιστροφή ροής για να εμφανιστεί πιό σύντομα και κάνει τον κυκλώνα τα που συμπαγέστερα μόρια σκόνης υποβάλλονται σε φυγοκέντρωση προς τον τοίχο και συλλέγονται από την αδρανή διάδοση.
  5 Η συλλεχθείσα σκόνη ρέει κάτω στο στρώμα ορίου αερίου στην κορυφή κώνων όπου απαλλάσσεται μέσω μιας κλειδαριάς αέρα ή σε μια χοάνη σκόνης που εξυπηρετεί έναν ή περισσότερους παράλληλους κυκλώνες.
  6 Αν και οι συμβατικοί κυκλώνες μπορούν να χτιστούν στη μεγαλύτερη διάμετρο, είναι συνήθως 600 έως 1600 χιλ. στη διάμετρο.

  Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

   

  Πλεονεκτήματα


  1. Χαμηλό κόστος κεφαλαίου.

  2. Δυνατότητα να λειτουργήσει στις υψηλές θερμοκρασίες.

  3. Μπορέστε να χειριστείτε τις υγρές υδρονεφώσεις ή τα ξηρά υλικά.

  4. Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης (κανένα κινούμενο μέρος).

  5. Μικρό ίχνος - απαιτεί το σχετικά μικρό διάστημα.

   

   

   

   

   

   

  Εργαστήριο παραγωγής

   

  Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

  Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

   

  Εισαγωγή επιχείρησης


  Καθιερωμένη το 1985, η Co. λεβήτων ήχων καμπάνας Zhangjiagang Hua, ΕΠΕ (που κάνει εμπόριο ως λέβητας HD), είναι ένας επαγγελματικός βιομηχανικός κατασκευαστής, που παράγει το λέβητα χρησιμότητας, βιομηχανικός λέβητας, λέβητας HRSG και όλα τα είδη μερών λεβήτων, όπως οι επιτροπές waterwall, οι εξοικονομητές, οι προθερμαστές αέρα, superheaters, οι επιγραφές, οι σπειροειδείς σωλήνες πτερυγίων, οι σωλήνες χ-πτερυγίων, ο λέβητας σωλήνων θερμότητας κ.λπ. HD βρίσκονται στο βιομηχανικό πάρκο Lai ήχων καμπάνας, ανατολικό προάστιο της πόλης συμμορίας Zhang Jia. Η θέση των εγκαταστάσεων είναι οδός ταχείας κυκλοφορίας περίπου 150km στο λιμένα της Σαγκάη

  Χάλυβας κραμάτων υψηλής ταχύτητας/ισοδύναμος βιομηχανικός διαχωριστής κυκλώνων 420-1400pa

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wendy

  Τηλ.:: +8618351692506

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Διεύθυνση: N0.1, δρόμος Dongli, Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα